Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 травня. Не варто гнатися за легким успіхом

Четвер, 12 травня 2011, 08:57
День не з найлегших, але при певної обережності втрат можна уникнути. Не варто гнатися за легким успіхом і вплутуватися в сумнівні авантюри: будь-який, навіть самий незначний ризик, повинен бути і обдуманим, і виправданим. Комфортно відчувають себе люди, які віддають перевагу неспішному життєвому ритму. Тим, хто любить швидкість у всьому, набагато складніше буде досягти душевної рівноваги.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам не завадило б прислухатися до порад мудрих людей: на власний здоровий глузд представникам знака розраховувати не доводиться. Підвищена емоційність, запальність, дратівливість, властиві сьогодні Овнам, далеко не кращим чином позначаються на відносинах з оточуючими. До кінця дня ви наживете чимало ворогів, якщо не візьмете себе в руки. Вкрай важко виявляється зосередитися на розумовій роботі, а от для занять спортом та активного відпочинку день підходить відмінно. До речі, фізичні навантаження добре позначаються і на душевному стані.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У Тельців виникнуть серйозні проблеми професійного характеру. У самому кращому випадку день принесе помірні досягнення, в гіршому – ваші зусилля пропадуть дарма. Ділові переговори вимагають терпіння, хитрості й спритності. Йти напролом безглуздо, якщо ви не відчуваєте в собі дипломатичних талантів, просто перенесіть зустрічі. На щастя, немає проблем у відносинах з близькими: ви отримуєте підтримку та розуміння, в яких так потребуєте. День відмінно підходить для зустрічі з коханою людиною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сприятливий день для початку співпраці. Вам вдається вірно визначити пріоритети, скласти плани, реалізація яких буде вигідна всім. Дуже добре цей день підходить і для відновлення старих ділових зв'язків, які зараз можуть виявитися для вас особливо корисними. Обережніше з грошима: вони сьогодні мають властивість зникати у невідомому напрямку. Зате в любові вам, безумовно, щастить. Можна і потрібно проявляти ініціативу в особистих відносинах, зізнаватися у своїх почуттях і призначати побачення.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день складається найкращим чином. Однак перш, ніж почати будувати плани, визначитеся з цілями – не виключено, що те, до чого ви прагнули зовсім недавно, здасться вже не таким привабливим. Нові починання будуть вдалими, ви швидко знайдете людей, які допоможуть вам досягти мети. Можливі приємні несподіванки особистого характеру. Покладіться на свою інтуїцію – саме завдяки їй ви сьогодні знайдете вихід з будь-якого складного становища. Вірогідні подарунки, сюрпризи, вдалі збіги.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вам щастить у справах, що вимагають творчого підходу. Нестачі в хороших ідеях немає, але важливо не тільки це, але і те, що у вас блискучі задуми з'являються набагато раніше, ніж у конкурентів, а це значно збільшує шанси на успіх. Дуже добре цей день підходить для ділових і розважальних поїздок. У дорозі можливі цікаві знайомства. Ви легко захоплюєтеся і втрачаєте голову, але, на жаль, романтичні почуття, що спалахнули у вашому серці в цей день, навряд чи будуть взаємні. Для стабільних пар цей день нейтральний.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День відмінно підходить для роботи. Особливо вдало він складеться для Дів-керівників, яким вдається не тільки знайти спільну мову з підлеглими, а й змусити їх робити саме те, що потрібно. А ось у рядових співробітників можуть виникнути тертя з колегами; вся справа в тому, що сьогодні Діви особливо багато чого чекають від оточуючих. Важко порозумітися з дітьми: вони чекають від вас поблажливості і ображаються на критику. Зате з батьками ви легко знаходите спільну мову. Кохана людина порадує хорошими новинами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Спокійний нейтральний день, який хочеться провести, не займаючись нічим особливим і, по можливості, не переймаючись. Якщо така можливість є, влаштуйте собі вихідний: це відмінно відіб'ється і на вашому здоров'ї, і на самопочутті. Якщо ж працювати все ж таки необхідно, постарайтеся доручити складні і важливі справи кому-небудь іншому, а самі зосередьтеся на рутині: вона хоч і нудне, але нешкідлива. Ви налаштовані дуже легковажно, і представники протилежної статі це помічають. Сьогодні вас балують своєю увагою любителі нешкідливого флірту і ні до чого не зобов'язує кокетства.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте готові до несподіванок: сьогодні вони будуть підстерігати вас на кожному кроці. Дуже важливо зберігати холоднокровність; якщо емоції випадково візьмуть верх над здоровим глуздом, уникнути проблем не вдасться. Можливі конфлікти з керівництвом і сильними світу цього. Взагалі, Скорпіони сьогодні на диво незговірливі. Останнє, до речі, позначається і на особистому житті – ні про які компроміси не йдеться. Але конфліктів можна не побоюватися, адже близькі вам всіляко потурають. Поки їх терпець не урветься, день буде вам подобатися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці сьогодні відрізняються дивовижною, нестримної і навіть руйнівною цілеспрямованістю. Представники знаку здатні домогтися всього, чого захочуть, і можна тільки пожаліти людину, який ризикне стати у Стрільця на шляху. Але день аж ніяк не безхмарний, з-за своєї зайвої прямоти і надмірної напористості ви втрачаєте союзників, які могли б стати в нагоді вам в майбутньому. Дуже велика ймовірність домашніх конфліктів і сімейних розбіжностей. Стрільці дуже гострі на язик і часто не встигають задуматися про те, що їх слова можуть образити близьких. Конфлікт, що виник через дрібницю, може затягнутися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганий день для покупок, можна придбати річ, про яку ви давно мріяли. Тримайте своє прагнення до економії під контролем – не виключено, що саме через нього вам, людині зовсім не скупого, все ж таки доведеться платити двічі. Вам відмінно вдаються різноманітні миротворчі місії, врегулювання навіть самого серйозного конфлікту віднімає зовсім небагато часу і сил. Але ця приємна тенденція спостерігається лише тоді, коли мова йде про чужих справах і розбіжності. Власні ж труднощі у спілкуванні подолати не вдається.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Обережніше в поїздках: цей день особливо травмоопасен для мандрівників-Водоліїв. Представники знаку не можуть похвалитися обережністю та спостережливістю, тому у них раз у раз виникають неприємності буквально на рівному місці. Нелегко зберегти рівні відносини з колегами і уникнути непорозумінь з начальством – атмосфера на роботі здається вам, м'яко кажучи, хворою. На цьому тлі сімейні розбіжності здаються сущою дрібницею. І тут ваш оптимізм виправданий: сьогоднішні сварки легко забуваються і проходять без сліду.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Відповідний день для будь-якої творчої діяльності. Сьогодні ваш бездоганний смак вам не змінює, і в будь-якій ситуації ви знаходите саме і зящное рішення. Знайдеться достатньо людей, готових захоплюватися вашими талантами, але серед них виявиться вкрай неприємна особа, яка спробує маніпулювати вами з допомогою лестощів. Так що компліменти варто слухати не тільки із задоволенням, але і з неослабною увагою. Це не найкращий день для романтичних знайомств – ви дуже легко починаєте фантазувати і придумувати те, що не має ніякого відношення до дійсності: натяки, визнання, знаки уваги.