Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 травня. Контролюємо емоції, щоб зберегти роботу

Четвер, 26 травня 2011, 08:56
День багатий несподіванками у професійній сфері. У багатьох виникає бажання переглянути умови ділових угод, по-новому розставити акценти у відносинах з робочим оточенням. Хочеться більшої самостійності, тому партнерські відносини припиняються, під впливом емоцій можливе звільнення з роботи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни схильні бунтувати і порушувати правила, навряд чи комусь вдасться залучити представників знаку до порядку. Ви провокуєте конфлікти, не замислюючись про їх можливі наслідки, говорите все, що спадає вам на голову. Оточуючих така поведінка навряд чи порадує. Вірогідні фінансові труднощі. Люди, які обіцяли вам свою підтримку, не можуть стримати слова, і вам доводиться обходитися власними силами. Настрій псується, жертвою роздратування стають близькі. Єдине, що допомагає вам впоратися з впливом негативних тенденцій – почуття гумору.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Завдяки природному холоднокровності Тельцям вдається зберігати спокій навіть у найважчих ситуаціях, які приносить цей день. Ви більше думаєте про власне благо, ніж про інтереси оточуючих, але цього ніхто не помічає. Можна навіть уславитися альтруїстом, варто тільки захотіти. На нестачу душевного тепла скаржитися не доводиться, і ви оточені увагою і турботою. Якщо останнім часом відносини з близькими складалися не найкращим чином, сьогодні можна домогтися бажаних змін. Для цього доведеться спокійно вислухати критику і прийняти її до відома.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день приносить досить багато ситуацій, що вимагають серйозного і спокійного ставлення. Не залишайте без уваги ні свої, ні чужі помилки. Спостережливість, готовність детально вивчити будь-яку проблему, що вимагає рішення, будуть сьогодні дуже до речі. Не бійтеся уславитися педантом і занудою, задавайте якомога більше запитань і збирайте корисну інформацію по крихтах. Можлива поява нових союзників, людей, які будуть відігравати значну роль у вашої професійної та особистому житті. З близькими можна говорити відверто – їм будуть зрозумілі всі ваші прагнення і пориви.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сьогодні ваші таланти і здібності не залишаться непоміченими – день дає відмінну можливість проявити себе. Він добре підходить для початку нової справи, а також проведення переговорів з людьми, з якими ви хотіли б співпрацювати. Успіхи ваші прямо пропорційні ретельності і старанням, так що працювати стоїть у повну силу. Сильно вплив позитивних тенденцій і в особистому житті. Тут, правда, можливі сюрпризи, які спочатку вас спантеличать і навіть засмутять. Але, розібравшись у ситуації, ви неодмінно визнаєте, що все, що відбувається йде вам на користь.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Значну частину дня доведеться витратити на розмови. Причому далеко не всі питання, які будуть обговорюватися, дійсно представляють для вас інтерес. Намагайтеся не нудьгувати або, принаймні, не показувати цього – дуже важливо, щоб оточуючі бачили в вас уважного слухача. Для серйозних справ найкраще підходить середина дня: в цей час вас навряд чи будуть турбувати по дрібницях. А вечір – прекрасний час для покупок. Ви правильно розпоряджатися грошима, а тому не будете шкодувати про витрати, в тому числі і великих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже високим буде нервову напругу. Навколишні дратують вас буквально всім: і словами, і бездіяльністю, і розмовами, і мовчанням, і інтересом до ваших справах, і його відсутністю. На самоті ви відчуваєте себе дещо краще, але – от лихо – швидко починаєте нудьгувати, і знову жадаєте спілкування. Кохана людина намагається підняти вам настрій, але вдається це погано: ви не розумієте жартів, ображаєтеся на самі безневинні зауваження. Доповнюють похмуру картину несподівано виникли фінансові труднощі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Намагайтеся не економити на собі і близьких; твердження про те, що скупий платить двічі, сьогодні підтвердиться не раз. Можливі й інвестиції в бізнес, але лише в тому випадку, якщо ви як слід вивчили проект, який збираєтеся фінансувати, а не покладаєтеся на сліпе везіння. У вашому оточенні з'являється людина, що викликає суперечливі почуття – він і приваблює вас, і лякає. Будьте обережні. Не виключено, що вас спеціально змушують нервувати, адже людиною, таким, що втратив душевну рівновагу, набагато легше керувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вам цей день принесе зустріч, про яку ви довго мріяли. На жаль, обернеться вона не виконанням бажань, а розчаруванням. Стає цілком очевидно, що ваші уявлення про людину не мало нічого спільного з дійсністю. Осколки розбитих ілюзій дуже гострі; постарайтеся не порізатися. Напружена робота допомагає заспокоїтися, а досягнення поставлених цілей приносить чимало радості. Сидіти склавши руки сьогодні ніяк не можна: залишившись без діла, ви ризикуєте впасти у зневіру, зануритися в похмурі думки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Для роботи цей день дуже непоганий. Стрільцям вдається зосередитися, і саме тому вони домагаються таких результатів, яким недоброзичливці і конкуренти можуть тільки позаздрити. Ваші досягнення викликають повагу. Не виключено, що саме у зв'язку з цим буде піднято питання про ваше підвищення на посаді або збільшенні вашої заробітної плати. Не доводиться скаржитися і на особисті проблеми. Особливо радує той факт, що близькі схвалюють всі ваші починання і охоче беруть участь у реалізації ваших планів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З'явиться можливість здійснити давню мрію. Єдине, що може вам перешкодити – це брак впевненості в собі. Приділіть більше часу спілкуванню з тими, хто вірить у вас, не скупиться на компліменти і слова схвалення, і ви відчуєте, що позитивні тенденції набирають силу. День дуже добре підходить для роботи з документами, заповнення анкет і формулярів, а також контактів з представниками державних організацій. Чи не виникне проблем у поїздках. Особливо добре пройдуть подорожі, у які ви підете разом з членами сім'ї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Прийшов час розібратися у стосунках з людиною, який останнім часом не раз змушував вас переживати і хвилюватися. Ставити крапки над i не так-то просто, оскільки ви чудово розумієте, що одна з них може стати заодно і фінальною крапкою у ваших відносинах. Але все ж висловити свої претензії потрібно. Ви дуже потребуєте підтримки близької людини, якому не доведеться пояснювати, чому все, що відбувається для вас так важливо і серйозно. Робота допомагає на якийсь час відвернутися і забутися, але видатних результатів ви не досягаєте, оскільки думки ваші зайняті зовсім іншим.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вам належить зробити важливе відкриття, настільки ж несподіване, як і значне. Якщо ви хочете змін, то можна використовувати цей день, щоб покласти їм початок. Настав підходящий момент для того, щоб взятися за щось абсолютно нове, випробувати свої сили на незнайомому терені. Ви викликаєте сильні почуття в навколишніх, але аж ніяк не завжди почуття ці приємні, так що з'явитися у вас сьогодні можуть і друзі, і вороги. Небажано призначати важливі зустрічі на другу половину дня: у цей час буде складно наполягти на своєму.