Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 травня. Робимо ставку на творчий потенціал

Четвер, 5 травня 2011, 08:53
Бажаючі домогтися професійного успіху в цей день можуть піти по одному з двох шляхів. Перший пов'язаний з високою концентрацією на поставлених завданнях і безмежній працьовитості. Другий, не менш ефективний, – зробити ставку на свій творчий потенціал. В обох випадках розраховувати потрібно на свої сили, оскільки плідна співпраця малоймовірна.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам необхідно визнати, що можливості їх небезмежні. Розуміння цього факту (безумовно, не самого приємного) позбавить представників знаку від марних зусиль і праць. Якщо ж завзятість візьме верх над здоровим глуздом, ви витратите дуже багато часу і сил, намагаючись отримати те, в чому не особливо-то і потребуєте. Ви втрачаєте союзників і однодумців. Це стосується не лише професійної, а й особистої сфери: деякі відносини розриваються з незалежних від вас причин. Не звинувачуйте себе. Спокійно проаналізувати що відбувається зараз важко, але пізніше ви повернетеся до цієї ситуації і зрозумієте, що ж сталося насправді і чому.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям потрібно вчитися стримувати свої пориви: сьогодні це просто необхідно. Емоційний фон цього дня буде напруженим, через це представники знаку стають дратівливими, запальними, нетерплячими. З Тельцями дуже важко порозумітися, а самим їм важко тримати язик за зубами навіть тоді, коли це абсолютно необхідно. Тільки найближчих людей ви інстинктивно намагаєтеся вберегти від свого руйнівного впливу. Але виходить це не дуже вдало: ви щось приховуєте те, про що варто було б сказати, то поширюєте інформацію, яку розумніше було б тримати в таємниці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Доводиться діяти дуже швидко – це єдиний спосіб уникнути втрат. Конкуренти і недоброзичливці підступають все ближче, оборонятися від них стає все складніше. Сила, на жаль, не на вашому боці, так що діяти доведеться з допомогою хитрості, винахідливості і винахідливості. І все ж протистояння з сильними світу цього краще уникати. Постарайтеся утриматися від з'ясування відносин з близькими, не обговорюйте складних питань і взагалі ведіть себе по можливості миролюбно. Це дозволить уникнути докорів і переживань, які зараз були б зовсім недоречно.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться потрудитися, щоб зберегти те, чим вони дорожать. Це стосується і роботи, і особистих відносин. Варто тільки розслабитися, і підступні недоброзичливці негайно потягнуть що-небудь цінне у вас прямо з-під носа. Довіряти можна тільки найближчим людям і самим давнім друзям. Нові знайомі будуть вас спокушати і провокувати, але ви повинні бути непохитні. Відповідний день для діяльності. Можна займатися творчістю, рукоділлям, будівництвом – це позитивно позначається на стані духу, допомагає налаштуватися на позитивний лад. Витрачати гроші небажано.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде стерпним, якщо ви не станете дуже трепетно ​​ставитися до критичних зауважень на свою адресу. Так, сьогодні вами незадоволені і начальство, і колеги, і близькі люди, але ви ж самі знаєте, що здатні на багато чого і напевно досягнете поставлених цілей. Якщо вас чекають публічні виступи, будьте обережні і не шкодуйте часу на підготовку: напевно знайдеться людина, яка спробує поставити вас в смішне становище. До речі, почуття гумору виявляється тією паличкою-виручалочкою, завдяки якій ви успішно справляєтеся з найнеприємнішими моментами. Варто утриматися від романтичних і інших зізнань: сьогодні до них навряд чи поставляться серйозно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
І найцікавіше, і саме нудне сьогодні – це робота. Цікавий процес: ви підходите до справи творчо, шукаєте нестандартні шляхи, приймаєте оригінальні рішення. А ось результати рядові і навівають нудьгу: вони гідні лише галочки у щоденнику і не можуть вважатися значимими перемогами. Але працювати все ж таки необхідно: якщо ви не розберетеся з рутинними справами сьогодні, то пізніше вони відвернуть вас від надзвичайно перспективного і багатообіцяючого проекту. В особистому житті не відбувається значних змін. Надії на те, що симпатичний вам людина самостійно зробить перший крок до зближення, не виправдовуються. А вам проявляти ініціативу поки рано, і ви це прекрасно розумієте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези сьогодні можуть дозволити собі деякі покупки, у тому числі і незаплановані: день відмінно підходить для того, щоб витрачати гроші на особисті потреби. Є ймовірність вигідних ділових пропозицій, однак на легкий прибуток не розраховуйте: трудитися доведеться серйозно. Можливі розбіжності з керівництвом та діловими партнерами, але все вдасться врегулювати, уникнувши конфлікту – стануть в нагоді заздалегідь підготовлені вами аргументи. Емоційний фон сприятливий, день дарує позитивний і конструктивний настрій, достатню для досягнення поставлених цілей енергію. Правда, деколи ви ведете себе кілька егоїстично і забуваєте рахуватися з інтересами близьких.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам сьогодні варто показати світові, що вони можуть бути не тільки наполегливими, впертими і цілеспрямованими, але і гнучкими, згідливими і миролюбними. Уникайте будь-якого прояву у вашій поведінці агресії, надмірної жорсткості; не соромтеся демонструвати свої емоції, іноді натякайте на те, що і у вас є слабкості. Все це допоможе не тільки завоювати симпатії нових знайомих, а й уникнути конфліктів зі старими. Не можна обговорювати питання, що стосуються фінансів: будь-які переговори на цю тему приведуть до втрат. Бажано також утриматися від великих витрат.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день не назвеш особливо цікавим, з більшою підставою його можна віднести до числа пересічних. Де-не-які успіхи вірогідні, але ви прекрасно знаєте, що здатні домогтися куди більш значних результатів, а тому не будете задоволені собою. Проте не варто занадто захоплюватися самокритично монологами: є ризик, що слухачі візьмуть їх всерйоз, і радше хвалити себе при кожному зручному випадку. Є шанс показати себе з кращого боку людини, яка вам небайдужий. Однак робити для цього потрібно тільки те, що вам підказує власна інтуїція. Взагалі, всі поради, що стосуються особистого життя, які ви отримуєте сьогодні – погані.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам сьогодні належить бути новаторами, винахідниками та першовідкривачами – без цього досягти скільки-небудь значущих успіхів не вдасться. Пам'ятайте, що за вами пильно спостерігають недоброзичливці і конкуренти, вони напевно постараються скористатися будь-якої вашої помилкою, так що пильність варто подвоїти. На важливих переговорах будьте серйозніше: сьогодні ви схильні до веселого і легковажному тону, який хороший на дружніх вечірках, але може призвести несприятливе враження на ваше ділове оточення. Нові знайомства виявляються дуже багатообіцяючими, готуйтеся до початку нового етапу в особистому житті. Стабільні пари знайдуть спосіб освіжити почуття.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
«Фірмове» чарівність Водоліїв, схоже, дало збій – сьогодні представникам знака не вдається завоювати симпатії оточуючих, розташувати до себе тих, чия думка має значення. Люди, зовсім недавно охоче прощає вам будь-які промахи, зараз налаштовані дуже критично. Навіть з шанувальниками і коханими вдається знайти спільну мову лише трохи Водоліям. Крім того, ви дуже сприйнятливі і вірите всьому поганому, що про вас говорять. Якщо хочете зберегти душевну рівновагу, намагайтеся слухати тільки компліменти і не забувайте хвалити себе самі. І неодмінно дозвольте собі який-небудь маленький каприз, наприклад, приємну, але марну покупку або чашку кави в улюбленому кафе.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Є шанс швидко навести порядок у своїх фінансових справах або вирішити майнові проблеми. Проявіть рішучість і ділову хватку, покажіть конкурентам, що ви можете діяти дуже жорстко і навіть майже нещадно. День буде вдалим для тих, хто займається комерційною діяльністю. Якщо робота ваша ніяк з грошима не пов'язана і не спрямована безпосередньо на отримання прибутку, успіхи будуть помірними. У спілкуванні з близькими, навпаки, треба поводитися, як можна м'якше і стриманіше, навіть якщо вам здається, що хтось може використати це у своїх інтересах. Не воюйте з маніпуляторами і інтриганами, просто тримайтеся від них подалі – сьогодні це найбільш переможна стратегія.