Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 травня. Будьте відкриті для несподіваних пропозицій

П'ятниця, 13 травня 2011, 08:54
Непоганий день для початку роботи над масштабними довгостроковими проектами. Сьогодні навіть найбільш нетерплячі без зусиль розуміють, що відразу отримати все неможливо, а тому не кваплять події, а спокійно просуваються до мети. Надходить багато несподіваних пропозицій як ділового, так і особистого характеру. Взагалі, цей день пов'язаний з великою кількістю різноманітних сюрпризів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Зірки радять представникам цього знаку відкласти важку роботу (як фізичну, так і інтелектуальну). Ви вступите розсудливо, якщо скоротите контакти з людьми, які роблять на вас негативне, переважна дію. Зате доброзичлива підтримка друзів буде не менш ефективна, ніж ліки. Романтичне захоплення не виключено, але початок серйозних відносин малоймовірно. Обережніше в поїздках: є вірогідність втрати важливих документів.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить складним з професійної точки зору. Тельцям доведеться вирішувати декілька складних завдань, кожна з яких потребує не тільки часу і зусиль, але і високої концентрації уваги. Постарайтеся знайти час для невеликої прогулянки, відпочинку на природі – сьогодні він буде дуже до речі. Можлива сварка з коханою людиною, і причина її криється не в старих розбіжності, а в неподібності думок на те, що відбувається зараз. Вам належить пройти між двох вогнів: і зайва гнучкість, і надмірна непохитність підуть на шкоду.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається непогано, тільки в поїздках і далеких подорожах можливі дрібні непорозуміння. Втім, Близнюки, що знаходяться в дорозі разом з членами сім'ї, будуть невразливі і для цієї несприятливої ​​тенденції. Стане в нагоді і ваше природна чарівність – з його допомогою ви гідно вийдете зі складних ситуацій. Дуже вдалий день з точки зору фінансів. Ви не тільки отримаєте гроші, але і надзвичайно розумно розпорядитися ними. День підходить для облаштування житла, переїзду, початку будівництва чи ремонту.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день, характеризується зростанням життєвого тонусу і стабільним емоційним фоном. Сьогодні ви зможете добитися відмінних результатів у будь-якій справі, реалізувати свої сміливі задуми і втілити в життя оригінальні ідеї. Діяти, правда, доведеться самостійно, але навряд чи це збентежить вас – ви легко обійдетеся без помічників і союзників. Сильно вплив позитивних тенденцій у сфері романтичних і сімейних відносин. Видатна інтуїція допоможе вам досягти взаєморозуміння з близькими людьми, а вміння спокійно обговорювати спільні проблеми дозволить уникнути конфліктів. Оптимізм і гарний настрій не залишать вас протягом всього дня.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День досить складний. Левам, які запланували на нього якісь важливі справи, доведеться туго: ситуація розвивається зовсім не так, як ви очікували, доводиться пристосовуватися до мінливих обставин, шукати спільну мову з несимпатичними особами. Втім, приємні сюрпризи теж не виключені. Вірогідні цікаві зустрічі, веселі сімейні свята, подарунки від родичів. Хоча серйозні проблеми в романтичних стосунках малоймовірні, ви повинні бути обережні у висловлюваннях: кохана людина може образитися на абсолютно невинне зауваження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Позитивні тенденції досить сильні, але вплив їх на сферу професійної діяльності, на жаль, мінімально. Діви сьогодні не тільки не розташовані до видатних трудових подвигів, але і за виконання своїх повсякденних обов'язків беруться неохоче. Як не дивно, і колеги, і керівництво відносяться до представників цього знака з розумінням і намагаються позбавити їх від зайвого навантаження. Справи близьких викликають у вас непідробний інтерес, і часом ви абсолютно забуваєте про почуття такту. Пом'якшувати свої зауваження посмішкою, приправляйте критику добрим гумором, інакше опинитеся мимовільним винуватцем конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезів чекає день вдалий, але виснажливий. Актуальним стає питання розумного розподілу навантаження, планування. Спроби діяти «за інтуїцією» приведуть лише до марної витрати сил і перевтоми. У вас буде можливість вирішити декілька актуальних проблем. Щоправда, діяти для цього доведеться дуже жорстко – родичам це навряд чи сподобається. Висока ймовірність цікавих зустрічей і нових знайомств, особливо у Терезів, які збираються відвідати світський захід. Ви легко зачаровує представників протилежної статі, при цьому не втрачаючи голови.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде насиченим подіями. Скорпіони повинні бути готові діяти швидко, блискавично приймати рішення, пристосовуватися до обставин. Життєвий тонус представників знаку високий, все, що відбувається навколо вони сприймають з цікавістю і можуть не побоюватися перевтоми. Можлива зустріч з людиною, вплив якого на ваше життя буде серйозним і тривалим. Це один з тих днів, коли прислухатися потрібно не тільки до власної інтуїції, але й до порад з боку – вони будуть дуже корисними.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День принесе професійні проблеми. Позиції Стрільців вельми слабкі, представники цього знака мають потребу в підтримці, але не хочуть визнати цього. Можливі проблеми у відносинах з керівництвом та колегами: ви віддаєте перевагу віддавати, а не виконувати розпорядження, навіть якщо це приносить шкоду справі. Сприятлива фінансова картина, можливі грошові надходження. Ви можете дозволити собі деякі давно заплановані покупки та розваги. Час, проведений в суспільстві коханої людини, буде дуже приємним.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Нерівний, суперечливий день. Козероги то сповнені натхнення і готові ділитися цікавими ідеями, то знаходяться в стані, близькому до депресії, і уникають спілкування навіть з найближчими людьми. Важливою стає підтримка членів сім'ї, і ви її напевно отримаєте, причому скаржитися на свої проблеми і несправедливість життя в цілому для цього не знадобиться. День підходить для активного відпочинку, відвідування культурних та світських заходів. Ви жадаєте нових вражень, а от кохана людина віддає перевагу більш спокійне проведення часу – це може стати причиною сварки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День незвичайний, насичений несподіваними подіями, різноманітними сюрпризами. Ви можете розраховувати на зміни в романтичних стосунках; особливо це стосується Водоліїв, які хочуть зізнатися в своїх почуттях чи запропонувати коханій людині вступ у шлюб. Природна чарівність вам не змінить, проблем у спілкуванні з новими знайомими побоюватися не доводиться. З ділової точки зору день також цілком гарний. Правда, сьогодні вам доведеться займатися реалізацією не власних, а чужих ідей, але навіть до цієї справи можна знайти творчий підхід. Вірогідні невеликі грошові надходження.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можливі проблеми в особистих відносинах, не виключена серйозна сварка з коханою людиною. Крім того, життєвий потенціал знижений, тому Риби можуть відчувати себе неважливо. Варто відкласти складні і виснажливі справи, поберегти себе. Пам'ятайте, що трудові подвиги, здійснені з останніх сил, не підуть вам на користь. Деякі заплановані проекти здійснити не вдасться, якщо ви будете намагатися діяти поодинці. Зате можна знайти союзників, завдяки яким багато чого стане можливим. Фінансова ситуація змінюється на краще.