Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 травня. Знаходимо гармонію в особистому житті

Понеділок, 16 травня 2011, 08:55
День не підходить для нових починань, ділова активність знижена. Зате він сприятливий з точки зору спілкування: не виникає спорів, легко знаходяться компроміси. Зароджуються нові надії, причому майже завжди – виправдані. Приємні сюрпризи чекають на тих, хто вже зневірився знайти гармонію в особистому житті.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі фінансові труднощі, не виключена затримка очікуваних надходжень. Ви зможете знайти вихід з цієї ситуації, якщо відмовитеся від типових рішень: зараз потрібно дати волю фантазії. Дуже ефективним виявляється інноваційний підхід. Чим важливіше справу, якою ви зайняті, тим більша винахідливість від вас буде потрібно. Зростає ваш авторитет, проте дуже часто вам приписують чужі заслуги. Покваптеся розвіяти ці помилки: почивати на лаврах незаслужених дуже шкідливо. Вдалий день початку ремонту.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будьте обережні у справах, за які беретеся разом з іншими людьми: вірогідність того, що ваші помічники будуть сумлінні й старанні, близька до нуля. Від незапланованих покупок краще відмовитися, оскільки сьогодні ви схильні потурати всім своїм примхам, що неминуче призводить до марнотратства. Збираючись в поїздки, навіть самі дріб'язкові, уникайте поспіху: сьогодні особливо легко забути якісь потрібні речі, гроші, документи. Постарайтеся не міняти своїх намірів, зберегти вірність обіцянкам – занадто стрімка зміна планів, не узгоджена з оточуючими, призведе до серйозних кривд.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Незважаючи на те, що Близнюки сьогодні досить ледачі, досягти успіху в деяких справах представникам даного знаку все-таки вдається. Зокрема, вони відмінно справляються з завданнями, які вимагають неабиякої життєвого досвіду і широкого кругозору. Не варто покладатися на інтуїцію, куди більшої довіри заслуговують ваші знання та здоровий глузд. Можливо погіршення самопочуття у другій половині дня. Не експериментуйте з ліками: вірогідність медикаментозних отруєнь велика. А ось народні кошти в разі легких нездужань будуть дуже ефективні.

Рак (22 червня – 23 липня)
Важливо правильно ставити цілі і тверезо оцінювати свої можливості: ви ризикуєте зовсім вибитися з сил, борючись за те, в чому, взагалі-то, не дуже і потребуєте. Небажано займатися складними і втомливими справами, не відмовляйтеся від допомоги, яку пропонують родичі та друзі. Відповідний день для відновлення будь-яких відносин: вам вдасться зробити це легко і невимушено. Крім того, в цей день можна зізнаватися у своїх почуттях і проявляти ініціативу в особистих відносинах. Можливо романтичне захоплення.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хоча цей день цілком вдалий і плідний, Леви перебувають аж ніяк не в кращому настрої. Сьогодні представникам знака дуже важко чинити опір негативним емоціям, стримувати напади роздратування і гніву. Близькі намагаються підняти вам настрій, але, на жаль, роблять це аж ніяк не найефективнішим способом. Досягненню душевної рівноваги сприяють спокійні заняття, яким можна віддаватися на самоті. Читайте, малюйте, шанувальників або просто мрійте – все перераховане допоможе позбутися від внутрішньої напруги, а після цього і з оточуючими буде легше порозумітися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день принесе дуже багато хороших ідей. Проте з їх реалізацією не треба поспішати: по-перше, слід все як слід обміркувати, а по-друге, дочекатися сприятливого збігу обставин, який зірки обіцяють найближчим часом. Поки ж можна пошукати людей, разом з якими ви будете здійснювати свої задуми; пам'ятаєте, що ваші помічники повинні бути особисто зацікавлені в досягненні поставлених цілей. Багато Діви в цей день приймуть рішення, що стосуються майбутнього сімейного життя. День добре підходить для допомоги родичам, спілкування з дітьми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Якщо працювати багато, побороти власну лінь, не давати собі і хвилини перепочинку, дечого домогтися можна. Але не всі Терези сьогодні здатні на такий героїзм: представникам знака зовсім не хочеться долати перешкоди, легкі успіхи були б куди приємніше. На жаль, розраховувати на прихильність зірок не можна: сьогодні вам доведеться самим піклуватися про себе. І не тільки про себе: дуже багато людей звертається до вас за допомогою, просить поради, чекає підтримки. Як не дивно, з чужими проблемами ви справляєтеся швидше і ефективніше, ніж з власними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Нічого не робіть, поки не складете чіткого плану. Сьогодні немає нічого гірше і небезпечніше необдуманих дій, ризикованих починань, сумнівних проектів. Ви покладаєтеся на успіх, але вона раз у раз обходить вас стороною; є ймовірність серйозних втрат. Людина, на підтримку якого ви розраховували, може підвести. Стосунки з близькими стають прохолодніше. Знайти спільну мову можна, але ви не особливо прагнете цього, воліючи справжнього порозуміння спокійну, майже знеособлену ввічливість.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Те, як складеться день, багато в чому буде залежати від того, чи вдасться вам з самого ранку налаштуватися на діловий лад. Якщо не витрачати час даремно, можна багато чого домогтися, але перемогти доведеться не тільки власну лінь, а й негативне ставлення оточуючих до ваших витівок. Витрати енергії досить великі, результати ж посередні. Але поступово ситуація буде змінюватися на краще. Ваше завдання – не здаватися, гнути свою лінію, не йти на поводу у обставин. Якщо зібрати волю в кулак, можна здійснити всі задуми, навіть найсміливіші.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день принесе Козерогам несподівані успіхи. Немає такої задачі, з якою б не впоралися представники знаку. Проте на досягнення цілей ви витрачаєте дуже багато сил, і до вечора відчуєте, що стомилися не на жарт. Небажано планувати на цей день далекі поїздки (особливо, якщо ви самі керуєте авто), перельоти зі зміною кліматичних поясів. Дуже добре цей день підходить для спокійного сімейного відпочинку, спілкування з близькими, турботи про дітей. Вам вдається створити навколо себе особливу атмосферу душевного комфорту, і не дивно, що люди до вас тягнуться.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Це не самий вдалий день для нових знайомств і початку відносин. Вам сьогодні особливо важко скласти правильне враження про людей, яких ви бачите вперше, а помилки в судженнях призводять до сумних наслідків. Бажано прислухатися до порад близьких, особливо – людей старшого віку, які мають багатим життєвим досвідом. Не поспішайте приймати рішення, пов'язані з фінансами: є ймовірність даремних витрат, невдалих інвестицій. Пощастить тим, хто вирушає в дорогу – перед подорожуючими Водоліями відкриються нові можливості.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви дуже вразливі, а крім того – схильні до негативних впливів зі сторони. Тому потрібно проявити розбірливість у спілкуванні, можливо, обмежившись контактами з людьми, яким ви довіряєте цілком і абсолютно. У середині дня буде отримана інформація, яка поставить вас у тупик; дуже важливо в цей момент зберегти контроль над своїми емоціями, не піддатися паніці. Вечір несе поступове посилення впливу позитивних тенденцій. Ви відчуваєте себе впевненіше, заспокоюєтеся; стає легше знайти спільну мову з близькими.