Астрологічний прогноз на 7 травня. Створюємо гармонію всередині себе

Субота, 7 травня 2011, 09:00
5-й місячний день (розпочнеться о 8.04). «Здійснення». Місяць у Раку (з 5.31). Цей день вважається одним з найважливіших першої фази Місяця.
гороскоп

5-й місячний день символізує вибір мети і активний захист своїх життєвих принципів. Добре брати під захист скривджених і слабких, боротися за честь і гідність інших людей. Але необхідно придушувати в собі запальність, зарозумілість і дратівливість.

Сьогодні відбуваються душевні зміни, багато чого всередині нас міняється. Та й навколо відбуваються зміни. Якщо ж ви чекали, коли ваші зусилля принесуть плоди, то можна розраховувати, що це станеться саме сьогодні.

Потрібно зробити все, що допоможе вам створити гармонію всередині себе. Не піддавайтеся провокацій, не робіть недобрих вчинків. Роздайте борги і стежте за своїм майном: якщо що-то втратите, то потім не знайдете.

Цей період хороший для любовних побачень і взагалі для спілкування з протилежною статтю. Також слід активно виявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

У гардеробі рекомендуються блакитні, блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).