Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 травня. День марної суєти

Вівторок, 10 травня 2011, 08:48
День складається не кращим чином. Він сповнений неприємних переживань, марних турбот і порожної суєти. Тільки самим розсудливим і холоднокровним людям вдається зосередитися на дійсно корисної діяльності; інші ж даремно витрачають час, сили, та й гроші.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Життєвий потенціал Овнів невисокий, представники знаку можуть захворіти, і це сплутає всі їхні плани. Дуже обережними повинні бути ті, хто займається спортом або фізичною працею, оскільки велика ймовірність травм, особливо – переломів та розтягнень. Овни-водії повинні подвоїти увагу. В іншому ж день цілком сприятливий. Надходять цікаві пропозиції, які можна розглянути без поспіху. Крім того, про вас згадають старі знайомі, з якими ви будете раді поспілкуватися. Важливе звістка надійде від родичів або друзів, що живуть в інших містах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День складається не особливо вдало, а й серйозних проблем не несе. Тельці продовжують розпочате, а братися за нові справи не поспішають – треба визнати, що в обставинах, що склалися це сама правильна тактика. Намагайтеся уникати суперечок з керівництвом: різких слів, сказаних в запалі, вам довго ще не пробачать. Можливі подарунки і вдалі покупки, не виключені й приємні сюрпризи, дбайливо підготовлені близькими. Вечір краще провести вдома, відклавши світські розваги. Для поїздок це не самий вдалий день: дуже багато часу буде витрачено марно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Доводиться займатися тим, до чого зовсім не лежить душа. Ви тягнете час, не можете зосередитися, допускаєте помилки і гнівайтесь – чи можна назвати такий день приємним? Ситуація зміниться, якщо ви спробуєте знайти помічників: людей, готових зайнятися вирішенням ваших проблем, досить! Вам же залишається лише пояснити, чого ви хочете домогтися, і здійснювати загальне керівництво. Зростає ваш авторитет у родині, ваша точка зору на багато питань визнається вірною без всяких обговорень. І все ж ви вчините мудро, якщо поцікавитеся і думкою близьких – вони будуть раді висловитися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день допоможе вам виявити в собі таланти і здібності, раніше залишалися непоміченими. Ви дуже швидко навчаєтеся, переймаєте чужий корисний досвід і хороші звички. Цей день відмінно підходить для спілкування з розумними, цікавими людьми, які охоче приймуть вас у свою компанію. А от від поверхневих осіб, що цікавляться лише собою, тримайтеся подалі – спілкування з ними вас сьогодні дуже засмутить. Ракі охоче допомагають усім, хто цього потребує, і абсолютно не чекають подяки. Така поведінка привертає увагу: про ваші достойні вчинки довго ще будуть говорити.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День гострої конкуренції та запеклої боротьби. Бій з недоброзичливцями забирає багато сил, і після нього ви будете почувати себе зовсім спустошеним, і навіть здобута перемога не принесе тієї радості, якої можна було очікувати. Хочеться взяти тайм-аут, щоб набратися сил, але робити цього не слід: необхідно рухатися далі, про кожну втраченої сьогодні хвилині ви пізніше будете шкодувати. Увечері кілька погіршиться самопочуття, однак необхідності в прийомі ліків або зверненні до лікаря не виникне.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Недоброзичливці завдають вам досить чутливих ударів. Положення ваше незавидною. Доводиться захищати свої позиції, не шкодуючи сил. Рішення будь-якого, навіть самого легкого, питання, забирає багато часу, можливі серйозні проблеми при оформленні документів. Діви-підприємці повинні бути готові до перевірок. У сім'ї теж не все гладко: чутки, розпускається заздрісниками, руйнують атмосферу гармонії і взаєморозуміння. Уникайте відкритих конфліктів і протистоянь, згладжує гострі кути – це найкраще, що ви зараз зможете зробити для захисту своїх інтересів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Потрібно терпіння – без нього ви не впораєтеся з проблемами, що виникають сьогодні, не зможете зберегти ті відносини, які необхідно зберегти. Не завжди легко прощати помилки і промахи оточуючих, стримувати роздратування, коректно вести себе з недоброзичливцями, але сьогодні ви повинні вести себе саме так. Пам'ятайте, що довіряти неперевіреною інформацією можна, навіть якщо ви отримуєте її від людей, на яких звикли покладатися в усьому. Ввести вас в оману – причому з найкращих спонукань – спробує дуже близька людина.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Це не найприємніший день для Скорпіонів. Представники знаку чекають легкого успіху – і чекають марно. Сьогодні їм слід було б працювати, і трудитися старанно: без цього ніяких, навіть скромних результатів не досягти. Постарайтеся уникнути контактів з сильними світу цього. Ваші спроби зміцнити свої позиції, скориставшись старими зв'язками, закінчаться повною невдачею. Дуже важко порозумітися з близькими людьми, які не скупляться на критику, але не хвалять вас навіть тоді, коли ви цього заслуговуєте. Якщо ви будете приймати всі зауваження близько до серця, то до вечора й самі в собі розчаруєтеся.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не виключені труднощі в особистому житті. Деякі очікування залишаться невиправданими, велика ймовірність сварки з коханою людиною. Ви легко забуваєте про проблеми, але, на жаль, цієї щасливої ​​здатністю наділені не всі, тому дрібні непорозуміння, на які ви не звернете уваги, можуть мати серйозні наслідки. Прекрасний день для спілкування з новими знайомими, можна обговорювати з ними питання як професійного, так і особистого характеру, ділові відносини легко переходять в приятельські. Порадують поїздки та екскурсії, допоможуть підбадьоритися незвичайні заняття, екзотичні розваги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не самий вдалий день для нових починань і взагалі серйозних справ. Непогано підуть зустрічі з друзями, порадує спілкування з людьми, яких ви давно не бачили. У сім'ї можливі труднощі, загострюються розбіжності, пов'язані з практичними питаннями, зокрема – плануються витратами. Ви прагнете тримати ситуацію під контролем, однак, коли справа доходить до активних дій, обмежуєтеся напівзаходами, що посилює існуючі протиріччя. Непросто порозумітися і з коханою людиною, поведінка якого виводить вас із себе. Перевіряйте всю отриману інформацію, не довіряйте пліткам.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви легко справляєтеся з абстрактними, теоретичними проблемами, але опиняєтеся в глухому куті, коли справа доходить до суто практичних завдань. Не варто займатися вирішенням майнових питань, особливо якщо справа стосується інтересів інших членів сім'ї: нічого хорошого ви не придумаєте, а грунт для конфліктів створите надзвичайно благодатний. Є шанс знайти надійних помічників, ділових партнерів, познайомитися з людьми, які незабаром стануть вашими друзями. Ви налаштовані романтично, але навряд чи знайдеться людина, здатна викликати у вас справжній інтерес.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Загострюються протиріччя у відносинах з родичами, результатом цього є зростаюча невпевненість у собі. Постарайтеся поставитися до ситуації філософськи, холоднокровно зважити всі можливі варіанти розвитку подій; чим більш жорстким буде контроль над емоціями, тим швидше ви знайдете вихід із ситуації, що дійсно є дуже непростою. Легко знайти спільну мову з колегами та керівництвом, вам пробачать дрібні промахи, помилки минулого. День підходить для навчання і самовдосконалення.