Астрологічний прогноз на 16 травня. День втілення бажань

Понеділок, 16 травня 2011, 09:00
13-й/14-й місячний день (розпочнеться о 19:51). «Здійснення». Місяць у Скорпіоні. День перевірить наші ділові якості «на міцність».
гороскоп

На думку зірок, в цей день здійснюються найзаповітніші мрії, а плани набувають реальних обрисів. Для цього лише необхідно знайти точки зіткнення з навколишнім вас світом.

Виявляти негатив протипоказано. Не можна сваритися – помиритися потім буде надзвичайно важко. А ще не можна скаржитися, плакати, і жаліти себе: можете застрягти в цьому стані надовго.

Період, поки триває 13-й місячний день, – чудовий час для демонстрації своїх здібностей, для вигідного подачі своєї персони, для активного проведення часу.

Освідчення в коханні буде зустрінута прихильно, стосунки з протилежною статтю будуть складатися дуже вдало.

А вечір закінчиться і зовсім на урочистій ноті, так що прощатися з сьогоднішнім днем ​​зовсім не захочеться.

У медичному відношенні день очищення верхніх дихальних шляхів, серця і легенів, корисно прийняти відхаркувальний. Треба намагатися вживати поменше грубої їжі, більше – води. Абсолютно протипоказані навантаження на серце.

З огляду на підвищену емоційність цих днів, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, поаккуратней – на дорогах.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).