Астрологічний прогноз на 19 травня. Відновлюємо сили

Четвер, 19 травня 2011, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться о 23.13). «Накопичення». Місяць у Стрільці, Козерозі (з 23.15). Сьогодні багато хто відчуває надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.
гороскоп

16-й місячний день досить сприятливий, незважаючи на те що випадає на повний місяць. Обумовлено це тим, що в даний день Місяць підсилює ауру більшості людей, в силу чого люди ідейні здатні в цей час здійснити максимум задуманого і виявити свої здібності на самому високому рівні.

Проте це працює тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки націлені на дію, творчість, створення чогось.

Основна умова – постійно перебувати в стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злоби, заздрощів. Не можна підвищувати голос, сердитися, зловживати активними діями.

Слід уникати конфліктів, силового вирішення проблем, проявляти миролюбність і спокій, прагнути до помірності і рівноваги в усьому.

І пам'ятайте, що повний місяць – це колосальний стрес для організму. Воно висуває підвищені вимоги до поведінки та світосприйняття.

Допоможіть собі в ці дні: намагайтеся налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, відкладіть всі справи, що вимагають нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

У медичному відношенні з поточними місячними добами пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

У повний місяць не рекомендується вживати продукти рослинного походження (крім риби) і гриби.

В одязі рекомендується сіро-зелена та блакитна гама. Уникайте червоного і яскравих кольорів.

Камінь дня – перли (піднімає настрій), шпінель (розвиває темперамент).