Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 червня. Скорочуємо контакти до необхідного мінімуму

Середа, 1 червня 2011, 08:54
Хід подій сповільнюється, і це дуже до речі: зараз, коли потрібно зробити непростий вибір, час на роздуми не завадить. На жаль, не завжди вдається спиратися на факти, ілюзіям сьогодні схильні навіть ті, хто зазвичай твердо стоїть на землі. Важко зрозуміти, кому можна довіряти, а кому не можна; у зв'язку з цим бажано скоротити контакти.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас це не найкомфортніший день. Дратує неспішний хід подій, не радує і необхідність розбиратися з проблемами, що виникли не з вашої вини. Зростає відповідальність, ви розумієте, наскільки дорого обійдуться вам можливі помилки, і втрачаєте впевненість у собі. Висока нервове напруження негативно позначається на вашому настрої. Ви шукаєте підтримку і втіху в близьких, але зустрічаєте лише критику, причому не завжди коректну. Можливі несподівані конфлікти з далекими родичами, з якими ви останнім часом практично не зустрічалися.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Від вас цей день вимагає не просто оригінальних рішень, а майже геніальних здогадів. Біда в тому, що джерелами натхнення зірки вас не балують, і хороші ідеї з'являються дещо рідше, ніж потрібно. Навколишні дивляться на вас з надією: вони абсолютно впевнені, що ви вирішите всі проблеми, впораєтеся з будь-якими труднощами. Ви охоче довірили б героїчну місію кому-небудь іншому, але бажаючих, на жаль, немає. Несподіваний успіх буде досягнутий завдяки вашому вмінню швидко зібратися з силами, зосередитися на тому, що дійсно важливо, відкинути другорядне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У Близнюків з'являється шанс взяти верх над конкурентами. Сьогодні представники знаку показують себе виключно з кращого боку, і навіть припустити важко, що в Близнюків є якісь слабкості. Недоброзичливці відступають, а нові знайомі не можуть залишитися байдужими до вашого чарівності. Цей день може покласти початок новому етапу вашої кар'єри. Не бійтеся братися за вирішення нестандартних завдань, з ентузіазмом виконуйте додаткові обов'язки. Можливо початок службового роману, який виявиться у всіх відносинах корисним.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає дуже цікавий день. Ви відмінно справляєтеся з багатьма завданнями завдяки гострій інтуїції, здатності моментально «відчути» будь-яку ситуацію, поки інші обмірковують її. Вдається розібратися у своєму оточенні, зрозуміти, хто є вашим другом і не відмовить у допомозі, а кому довіряти не варто. З'являється шанс надати важливу послугу впливовій людині. Не губіться: нагорода за труди буде щедрою. Друга половина дня порадує несподіваною зустріччю з симпатично вам особливою.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Перша половина дня складається дуже нерівно, відрізняється серйозним навантаженням на нервову систему і стає справжнім випробуванням для найбільш сприйнятливих Львів. У цей час ви будете особливо гостро потребуватиме відпочинок і спокої, але можливість насолодитися ними навряд чи з'явиться. Поступово вплив негативних тенденцій зійде нанівець, емоційний фон стане більш сприятливим. Вечір добре підходить будь-яких зустрічей, обговорення важливих питань як ділового, так і особистого характеру. Цей час підходить також для покупок, планування бюджету.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви не раз опинитеся в складному становищі: цей день складається не дуже вдало для Дів, більше схильних до логічних роздумів, а не емоційному сприйняттю дійсності. Раз у раз виникає відчуття, що ви не встигаєте за розвитком ситуації, відстаєте від оточуючих, пропускаєте конкурентів вперед. Все це дуже неприємно. Важко знайти спільну мову з близькими людьми, тому що вони очікують від вас більшої чуйності, ніж ви зараз здатні проявити. Велика ймовірність сварок, причому, чим ближче вам людина, тим серйозніше буде конфлікт.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається рівно і легко. Ваші цілі розумні і досяжні, вчинки – обмірковані, висловлювання – доречні і своєчасні. Зростає авторитет, до вашої думки готові прислухатися люди, що займають високе положення. Можливо початок співпраці з новими партнерами, причому на дуже вигідних для вас умовах. На жаль, може погіршитися самопочуття, не виключено, що через нездужання доведеться змінити плани на другу половину дня. Намагайтеся не ризикувати, уникайте серйозних фізичних навантажень. Небажані далекі поїздки за кермом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Початок дня принесе чимало випробувань. У цей час ви значно сильніше, ніж звичайно, схильні до негативних емоцій, легко втрачаєте самоконтроль. У результаті будь-яка дрібниця розростається до катастрофічних масштабів, ви абсолютно втрачаєте спокій. Ситуація піде на лад, коли ви зрозумієте, що не обов'язково контролювати абсолютно все. Щось можна пустити на самоплив, щось – довірити друзям. Зниження навантаження позитивно позначається на емоційному стані, ви дивитеся на речі з великим оптимізмом. У другій половині дня вас відвідують чудові ідеї.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День нелегкий, але цікавий. Вам доведеться стати мимовільним учасником декількох складних і ризикованих витівок. Події будуть розвиватися не найсприятливішим чином, але після декількох невдалих спроб ви все ж знайдете вірний шлях до мети, і слідом за вами кинуться несподівано численні союзники й однодумці. Дуже гарний день для купівлі одягу та домашнього текстилю. Можна задуматися про ремонт житла: з'являться сміливі, але на диво вдалі ідеї. Для творчих натур давнє захоплення може стати джерелом доходу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вас чекають неприємні новини. Головне – не впадати в паніку. Якщо вдасться зберегти контроль над собою, ви знайдете спосіб використовувати отриману інформацію у власних інтересах. Намагайтеся менше говорити, нікому не довіряйте своїх секретів. Зайва відвертість в розмовах із сумнівними особами може зруйнувати ваші плани. Є ймовірність сімейних конфліктів. Починаються вони з дрібниці, але силу набирають стрімко. Постарайтеся врегулювати розбіжності як можна раніше, навіть якщо заради цього доведеться піти на поступки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вас чекає безліч зустрічей і розмов; до вечора ви напевно втомитеся від спілкування і захочете побути наодинці з собою. Зосередитися на справах досить важко, і справа не тільки в тому, що вас часто відволікають, а й у тому, що чужі справи цікавлять вас більше, ніж власні. Можуть виникнути розбіжності з керівництвом, не виключені і конфлікти з колегами, разом з якими ви працюєте над якимсь проектом. Намагайтеся не сперечатися з коханою людиною, відкладіть з'ясування відносин. Краще знайти нескладна справа, яке захопить вас обох, і присвятити йому весь вільний час.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Легкий, вдалий і приємний день. Ви відчуваєте незвичайне наснагу, емоційний підйом. Багато в чому завдяки цьому вам порівняно легко дається рішення складних проблем, робота йде на лад. Ваші успіхи викликають в оточуючих лише радість, у вас з'являються союзники, яким можна довіряти. В особистому житті вплив позитивних тенденцій також досить значно, і тут теж відбуваються зміни на краще. Вірте в себе, і ви досягнете дійсно видатних результатів.