Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 травня. Вдало розраховуємо на власні сили

Середа, 25 травня 2011, 08:52
День принесе несподівані удачі тим, хто звик покладатися виключно на власні сили. Саме для таких людей обставини складаються найбільш сприятливим чином. А ось любителі загрібати жар чужими руками, швидше за все, залишаться ні з чим.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам вкрай важко розібратися в ситуації, яку вони самі ж і створили. Доводиться визнати, що, будуючи плани, ви не врахували людський фактор. Поки ще не пізно внести корективи, а й думати, і діяти потрібно дуже швидко. Вас то й справа відволікають, не дають зосередитися. Саме тоді, коли вам хочеться побути наодинці з собою, ваших знайомих долає спрага спілкування. Але як тільки у вас виникає бажання що-небудь обговорити чи просто поскаржитися на життя, всі зникають з обрію.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Здається, що потрібно докласти зовсім небагато зусиль, щоб вирішити всі проблеми, які розхитували останнім часом життя і вам, і вашим близьким. Але, на жаль, це лише ілюзія; насправді все не так просто: ситуація склалася заплутана і неоднозначна. Сьогодні Тельцям доведеться боротися не тільки з недоброзичливцями і конкурентами, але і з власними слабкостями. Тільки найзатятіші й цілеспрямовані представники знаку зможуть, незважаючи на труднощі, завершити цей день повної та безумовною перемогою на всіх фронтах.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для вас цей день буде пов'язаний з поверненням до питань, на які, здається, ви вже не раз знаходили відповідь. Несподівано з'ясовується, що до ситуації ви поставилися поверхнево, багато випустили з уваги. Слушна нагода для остаточного рішення було упущено, тому будьте готові долати труднощі. Навколо вас чимало людей, на допомогу і підтримку яких можна розраховувати. Найближчих навіть просити не доведеться – вони зрозуміють все без слів. А от іншим намагайтеся якомога більш чітко пояснювати, чого ви хочете: можливі плутанина і непорозуміння.

Рак (22 червня – 23 липня)
З'являється можливість виконати давнє бажання людини, яка вам небайдужий, але від вас буде потрібно певні жертви. Непросто вирішити, як вчинити в цій ситуації, тим більше, що часу на роздуми дається зовсім небагато. Майте на увазі, що діяти поодинці необов'язково, адже поруч є люди, яких можна залучити до корисної справи. Вірогідні труднощі при оформленні документів, заповненні анкет. День не підходить для звернення в державні організації: там ви багато часу витратите даремно.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні у вас з'явиться можливість вирішити відразу кілька дрібних проблем, які не те щоб заважають жити, але добряче докучають. Не дуже поспішайте: гордієвих вузли сьогодні слід дбайливо розплутувати, а не розрубувати. Несподівано вам запропонують допомогу люди, з якими ви давно хотіли співпрацювати. Постарайтеся показати себе з кращого боку. Ви легко зачаровує нових знайомих, проводите надзвичайно сприятливе враження на представників протилежної статі. Можливо початок роману, який буде розвиватися стрімко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Значну частину цього дня доведеться присвятити справі, що не викликає у вас особливого інтересу. Вам постійно доводиться примушувати себе зосередитися, боротися з лінню і дрібними спокусами, відповідати відмовою на численні пропозиції розважитися, весело провести час. Серйозність ваша дуже похвальна, і результати вона приносить цілком гідні. Але настрій ваше, на жаль, до вечора буде поганим, і навіть почуття виконаного обов'язку його не поліпшить. Можливо і погіршення самопочуття – це наслідок емоційного дискомфорту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можуть виникнути труднощі з реалізацією планів, пов'язаних з діловими поїздками, переїздом або виходом на нове місце роботи. Це один з тих днів, коли стіни дійсно допомагають, тому бажано триматися ближче до будинку, зберігати вірність звичній обстановці. Звичайно, не завадить і дружня підтримка. Особливо вона буде корисною для Терезів-дам, які набагато більше звичайного схильні дурному настрою. На вечір заплануйте розважальний захід за своїм смаком: позитивні емоції вам сьогодні не завадять.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день буде пов'язаний з розчаруванням особистого характеру. Ви дізнаєтеся щось нове про людину, до якої звикли ставитися з великою повагою. Головне – не втратити контроль над собою, не піддатися поганому настрою. У вас досить душевних сил, щоб впоратися з ситуацією; потрібно лише зосередитися і зібратися з думками. Дуже важко створити для себе комфортну обстановку: весь час щось дратує, відволікає, заважає зручно влаштуватися. Можливі простудні захворювання, не виключені алергічні реакції.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Прийшов час зайнятися справою, яку ви довго відкладали. Більше немає поважних причин для відстрочок, так що готуйтеся працювати, не покладаючи рук. Помічники з'являться не відразу, але це навіть добре – ви зможете виконати значну частину роботи саме так, як вважаєте за потрібне. У начальників-Стрільців може виникнути конфлікт з підлеглими: представники знаку вимагають дуже багато, а розпорядження віддають дещо суперечливі. Зате Стрільці-виконавці сьогодні зможуть показати, що є абсолютно незамінними співробітниками.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Досить напружено складаються відносини з керівництвом і впливовими людьми. Ви схильні бунтувати проти загальноприйнятих правил і мало замислюєтеся про те, як це може відбитися на вашому майбутньому. У рішенні фінансових питань ви теж не проявляєте своєї звичайної передбачливості, а тому ризикуєте залишитися на мілині. У важку хвилину підтримає кохана людина. Постарайтеся не зациклюватися на проблемах, знайдіть можливість відволіктися, приємно провести час. День добре підходить для художньої творчості, рукоділля.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День пов'язаний з отриманням нових знань і навичок. Інформація, що надходить сьогодні, дуже важлива; постарайтеся нічого не забути, звертайте увагу навіть на повідомлення, які здаються абсолютно незначними. Можна навести лад у фінансових справах, уклавши кілька вигідних угод. На жаль, можливі сварки з близькими людьми, не виключений серйозний конфлікт з коханою людиною. Ви не схильні йти на поступки, тому що швидке примирення малоймовірно. Висока ймовірність простудних захворювань. Постарайтеся не промокнути, уникайте протягів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Хороший день для переїзду, зміни роботи, початку співпраці з новими партнерами. Справи, за які ви беретеся сьогодні, даються відносно легко. З'являється можливість врегулювати давні професійні конфлікти, вирішити юридичні питання, благополучно завершити судові тяжби. Будьте справедливі до себе і оточуючих, без цього гармонії у відносинах не досягти. Доведеться просити про допомогу людини, яка вам не особливо симпатичний; подумайте, яку відповідь послугу ви можете надати, щоб не залишитися в боргу.