Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 травня. День суперечливих емоцій

Четвер, 19 травня 2011, 08:57
Навіть самі стримані й холоднокровні люди в цей день схильні до суперечливих емоцій. Саме цим і пояснюється наростаюча з кожною годиною напруженість. Важко доводиться людям, які намагаються в усьому орієнтуватися на більшість, – їх ідеали та принципи все ж не завжди збігаються із загальноприйнятими.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни знаходяться в пригніченому настрої: представників знаку дратують і вони самі, й оточуючі. У кого шукати розради, незрозуміло – сьогодні вас більше критикують, ніж жаліють і підтримують. Навіть люди, колись звеличували ваші досягнення, сьогодні ставляться до них скептично. Наскрібши по засіках власної душі – там повинно виявитися трохи оптимізму; на сьогодні цього цілком вистачить. Підтримати інших сьогодні ви навряд чи зможете, але, втім, і особливої ​​потреби в цьому немає, можна зосередитися на власних справах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці жалкують про неможливість виправити якісь помилки, які були скоєні раніше. Зараз, коли приходить час платити за свої промахи, виявляється, що вони були дуже серйозні. Постарайтеся сприйняти цей життєвий урок з усім можливим спокоєм; посипання голови попелом ніяк на ситуацію не вплине. Знайдіть час для спілкування з людьми, життєвому досвіду яких ви довіряєте, чиї погляди і принципи поважаєте. Цей день добре підходить для того, щоб вчитися у мудрих, наслідувати їх приклад. Під впливом гідних особистостей ви стаєте краще.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вас дратують низка дрібних справ та необхідність підтримувати близькі стосунки з людьми, які не розуміють і не схвалюють вас. Досить часто доводиться приносити власні принципи в жертву «спільним інтересам», в яких ви і розібратися-то ще до ладу не встигли. Дуже важко розібратися, хто дійсно підтримує вас, а хто лише робить вигляд; всі говорять приблизно одне і те ж, різняться лише нюанси, але саме вони-то і важливі. Кого слухати при цьому – абсолютно незрозуміло. Внутрішній голос мовчить, і ви перебуваєте в повній розгубленості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки нагадують людей, що зібралися в далеку подорож: вони сповнені оптимізму, серйозні і зосереджені, стежать за кожним своїм кроком, а в майбутнє дивляться одночасно з цікавістю і тривогою. Головне – і для Раків, і для мандрівників – нічого не забути. Особливо це важливо, якщо ви маєте справу з документами, займаєтеся оформленням угод. Люди, готові підтримати вас морально, порадувати і розвеселити, зустрічаються на кожному кроці. Але ви зробите помилку, якщо приймете ввічливе прояв простий симпатії за ознака сильного почуття.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У Левів є можливість подолати відразу кілька перешкод, що заважають досягти мети. Підступ у тому, що заради цього доведеться зруйнувати союз, довгий час сприяв вашому процвітанню. Так що вирішуйте, що для вас краще – йти далі в гордій самоті, або на час затриматися, щоб потім продовжити шлях у хорошій компанії. Вам багато чого радять і рекомендують, але все це абсолютно марно: сьогодні Львів цікавить тільки їх власну думку. І це цілком розумно, оскільки ви бачите ситуацію в справжньому світі і встигли вивчити всі підводні камені і придонні течії.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У Дів з'являється бажання повернутися у минуле – відродити занедбаний проект, відновити старі зв'язки, повернути давніх друзів. У цьому не було б нічого поганого, якби причиною була проста ностальгія. Але все набагато серйозніше: ви відчуваєте наближення змін і намагаєтеся сховатися від них, відродивши минуле. Це абсолютно безглуздо – зміни вас все одно знайдуть. Так що зараз краще зосередитися на розробці нової стратегії і тактики, подумати, що, як і навіщо ви будете робити. Як тільки у вас з'явиться план, нехай навіть у самих загальних рисах, підтягнуться й союзники.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези опиняються в самому незавидному становищі. Спробувавши виступити миротворцями в битві потужних сил, представники знаку нажили собі впливових ворогів. Зараз вже пізно пояснювати, що ви хотіли як краще: вам просто ніхто не повірить. Залишається тримати марку і захищати свої інтереси; шанс домогтися успіху у вас є. Зараз вам знадобиться вміння стояти на своєму, ігноруючи провокації, чинячи опір найхитрішим маніпуляціям. Недоброзичливці спробують дезінформувати вас, тому не лінуйтеся перевіряти будь-які надходять відомості.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Справа, за яку ви взялися кілька днів тому, очікуючи швидкого успіху, приносить несподівано багато клопоту. Зараз вже абсолютно очевидно, що ви не все врахували і продумали. Однак відступати не можна, та й нікуди. Змиріться з тим, що на даному етапі потрібно чимось пожертвувати, щоб у майбутньому отримати щедру компенсацію. Вам доведеться пуститися в досить неприємні пояснення, відповісти на ряд нетактовних питань. Не ображайтеся на людей, які ведуть себе недипломатично: саме їх дратує простота незабаром послужить вам добру службу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці не діють і жалкують про це. Представникам знаку, звичайно таким діяльним і енергійним, сьогодні властиві меланхолія і рефлексія. Стрільці не просто роздумують про те, що відбувається, вони журяться про недосконалість світу. На жаль, оточуючі цього не розуміють. Тому замість слів підтримки ви раз у раз чуєте глузування чи досить безглузді розради. Знайшовши у своєму оточенні іншу бентежну душу, ви негайно побачите в ній однодумця. Саме в цей день Стрільці більше звичайного схильні цікавитися і захоплюватися невдахами, а часом і закохуватися в них всерйоз і надовго.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги згадують про ради, які колись залишили без уваги і, на власний подив, виявляють у них здорове зерно. Завдяки такому підходу представники знаку зможуть виправити старі помилки, а в плани на майбутнє внести необхідні корективи. Цей день обіцяє щедру нагороду тим, хто всерйоз задумався про своє ставлення до людей і змінив його на краще. Ви робите дуже багато корисного для інших, а про себе забуваєте. На щастя, поруч є людина, готова про вас подбати – просто не заважайте йому, і день стане значно приємніше.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зміни, що відбуваються з вами сьогодні, абсолютно зачаровують оточуючих. Водолії знаходять нових прихильників, серед яких виявляються люди, здатні не тільки оцінити представників знаку гідно, але й надихнути на нові звершення та перемоги. Ви чуєте все хороше, що говорять про вас, а критику залишаєте без уваги. Позиція це не найконструктивніша, зате цілком приємна. Близькі (найімовірніше, старші родичі) порадують несподіваними новинами. Можливі приємні подарунки, є ймовірність великих грошових надходжень.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби використовують будь-яку можливість для того, щоб проявити себе, майже не замислюючись про те, що тим самим наживають ворогів, і ворогів впливових. Представники знаку раз у раз опиняються в центрі уваги, і це неабияк дратує їх недоброзичливців. Прагнучи добитися сприятливого для всіх розвитку подій, ви раз у раз наступаєте на мозолі тим, хто може принести вам багато неприємностей. Будьте обережні, щоб не забувати про здоровий глузд, навіть коли знаходитесь у владі найкращих спонукань. Якщо вдасться знайти компроміс між емоційними поривами і логікою, день мине дуже добре.