Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 травня. Скористаємося вдалим збігом обставин

П'ятниця, 20 травня 2011, 08:55
Події цього дня багатьох порадують своєю своєчасністю. Те, що потрібно, трапляється саме тоді, коли в цьому виникає необхідність – такий збіг обставин дуже приємний. Однак не всім вдається їм скористатися. Одних несподівана удача валить у стан розгубленості, іншим дарує радість, що змушує забути про всі інші справи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів маса різноманітних справ, представникам знака доводиться встигати скрізь і всюди. Але те, що відбувається їх радує, а не стомлює. Овни відчувають свою затребуваність, а виникають на шляху труднощі стають для них джерелом натхнення. У вас з'являються послідовники і помічники. За останніми потрібно доглядати, щоб вони не наробили дурниць, керуючись найкращими спонуканнями. День виходить веселим, цікавим і насиченим, але все це не позбавляє його напруженості. Вам буде потрібно відпочинок, не позбавляйте себе можливості відновити сили.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям цей день приносить новина, яку вони давно чекали. Що ж, план дій давно складений та продуманий, прийшов час втілити його в життя. Твердість характеру і непоступливість, які ви зазвичай проявляєте у всіх складних ситуаціях, зараз виявляються дуже до речі, оскільки вам доведеться вступити в боротьбу з сильним ворогом. Ви сповнені енергії. Це помітно з боку і надзвичайно привабливо – до вас тягнуться люди, які мають меншим запасом життєвих сил. У відносинах, що починаються в цей день, ви будете грати провідну роль.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Події, які приносить цей день, на перший погляд здаються ніяк не пов'язаними між собою, та й взагалі зовсім несподіваними. Однак якщо розібратися в ситуації, можна знайти і причину, і наслідок, і передумови. Правда, при цьому доведеться собі зізнатися, що й ви в чомусь винні. Це, мабуть, найважчий момент дня. Коли ви перестанете заперечувати очевидне, справи підуть на лад. Сьогодні вас багато хвалять, підтримують і схвалюють; всім, хто говорить вам приємні речі, можна довіряти. Не чекайте підступу, довіряйте тим, кому хочеться довіряти – сьогодні ви можете собі це дозволити.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вас чекає досить неприємна поїздка. Вже з самого початку ви не будете чекати від неї нічого доброго, але на ділі все складеться ще гірше, ніж можна було припустити. Небажано відправлятися в дорогу в поодинці, краще взяти з собою людину, яка зможе морально підтримати вас у важкій ситуації. Витрати, пов'язані з подорожжю, виявляться дуже високими. Можлива втрата важливих документів. Раки, яким вдасться провести день вдома, спочатку трохи понудьгувавши, а потім знайдуть собі в міру захоплююче, але дуже корисне заняття. Таким представникам знака також вдасться врегулювати дрібні розбіжності між близькими людьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Значну частину цього дня Левам доведеться провести в суспільстві досить неприємної особи. Представники знаку змушені миритися зі стороннім втручанням у свої справи, зберігати доброзичливий вигляд, коли хочеться заричати і прогнати непроханого гостя. Нервове напруження дуже велике, і ви можете вибухнути через будь-яку дрібницю; на жаль, страждають не ті, хто розсердив вас, а ні в чому не винні люди. Пізніше ви будете дуже шкодувати про те, що не впоралися з емоціями. Піднімають настрій дрібні незаплановані покупки. Потрібно витратити зовсім трохи, щоб зробити приємний сюрприз самому собі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви змушені йти на компроміс із собою, і відчувають себе при цьому вкрай дискомфортно. Скільки б ви не переконували себе в тому, що зберігати вірність всім своїм принципам в будь-якому середовищі, спокою це не приносить. Не сприяють досягненню душевної рівноваги і міркування про те, що у вас просто не було іншого виходу. Ви собою незадоволені, але не можете нічого виправити, і через це переживаєте ще більше. Постарайтеся відволіктися від неприємної ситуації, а якщо вийде – просто забути про неї. Ви потрапили в складне становище, але вихід з нього обов'язково знайдеться. Потрібно подивитися на ситуацію свіжим поглядом, а зробити це буде легше після того, як ви трохи заспокоїтеся.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам цей день приносить дуже багато різноманітних турбот; у представників знаку немає ні хвилини спокою. Втім, ви не особливо страждаєте через це. Разом з новими справами з'являються нові ідеї, вас дійсно захоплює те, чим ви зайняті. Високі інтелектуальні навантаження сприяють зростанню творчого потенціалу. Крім того, ваші досягнення значні, і у вас з'являються все нові підстави пишатися собою. На жаль, оточуючі не квапляться захоплюватися. Не ображайтеся на них: прийде час, і люди оцінять все, що ви зробили, по достоїнству.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вам безумовно не вистачає нових вражень. У результаті з'являється бажання хоч що-небудь змінити в житті, і опинитися цим «чимось» може все, що під руку попадеться. Наприклад, відносини з людиною, яка вас щиро любить і якому ви насправді дуже прив'язані. Зміни можуть носити як позитивний, так і негативний характер, оскільки керуєтеся ви виключно емоціями, швидкоплинними бажаннями і примхами. Поруч є людина, яка готова утримати вас від необдуманих вчинків, дати добру пораду або допомогти в реалізації вдалого плану. Але ви вперто чините опір, продовжуючи гнути свою лінію – і, як покаже час, марно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці проведуть день досить спокійно, якщо їм вдасться захистити себе від нав'язливих і недипломатичних людей. Пам'ятайте, що сьогодні вас дуже легко спровокувати. Ви втрачаєте душевну рівновагу і здоровий глузд, вплутуєтеся в конфлікт, який вам зовсім не потрібен, або починаєте бойові дії, з яких просто неможливо вийти переможцем. Дуже сильна схильність до спонтанних витрат, це може стати причиною фінансових труднощів. Певну небезпеку приховують у собі незаплановані поїздки, особливо в другій половині дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день як не можна краще підходить для реалізації будь-яких планів, що стосуються складної побутової техніки: її можна купувати, продавати, дарувати, ремонтувати. А ось з транспортними засобами можуть виникнути проблеми. Придбання автомобіля краще відкласти, та й за кермом постаратися провести якомога менше часу. Змусять похвилюватися вчинки близьких людей; ви зіштовхнетеся з нерозумінням, упертістю, а часом і відвертою дурістю. Пам'ятайте, що ваше головне завдання сьогодні – не допустити конфлікту. Якщо вам вдасться зберегти мир, всі труднощі будуть подолані.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не варто чекати від цього дня дуже багато чого – він складається цілком заурядно. Виникає чимало проблем, але немає необхідності братися за все відразу. Розставивши пріоритети, ви зможете домогтися значного зменшення навантаження. На жаль, відносини з близькими людьми складаються не кращим чином, вам не вдається знайти помічників. Вірогідні розбіжності з чоловіком або коханою людиною. Причини спорів носять виключно побутовий характер. До того ж вони не такі значні, як здається на перший погляд, так що не варто проявляти надмірну принциповість.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Спочатку цей день здасться Рибам майже нестерпно важким. Але незабаром представники знаку зрозуміють, що проблеми їх не такі серйозні, та й у помічниках недоліку немає. Не бійтеся говорити про те, що турбує і тривожить: вас зрозуміють, схвалять і підтримають. Дуже до речі нагадає про себе людина, коли-то обіцяв допомогу, бо він не тільки стримає слово, але й відкриє перед вами абсолютно нові горизонти. Сьогодні Риби закохуються дуже легко і дуже щасливо – цей день чудово підходить для початку романтичних стосунків. А ось у стабільних парах можливі сварки: ваша «половинка» ревнує.