Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 червня. Поспішайте – на вас чекає маса справ

Четвер, 2 червня 2011, 08:56
Складний і неоднозначний день. Його головний недолік – нестабільність емоційного фону. Саме через це навіть самі розсудливі люди кидаються з крайності в крайність, не можуть зосередитися, щоб зайнятися важливою справою, не отримують задоволення від спілкування з друзями. Натури сприйнятливі переживають цей день особливо важко: з'являється відчуття, що втрачено усі цінності та орієнтири, а навколо панує хаос, який поглинає всіх і вся.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Найрозумніше, що могли б сьогодні зробити Овни – це змиритися з ситуацією і почекати того часу, коли позитивні тенденції наберуть чинності. Але це, на жаль, не в характері представників знаку, які віддають перевагу стиснути зуби і кинутися на боротьбу з труднощами. У результаті ви витрачаєте сили – дуже багато сил – і не отримуєте нічого, крім, хіба що, репутацію людини, яка ніколи не здається. Ваша стійкість подобається представникам протилежної статі, але вони не наважуються зробити перший крок до зближення. Якщо ви не заперечуєте проти романтичного знайомства, проявіть слабкість – так ви будете виглядати менш неприступно.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви абсолютно впевнені, що зможете домогтися успіху, просто тому, що точно знаєте, чого хочете. Це подвійне оману. По-перше, знання ще нічого не гарантує. По-друге, чи так вже точно ви знаєте? Тільки за цей день ваші бажання і пріоритети не один раз зміняться, що вже казати про більш довгостроковій перспективі. Тому не будьте занадто наполегливі там, де цього немає очевидної необхідності, і не переоцінюйте своїх можливостей у всіх інших питаннях. Ви маєте право на сумніви, коливання, роздуми – скористайтеся ним, і ви зможете уникнути багатьох марних турбот.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви здаєтеся людиною непослідовним, примхливим, легковажним, тому нітрохи не дивно, що сьогодні багато спробують саме вас звинуватити у всіх бідах і проблемах. Не поспішайте брати на себе відповідальність! Насправді, більшість вчинків, які зараз ставлять вам в провину, були абсолютно необхідні. Якщо ви трохи подумаєте, то напевно знайдете вагомі докази цього. Не намагайтеся негайно змінитися – навіть якщо вам це дивним чином вдасться, ви все одно не почнете відразу всім подобатися. Просто ставитеся до ситуації з гумором; як тільки вплив негативних тенденцій піде на спад, що оточують знову помітять, як ви чарівні.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день для вас – суцільне і безперервне потрясіння. Все, що може йти не так, піде не так. Всі, хто може помилитися при виконанні ваших прохань, помиляться. Всі документи, які повинні бути оформлені, будуть оформлені неправильно. Загалом, ви зрозуміли. Кращий спосіб упоратися з усім цим – не робити майже нічого. Так ви, принаймні, самі не створите собі проблем. Можна гуляти, спілкуватися з друзями, насолоджуватися романтичними побаченнями і іноді (але не занадто часто!) Згадувати про нескладні поточних справах.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Доводиться несподівано і корінним чином міняти свої плани. Тут Левам дуже знадобиться вміння думати не просто швидко, а майже блискавично – саме завдяки йому ви отримуєте явну перевагу над конкурентами. При цьому свої таланти бажано не демонструвати. Якщо ви хочете домогтися якихось практичних результатів, вам буде потрібно спокій, так що розумніше залишатися в тіні. День не підходить для проведення презентацій, рекламних кампаній, публічних виступів. Бажано також утриматися від відвідування багатолюдних розважальних заходів. Відпочивайте в колі друзів – сьогодні це саме те, що вам потрібно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви дуже прагнули добитися успіху – з цим ніхто не сперечається. Але результати, на жаль, дуже скромні. Саме це і стане темою численних розмов. Ваші скромні досягнення обговорюють і засуджують усі, кому не лінь, крім того, дуже великий ризик поширення неправдивої інформації, яка завдасть серйозного удару по вашій репутації. У такої уваги є лише одна корисна сторона: завдяки йому вас помітить людина, зацікавити якого не так-то просто. Цікавість швидко переросте у симпатію, і ви придбаєте чудового союзника, надійного друга або вірного коханого.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вплив позитивних тенденцій буде досить сильним в першій половині дня. Цей час можна присвятити завершенню справ, розпочатих напередодні – в такому випадку успіх вам практично гарантований. А братися за нові масштабні проекти не поспішайте: у вас просто не буде часу розібратися в деталях, оскільки скоро виникнуть нові труднощі. Поступово псується настрій, накопичується роздратування, і вечір ви зустрічаєте аж ніяк не в кращому настрої. Заспокоїтися допоможе прогулянка по мальовничому парку або зустріч зі старим знайомим у вашому улюбленому кафе.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Поспішайте поспішати – цей день відрізняється справді шаленим ритмом. Вам належить побувати в сотні місць, зробити тисячу справ; саме ж неприємне полягає в тому, що розділити свої турботи ні з ким не можна. Будьте готові до численних переміщень – сьогодні вам дійсно знадобляться і зручне взуття, і сумка, в якій помістяться і документи, і окуляри від сонця, і пляшка з водою і пара бутербродів. Зрозуміло, що вечір такого дня хочеться провести спокійно. Але і вдома вас чекає маса справ! Постарайтеся все ж лягти спати вчасно: недосип вкрай негативно позначиться на вашому самопочутті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вам дійсно потрібно перепочити – вже відшукайте для цього можливість. Відкладіть справи, не вимагають негайного завершення, доручіть вирішення поточних питань кому-небудь іншому. Непогано було б просто побайдикувати: посидіти на сонечку, помріяти про відпустку. Але це не в характері Стрільців; ну що ж, можна також сходити в басейн (тільки не плавайте занадто швидко!), Почитати цікаву книжку або ознайомитися з репертуаром найближчого кінотеатру. Головне – не змушувати себе робити те, чого робити не хочеться. Спочатку оточуючим здасться дивним така поведінка, але потім і вони підхоплять вірус «розслабленого настрою», і у вашому світі запанує гармонія.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доводиться одну за одною вирішувати проблеми, що виникли у попередні дні. З одного боку, це не найприємніше заняття. З іншого – віддаючись цієї важливої ​​справи, ви з подивом зауважите, що не так вже все й страшно: нічого непоправного не сталося. На зміну зневірі і роздратуванню приходить спочатку спокій, а потім і стриманий оптимізм. Ну а після цього вам будь-яку справу буде до снаги! Ви чарівні; сьогодні це напевно помітять усі, кому належить мати з вами справу. Не дивуйтеся компліментів і не лінуйтеся фліртувати – можливо початок дуже цікавих стосунків!

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відкладіть те, що не виходить, і перемкнутися на абсолютно нову справу. Вам вдається домагатися успіху в тому, в чому ви майже нічого не розумієте, і цим варто скористатися. Багато Водолії несподівано виявлять в собі організаторські здібності, а потім зберуть і очолять групу однодумців. Добре, якщо ваша загальна мета буде більш досяжною, ніж мир у всьому світі – в цьому випадку ви довше збережіть інтерес до справи, та й результатів досягнете більш значних. Абсолютно необхідно дати волю фантазії. Шукайте справу, в якій вітаються оригінальність, нестандартне мислення, нешаблонний ходи. У крайньому випадку, організуйте маскарад для друзів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вплив позитивних тенденцій як і раніше сильно, так покваптеся ним скористатися: до вечора воно майже зникне. Можна планувати на цей день будь-які зустрічі, але до кожної з них потрібно серйозно готуватися, не розраховуйте на свій розум і здатність до імпровізації – сьогодні вони зайняті чимось другім.Особого уваги потребують будь-які справи, пов'язані з розрахунками і цифрами. Перевіряйте всі двічі і тричі, оскільки закравшись помилка коштуватиме дорого. Можливі цінні подарунки, абсолютно несподівані і тому особливо приємні.