Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 травня. Сім разів подумай, один скажи

П'ятниця, 6 травня 2011, 08:52
День буде складатися напружено й важко. Основна причина цього – несприятливий емоційний фон, труднощі в спілкуванні. Про багатьох словах, зопалу сказаних в цей день, пізніше доведеться пошкодувати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Безумовний плюс цього дня полягає в тому, що Овнам надана майже повна свобода дій. Представники знаку можуть приймати рішення самостійно, і втілюють свої плани в життя, ні від кого не очікуючи підтримай і схвалення. На останнє сьогодні розраховувати зовсім не доводиться: проти вас виявляються навіть ті, хто зовсім недавно був на вашому боці. Непросто складаються особисті стосунки, не раз у Овнів з'явиться відчуття, що наближається гроза, і гроза неабияка. Де-не-як найгостріші кути вдається згладити, але про справжнє взаєморозуміння мови не йде.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці, звичайно цілком законослухняні і вірні традиціям, сьогодні схильні порушувати правила і чинити так, як підказує їм інтуїція. Оточуючі дивуються, коли ж ви домагаєтеся успіху, всі впевнені в тому, що він став результатом випадку, збігу обставин, а ніяк не ваших зусиль. Серйозних питань у цей день краще не обговорювати, а от для неформального спілкування з друзями цей день підходить відмінно. Ви блищите дотепністю і піднімаєте настрій оточуючим, легко завойовуєте симпатії і навіть можете пробудити в комусь справжню любов.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається зовсім не так, як хотілося б. По-перше, справ виявляється більше, ніж передбачалося, і всі вони не стільки захоплюючі, скільки складні. Дуже серйозною стає конкурентна боротьба, коштує трохи зазіватися – і ваші суперники вирвуться вперед. Можливі конфлікти з керівництвом та представниками органів влади. Наростає напруженість і в особистих відносинах. День принесе розбіжності з друзями і близькими, можливий неприємна розмова з коханою людиною. Ви не приймаєте необачних рішень, але серйозно замислюєтеся про те, чи варто дотримуватися колишньої лінії поведінки.

Рак (22 червня – 23 липня)
З професійної точки зору день не особливо цікавий і перспективний. Дещо Раки встигають, але назвати успіхи представників знаку видатними не можна. Можна довести до кінця якісь давні проекти, але завершення роботи над ними вас навряд чи потішить: інтерес-то до цих починань було втрачено набагато раніше. Зате можна чудово відпочити, приємно провести вільний час. День підходить для відвідування театру, концертного залу чи виставки, спілкування з людьми мистецтва, обговорення ваших творчих задумів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам належить зайнятися вирішенням організаційних питань. Ви будете перебувати в центрі уваги і почуєте чимало компліментів. Однак потрібно пам'ятати, що сьогодні не тільки успіхи ваші, але і промахи будуть на очах; останні виявляться особливо образливими – через сущої дрібниці ви понесете втрати. Не варто проводити важливі переговори. Вечір відмінно підходить для світських розваг, відвідування розважальних закладів. Ви добре виглядаєте і швидко прийдіть з новими людьми. Будь-які відносини, що починаються в цей день, будуть розвиватися стрімко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доведеться похвилюватися, не все йде легко і гладко. Однак вам вдається передбачити дії своїх ворогів і недоброзичливців, розгадувати хід їхніх думок і викривати плани; так що за тривогами і переживаннями слід перемога. Дуже вдалий цей день для обговорення фінансових питань і укладання угод. У сім'ї ваше лідерство не заперечується, але саме через нього вам і доводиться приймати найважливіші рішення в поодинці, брати на себе всю відповідальність за те, що відбувається. Увечері надійдуть известия, які зіпсують вам настрій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези ранимі й чутливі, гостро реагують на критику, переживають через будь-яку дрібницю. У результаті заворушень і переживань виявляється багато, а от толку – замало. Налаштуватися на більш ефективний та продуктивний лад допомагає рішення нескладних проблем: успіхи, нехай навіть найскромніші, допомагають у боротьбі з негативними емоціями. Ви потребуєте підтримки близьких і отримуєте її. День підходить для зміцнення сімейних зв'язків, налагодження відносин, примирення після сварки. Нові знайомства малоймовірні, але можуть нагадати про себе люди, за якими ви встигли скучити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам цей день дозволить довести до кінця будь-які, навіть самі сміливі починання. Головне, що потрібно від представників знаку – діяти досить консервативно, не поспішати ламати традиції, не вступати у гострі дискусії з людьми, що знаходяться під впливом стереотипів. Взагалі, свою правоту сьогодні краще доводити справою, а порожніх дискусій уникати. Виправдані будь-які витрати, пов'язані із задоволенням потреб і потреб членів сім'ї, гарний день і для всякого роду благодійності. А от витрати, пов'язані з розвагами, варто скоротити до розумного мінімуму.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці нетовариські і дратівливі, представникам знака виявляється важко порозумітися навіть з однодумцями. Суперечки виникають з дрібниць, дрібні розбіжності стають серйознішими з кожною годиною. Якщо вранці ще можна домовитися про щось важливе, то в другій половині дня контакти краще скоротити. Можливі несподівані зміни в особистому житті, не виключені известия, які змусять вас внести серйозні корективи в плани. Не виявляйте надмірного завзяття: сьогодні ви схильні витрачати сили даремно, але нехтувати можливістю знайти альтернативний вихід зі становища.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам чекає декілька складних і хвилюючих розмов. Цей день несе неприємності, пов'язані з людьми, чий авторитет для вас довгий час був дуже високий і незаперечний. Прийшов час відстоювати власні інтереси і погляди, навіть якщо вони будуть піддані осуду. Важко зберегти душевну рівновагу, ви стаєте дратівливі, деколи зривається на тих, хто залежить від вас і не вирішується захищатися. День непродуктивний, вам важко зосередитися, та й обставини не дозволяють займатися тільки тією справою, яка для вас дійсно важливо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Для Водоліїв цей день буде дуже хороший. Керуючись логікою і здоровим глуздом, представники знаку долають перешкоди, з якими не можуть впоратися люди більш емоційні, звикли покладатися на інтуїцію і довіряти внутрішнього голосу. Дуже корисним виявляється також уміння винести здорове зерно з будь-якої критики на свою адресу. Ваші турбота і увага будуть дуже приємні близьким. Приязна атмосфера будинку, мир в сім'ї – це сьогодні ваших рук справа. Романтичні відносини складаються цілком сприятливо навіть у тих, хто вже зневірився знайти спільну мову зі своєю половинкою.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Стомлюючий і одноманітний день. Шансів отримати велику перемогу не трапиться, але можна непогано заробити, якщо зосередитися на справах, що несуть прибуток. Небажано вирушати в далекі поїздки, вести справи з іноземцями; малоймовірні серйозні успіхи у вивченні іноземної мови. Ваш авторитет піддається сумніву, можуть бунтувати люди, раніше погоджувалися з будь-яким вашим думкою. Доведеться докласти зусилля, щоб зберегти рівні й довірчі відносини з близькими, у тому числі – з коханою людиною.