Астрологічний прогноз на 1 червня. Установка дня: думати про хороше

Середа, 1 червня 2011, 09:00
29-й місячний день (розпочнеться о 4.16). «Накопичення». Місяць у Близнюках (з 2.55). Сьогодні слід відсікати непотрібні, фальшиві зв'язки, позбавлятися від страхів і нав'язливих думок, уникати темних, поганоосвітлених ділянок.
гороскоп

Закінчується 4-та фаза Місяця і знову настає час смирення, споглядання, пасивності, осмислення життя.

Важливо прийти до цього періоду з відчуттям, що місяць пройшов не даремно, що ми зробили все, що могли. Так протягом кожного місячного місяця ми можемо проживати ціле життя в мікроциклі. Спробуйте з кожною новою Місяцем починати життя спочатку. Це зробить ваше життя більш наповненим, прекрасним і захоплюючим.

Добре з ранку дати собі установку ні про що погане не думати. Ніяких турбот, сумнівів, ніякої муки. У цей день не можна повністю йти від справ і необхідно все доводити до кінця, проте потрібна відповідальність і побудова надійного захисту від негативу, протистояння йому.

Цей день бажано присвятити звичайним життєвим і побутовим справам.

У медичному відношенні з цими місячними добами пов'язані пряма кишка і анус. Проблеми цих органів показують, що у вас поганий захист і скидання йде на пряму кишку.

У даний період весь людський організм піддається негативному впливу негативних енергій. Тому рекомендується якомога менше навантажувати себе. Уникайте протягів і сирих приміщень. На тренуваннях будьте обережні – день загрожує великою кількістю травм, які часто закінчуються неабиякими ускладненнями.

У двадцять дев'ятого місячна доба можуть знову дати про себе знати ті хвороби, про які ви вже й думати забули. Це вірний сигнал, що насправді ви усунули симптом, а не саме захворювання. «Матриця» хвороби все ще знаходиться у вашому організмі і її негайно потрібно видалити, інакше хвороба буде кожен раз до вас повертатися, до тих пір, поки не перейде в хронічну форму, а потім не перетвориться в патологію.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий. Уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).