Астрологічний прогноз на 20 травня. Не завантажуємо голову установками

П'ятниця, 20 травня 2011, 09:00
17-й/18-й місячний день (розпочнеться о 23.56). «Упорядкування». Місяць у Козерозі. Час спілкування, радості і дружніх зустрічей, яскравих знайомств і запам'ятовуються побачень.
гороскоп

Хороший період для важливих справ. Краще не концентруватися на досягненні визначених цілей, не завантажувати черепну коробку установками.

Можна виявляти авантюризм, здійснювати непередбачувані вчинки, але при цьому не можна доходити до нахабства і цинізму.

Особливо сприятлива перша половина цього дня. Вона дає можливість максимально ефективно використовувати внутрішню енергію. Будь-яке творча справа йде на підйом, поліпшуються подружні відносини, сексуальна енергія на підйомі.

Інтуїція в цей годинник працює безперебійно, приводячи до одкровень і осяянь. І вже зовсім добре всім людям творчості та мистецтва: у них сьогодні справжнісіньке свято натхнення.

Менш зручною здається друга половина 17-го місячного дня. У цей час можуть проявитися проблеми, складнощі в реалізації планів, здійсненні проектів.

Дійсно, і у цього дня є мінус. Його енергетика настільки вільна і невимушена, що не сприяє ніяким робочих справах.

Замість того щоб сидіти на роботі, проведіть цей день у веселій дружній компанії: знайдіть час, сплануйте місяць таким чином, щоб цей день залишився вільним. Відпочивши і навіть, більше того, погулявши сьогодні, ви будете бадьорі весь місяць, що залишився.

Забудьте на сьогодні про проблеми, неприємності і обтяжливих турботах. Ніяких нудьги і зневіри – і ви відчуєте вчинене задоволення від зробленої роботи, від усього, над чим працювали в останні тижні!

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Вразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні кольори.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).