Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 травня. У зоні уваги – особисті відносини

Вівторок, 17 травня 2011, 08:55
Професійні успіхи й досягнення вельми сумнівні. Можуть виявитися невиправданими деякі фінансові очікування, багатьом доведеться коригувати свої плани. Ділова активність знижена, переговори і зустрічі навряд чи принесуть значимий результат.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День дуже напружений і важкий. Овнам важко впоратися зі своїм бійцівським характером, тому представники знака раз у раз опиняються в самому центрі воєнних дій, які самі ж і спровокували. Псуються стосунки буквально з усіма, в тому числі і з людьми, на лояльність і безумовну підтримку яких ви обгрунтовано розраховуєте. Висока ймовірність сімейних проблем, які не можна залишати без уваги. Багатьом Овнам доведеться взяти на себе турботу про старших родичів. Можливе загострення хронічних захворювань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже гарний день в усіх відношеннях. Єдине, що потрібно від вас – уважно ставитися до свого самопочуття і не занадто захоплюватися тим, що може завдати шкоди організму. Можна не сумніватися, що Тельці досягнуть успіху в роботі і отримають заслужене заохочення – у вигляді просування по службі або матеріальної винагороди. Не виникне проблем і труднощів у стосунках з коханою людиною: ви добре розумієте один одного і готові разом подолати будь-які перешкоди. Не варто відмовлятися від зустрічі зі старими друзями: вона може багато чого змінити на краще у вашому житті. День також підходить для спілкування з родичами, але за умови, що ви не станете обговорювати з ними фінансові та майнові питання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У цілому непоганий день, але провести більшу його частину краще за роботою. Сьогодні зірки навряд чи будуть прихильними ледарям і неробам, наскільки б веселими і чарівними вони не були. Отже, налаштовуйтесь на серйозний лад і сміливо беріться за найважчі, потребують зусиль і ретельності справи – ви впораєтеся з тим, що виявилося не під силу іншим. Є шанс вирішити проблеми сімейного характеру, навести порядок в домі і розібратися у своїх стосунках з близькими. Дуже добре цей день підходить для поїздок і подорожей, а от від піших прогулянок краще утриматися, вони можуть виявитися утомливими і завдати шкоди здоров'ю. Не виключені дрібні неприємності, але вони не зіпсують вам настрою.

Рак (22 червня – 23 липня)
У зоні особливої ​​уваги зірок – особисті відносини і романтичні прихильності. Саме з ними будуть пов'язані всі найцікавіші і приємні події цього дня. Не уникайте нових знайомств, навіть якщо вони здадуться сумнівними: перше, неприємне, враження майже напевно буде помилковим. Деяких Раків будуть серйозно турбувати фінансові проблеми. Насправді ситуація далека від катастрофічної – досить трохи скоротити витрати; вам навіть не доведеться відмовлятися від усіх своїх примх. Добре складуться поїздки, вдалими будуть зустрічі з друзями. Ваша чарівливість не залишиться непоміченим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день, що відкриває цікаві можливості. У вас немає причин сумніватися у своїх силах або успіху нових починань: сьогодні зірки на вашому боці і серйозних труднощів не передбачається. Спокійно, комфортно і передбачувано будуть складатися відносини з близькими; ви прекрасно знаєте, чого чекаєте від оточуючих, і, безсумнівно, отримаєте це. Вірогідні грошові надходження, вдалі рішення в галузі фінансів. Активна життєва позиція і щирий інтерес до всього, що відбувається навколо, гарантують вам нові враження, приємні знайомства і відмінний проведення часу в компанії друзів. Порадує і зустріч з коханою – вашим почуттям ніщо не загрожує.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Непоганий, але дуже неспокійний, метушливий день. Вам доведеться братися за справи, які були розпочаті іншими, виправляти чужі помилки, керувати діями колег або друзів. Саме до вас за порадою і допомогою будуть звертатися всі, кому належить прийняти більш-менш важливе рішення, а також бажаючі знайти джерело матеріальної підтримки. Не намагайтеся йти на зустріч кожному з них – пам'ятайте, що ви маєте право відповісти на прохання відмовою, інакше в майбутньому станете картати себе за довірливість. Відносини з родичами стають напруженими: вам доведеться пуститися в неприємні пояснення, розповісти про події, які ви б віддай перевагу зберегти в таємниці. Коханій людині можна довіряти, однак не варто ділитися з ними всіма своїми сумнівами та тривогами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день не назвеш простим – але вам буде по-справжньому цікаво опинитися в незнайомій ситуації, випробувати свої сили, спробувати себе в новій ролі. На керівництво зробить сприятливе враження ваша цілеспрямованість, а колеги оцінять вміння в усьому бачити гарну сторону. Кращий спосіб порадувати кохану людину, яка сьогодні дуже і дуже потребує вашої уваги – відправитися разом з ним в романтичну подорож. Непогано пройде і вечір, проведений в компанії друзів. А ось родинні узи можуть здатися занадто тісними. Не давайте волі роздратуванню – якщо ви посваритеся з членами сім'ї, помиритися буде важко.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День сумнівних трудових успіхів. Ви витратите чимало сил і дечого досягнете – але доведеться визнати, що справжні ваші прагнення є зовсім іншими. Багатьом доведеться згадати про минуле, зробити крок назад і повернутися до раніше розірваним відносинам. Варто переглянути своє ставлення до ситуацій і подій минулих днів: є шанс все виправити, якщо, звичайно, ви захочете це зробити. Залишають бажати кращого відносини з родичами – не дивлячись на ваші старання, домогтися взаєморозуміння не вдається. Кохана людина, навпаки, налаштований по відношенню до вас дуже поблажливо і лояльно. Не пропустіть можливість розповісти йому про свої бажання та мрії – вони можуть стати реальністю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День праць. Доведеться згадати про справи, які ви довгий час відкладали, і визнати, що ніхто не впорається з ними краще за вас. Помічників знайти буде неважко, але все-таки варто віддати перевагу самостійну роботу, оскільки контролювати кого б то не було вам сьогодні буде не дуже приємно. Відносини з родичами можуть бути ускладнені через вашого прагнення до незалежності і свободи від будь-яких обмежень. Однак перш, ніж порушити правила і традиції, подумайте, чи дійсно це необхідно. Вас ніщо не утримає на місці; зірки обіцяють сприятливі подорожі, але готуватися до них потрібно серйозно. Не чекайте від улюбленого вчинків, які не відповідають його характеру і звичкам – ви будете розчаровані і ризикуєте спровокувати сварку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Головним ворогом Козерогів стане неуважність. Небажано займатися кількома справами одночасно, важко буде переключатися з одного завдання на іншу. Вам потрібен чіткий план дій і надійний помічник, тоді ніякі несприятливі тенденції не завадять реалізації ваших планів. Ймовірно значне поліпшення фінансового положення, можливі вигідні угоди. Емоційний фон дня сприятливий, ви легко ладите з новими знайомими, знаходите спільну мову з близькими і насолоджуєтеся суспільством обранця. Саме час відверто поговорити з коханою людиною – можна без особливих зусиль вирішити багато проблем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям надасться можливість поліпшити відносини з колегами та керівництвом, зробити сприятливе враження на тих, хто може допомогти їм у досягненні цілей. Це хороший день для проведення співбесіди, важливої ​​зустрічі, складання іспиту – проте слід пам'ятати, що успіх прийде лише до тих, хто щиро зацікавлений в результаті і готовий попрацювати. Рішення важливих майнових питань утруднено, можливі труднощі при оформленні документів. Труднощів в особистому житті можна не побоюватися, емоційний фон стабільний і буде комфортним для вас протягом всього дня. Зустріч з коханою людиною неодмінно порадує вас; можна відправитися в невелику подорож або просто провести романтичне побачення в незвичайній обстановці.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам не варто занурюватися в роботу з головою: хоч би якими цікавими не були ваші обов'язки, озирнувшись по сторонах, ви виявите масу не менш захоплюючих справ. Постарайтеся приділити час одному з них. Небажані великі витрати, непродумані, спонтанні покупки; ваше фінансове становище не дуже міцно. Відносини з партнерами чи колегами по роботі можуть піднести неприємні сюрпризи. В особистому житті справи йдуть краще: ви без праці знаходите спільну мову з тими, хто вам дорогий, тому день принесе приємні враження. Життєвий потенціал дещо знижений, постарайтеся як слід відпочити. Важливі бесіди з коханою людиною краще вести поза домом.