Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 травня. Сьогодні легко втратити голову від кохання

Понеділок, 23 травня 2011, 08:53
Жага нових вражень і прагнення негайно отримати корисний досвід штовхають на необдумані вчинки навіть самих врівноважених людей. Мало хто замислюється про втрати, адже куди цікавіше розмірковувати про те, наскільки блискучою може бути здобута перемога. Але серйозний успіх малоймовірний; більшості доведеться задовольнятися скромними досягненнями.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни надзвичайно вимогливі до своїх близьких, догодити представникам знака не можуть навіть ті, хто дуже старається. Ваші прохання суперечливі, а очікування невиправдані, але навряд чи хтось ризикне повідомити вам про це: швидше за все, люди просто будуть триматися від вас подалі, щоб не викликати роздратування. При цьому несподівано легко і комфортно складаються відносини з тими, кого ви бачите вперше. І кохання з першого погляду, що стрімко розвивається дружба сьогодні цілком можливі. На світських заходах ви будете в центрі уваги.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Події першої половини дня змусять визнати, що всі ваші задуми реалізувати навряд чи вдасться. Обставини складаються несприятливо для тих, хто планував поїздки, важливі зустрічі і великі покупки. Якщо ж ви розраховували провести день вдома, то можете не побоюватися негативних впливів, навпаки, зірки обіцяють допомогти вам у вирішенні поточних проблем. Дуже непросто знайти спільну мову з близькими, які раз у раз нагадують вам про старі образи, витягають з небуття давно забуті проблеми. Людей старшого віку дратує ваш оптимізм: він здається позбавленим підстав, легковажним.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам везе в усьому, за що вони беруться; середина дня приносить дуже приємні новини. Вірогідні подарунки, можливе отримання грошей. Але, на жаль, і втрати не виключені. Вам слід бути обережніше з цінними і крихкими речами: вони ламаються сьогодні значно частіше, ніж звичайно. Бажані прогулянки, поїздки, відпочинок на свіжому повітрі. Якщо ви плануєте романтичне побачення, вирушайте в парк, а не в нічний клуб чи кафе. У тісних приміщеннях з приглушеним світлом ви будете почувати себе дискомфортно, не виключені мігрені, напади задухи, гострі алергічні реакції. Небажане вживання алкоголю.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки проявляють меншу, ніж зазвичай самостійність, і охоче йдуть за кожним, хто обіцяє вирішити всі їхні проблеми. Така довірливість може принести чимало проблем представникам знака. Якщо вам так вже необхідно кого-небудь слухатися, вибирайте, принаймні, людини надійного і недурного. Ваше миролюбність пропадає марно: ні помирити сваряться, ні налагодити власні складні відносини з кимось не вдається. Контакти з малознайомими людьми краще скоротити: ви занадто легко піддаєтеся на провокації.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для Левів цей день буде пов'язаний з вельми неприємним відкриттям особистого характеру. Правда, якій доведеться подивитися в очі, вас точно не порадує. Але, трохи порасстраівавшісь і попереживати, ви задумаєтеся про те, що ж можна зробити – і, на власний подив, досить швидко знайдете навіть не один, а кілька цілком вдалих виходів з положення. Ви можете покладатися на свою інтуїцію, сьогодні вона дуже гостра. Здатність швидко вгадувати чужі мотиви, наміри і бажання дуже допомагає у спілкуванні з малознайомими людьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже неспокійний і напружений день, який приносить масу розбіжностей з близькими. Побут – надзвичайно плідна грунт, на якому швидко визрівають і дрібні сварки, і цілком серйозні конфлікти. Усвідомлення власної абсолютної правоти заважає вам піти на поступки, які дозволили б зберегти мир. На щастя, Діви вірні звичкою оцінювати можливі наслідки своїх вчинків до того, як вчинки будуть здійснені. Саме тому ви уникаєте багатьох серйозних помилок і не руйнуєте стосунки, якими дорожите.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для Терезів цей день буде пов'язаний з несподіваним успіхом майнового або фінансового характеру. Представникам знака, з самого ранку налаштована на практичні лад, вдається вирішити масу проблем, своїх і чужих, приклавши мінімум зусиль. Навколишні гідно оцінюють вашу бурхливу діяльність і не приховують своєї вдячності. Непоганий день для вилазки за місто, нехитрого відпочинку на природі. Дуже важливо, щоб люди, які складуть вам компанію, не були схильні до іронічним зауваженням, грубим жартам – на такі речі ви сьогодні реагуєте дуже гостро і болісно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам потрібно бути обережнішими з інвестиціями і покупками: сьогодні представники знаку витрачають гроші зовсім не так, як слід було б. Добрі поради, на жаль, не допомагають – ви їх уважно слухаєте, але надходити віддаєте перевагу по-своєму. На щастя, на інші сфери життя вплив негативних тенденцій не поширюється. Дуже велика імовірність незапланованих зустрічей, якихось випадкових збігів, які будуть мати серйозний вплив на ваше життя. Будьте уважні, не упустіть шанс, який подарує доля.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям цей день здасться досить нудним – він не приносить ні складних завдань, ні захоплюючих справ, ні збігу обставин, який дозволив би вам проявити себе з кращого боку. Ви і раді б привернути до себе увагу, але вийти з тіні, на жаль, ніяк не виходить. Дуже прикро те, що люди, які вам цікаві й симпатичні, не помічають ваших достоїнств та досягнень. День підходить для наукової та дослідницької роботи, літературної та художньої творчості. Нехитре розвага, наприклад, перегляд веселої комедії, підніме вам настрій у другій половині дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Відповідний день для того, щоб відступити від традицій, зруйнувати пару-трійку стереотипів. Ідеї, які відвідують вас сьогодні, дуже неординарні, але настільки ж вдалі; ними неодмінно варто скористатися. Не бійтеся здивувати і шокувати оточуючих: коли вони трохи оговтаються, то неодмінно оцінять ваші досягнення. Вдалими можуть виявитися експерименти з іміджем, якщо при їх проведенні ви будете більше прислухатися до власної інтуїції, ніж до порад. Зараз ви дійсно здатні побачити себе в новому світлі, і цим варто скористатися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можливі розбіжності з близькими, причому чим далі – тим серйозніше вони стають. Посварившись вранці, можна встигнути помиритися до обіду; сварка в середині дня обернеться більш серйозними неприємностями. Небажано планувати якісь спільні сімейні розваги – важко знайти справу, яке захопило б усіх. Хтось неодмінно залишиться незадоволеним, а ви будете призначені винним. Друга половина дня пов'язана із серйозними витратами і вдалими покупками. Можна купувати антикваріат, цінні книги, а також рідкісних акваріумних рибок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже гарний день для початку великої подорожі. Тим, хто сьогодні вирушає в дорогу, зірки обіцяють захоплюючі пригоди, цікаві знайомства і вдалі придбання. Решті доведеться задовольнятися вдалими збігами і дрібними повсякденними успіхами. Неважко завоювати прихильність представників протилежної статі: ваше чарівність не залишається непоміченим. Ймовірна несподівана зустріч, яка отримає надзвичайно романтичне продовження. Але ви повинні зберігати холоднокровність – без нього можна потрапити в дурне становище.