Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 травня. День вигідних інвестицій

Середа, 11 травня 2011, 08:57
Посилюється вплив позитивних тенденцій. Цей день пов'язаний з багатообіцяючими починаннями, цікавими проектами, вигідними інвестиціями. Сьогодні неважко мислити масштабно, ставити глобальні цілі та будувати далекосяжні плани. Думати про майбутнє, обговорювати його з однодумцями надзвичайно цікаво і приємно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
 Можна вирішити давні проблеми, покласти край розбіжностям, що заважали вашого руху вперед. Приводів для занепокоєння немає, але пильність не завадить: недоброзичливці, розгнівані вашими досягненнями, спробують щось зробити, щоб перешкодити вашому успіху. Радує підтримка близьких, які не тільки схвалюють ваші починання, а й допомагають у реалізації планів. Можливо цікаве знайомство, яке відкриє перед вами привабливі професійні перспективи. А ось початок романтичних відносин малоймовірний.

Телець (21 квітня – 21 травня)
 У вас буде кілька приводів для радості. Один з них – благополучне завершення справи, про результат якої ви давно турбувалися. Інше пов'язане з рішенням особистої проблеми, примиренням після сварки або визнанням, якого ви давно чекали. Третій же має відношення до фінансових справ: можливі грошові надходження, повернення старого боргу. Турбуватися потрібно лише про власне здоров'я: сьогодні ваш життєвий потенціал знижений, можливе загострення хронічних захворювань. Намагайтеся дотримуватися розумний режим дня – недолік сну зараз особливо шкідливий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
 Вдалий день для тих, хто не боїться складних справ і неоднозначних рішень. Сьогодні вам доведеться брати на себе відповідальність, діяти на свій страх і ризик – без цього успіху не домогтися. Можливі суперечки з друзями і колегами, і ви не тільки вислухаєте думки інших людей, але і використовуєте їх у своїх інтересах. Ймовірні вдалі придбання, особливо хороший цей день для покупки транспортних засобів або речей, так чи інакше пов'язаних з подорожами. У тому, що стосується грошей, ви можете покластися на інтуїцію.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не дуже багатообіцяючий, але дуже приємний день. Він тішить цікавими зустрічами, невеликими успіхами, скромними перемогами, але найбільше – відсутністю проблем, що вимагають негайного рішення. Зараз дійсно можна дозволити собі розслабитися і плисти за течією, ні про що не турбуючись. Радує увагу представників протилежної статі, можливі цікаві знайомства. Ваша чарівливість нікого не залишає байдужим. Закоханим Ракам варто поводитися обережніше, щоб не дати своїй «половинці» приводів для ревнощів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
З'являється можливість здійснити давні плани, що стосуються професійної діяльності. Однак вам будуть потрібні союзники, причому, бажано, союзники впливові. Постарайтеся подати свої ідеї в найкращому світлі, не шкодуйте часу на підготовку доповідей, виступів, презентацій. Виникають непорозуміння та розбіжності в сім'ї, не можна сказати, що ви в злагоді з близькими. Ситуація вимагає поступливості, а не наполегливості. Якщо ви будете стояти на своєму, уникнути конфлікту не вдасться. Дуже важко буде порозумітися з дітьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хороший день для поїздок, відряджень, розширення бізнесу, початку співпраці з іноземцями. Немає перешкод, які не могли б подолати Діви, ведені здоровими амбіціями, розумним і усвідомленим прагненням до успіху. Всі методи, до яких сьогодні вдаються представники знаку, дуже хороші. Недоброзичливці і раді б перешкодити Дівам, але не отримують ні єдиного шансу зробити це. Прекрасно складаються стосунки з близькими, можна розраховувати на повне і безмежне розуміння. Не бійтеся відкрито говорити про свої почуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день в усіх відношеннях краще і легше попереднього. Успіхи ваші значніше, перемоги – важливіше, досягнення – помітніше. Але найприємніша особливість даного дня – це надзвичайно комфортна атмосфера, що дарує Терезам відчуття легкості, впевненості в собі й власному майбутньому. Сьогодні ви особливо привабливі, і вашого товариства жадають самі різні люди. Покладайтеся на інтуїцію: вона підкаже, з ким можна мати справу, а від кого варто триматися подалі. Можливо початок пристрасного роману, який незабаром змінить ваше життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Надходять цікаві пропозиції, але ви погоджуєтеся занадто квапливо, що призводить лише до проблем. Постарайтеся уникати поспішних рішень, не соромтеся просити час на роздуми. Тільки тоді, коли вас перестануть турбувати і підганяти, ви зможете зрозуміти, як слід діяти. Скорпіони не упустять можливості пококетувати і пофліртувати. Романтичні знайомства не виключені, але ви надаєте їм занадто велике значення: навряд чи в цей день розпочнуться серйозні відносини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День порадує, оскільки буде щедрим на нові враження, щасливі збіги, радісні події. Не варто боятися великих змін, які можуть бути пов'язані з переїздом, роботою, а також способом життя в цілому; піде на користь відмови від багатьох сформованих звичок, мабуть, поява захоплень, яким ви присвятіть чимало часу в майбутньому. Не виключені ділові пропозиції, що обіцяють збільшення доходів; приймайте їх, але пам'ятайте, що прибуток буде отриманий не так скоро, як ви очікуєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День неоднозначний, уникнути розчарувань і проблем не вдасться. Небажано відвідування багатолюдних зборів, зустрічі зі знайомими, яких ви не бачили протягом довгого часу. Активізуються недоброзичливці, і лише підтримка справжніх друзів дозволить вам надати їм гідний опір. Порадують зміни у фінансовій сфері, не виключені ділові пропозиції, що обіцяють вигоду. Родичі більше звичайного вимогливі і не схильні до компромісів. Однак ви не дозволите вивести себе з рівноваги і впораєтеся з роздратуванням.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям сьогодні стануть в нагоді сміливість і самовладання – велика ймовірність виникнення ситуацій, в яких ви будете почувати себе дискомфортно і невпевнено. Не намагайтеся приховати розгубленість за удаваною хоробрістю і бравадою: ви повинні бути собою і не намагатися лукавити, саме щирість допоможе вам заручитися підтримкою сильних світу цього і домогтися прогресу у відносинах з керівництвом та колегами. У відносинах з близькими вам слід бути рішучіше. Сьогодні не варто погоджуватися на компроміси і жертвувати своїми інтересами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте терплячі, не всіх поставлених цілей можна досягти швидко. Уміння чекати – ваша основна зброя в боротьбі з недоброзичливцями, які схильні поспішати і тому роблять помилки одну за одною. Рішення майнових питань пов'язане з деякими труднощами, не варто в цей день купувати дорогі речі і складну техніку. Ймовірний значний прогрес у справах, що стосуються дому та сім'ї. Кохана людина буде радий вашому суспільству, можна призначати на цей день романтичні побачення, зустрічі з людьми, що викликають у вас особливу симпатію.