Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 червня. Відкриваються несподівані перспективи

Понеділок, 6 червня 2011, 08:46
Цей день складається досить вдало, відкриваючи несподівані можливості та перспективи. Він відмінно підходить для ділових переговорів і укладання угод. Навіть самі легковажні люди сьогодні схильні обдумувати свої вчинки, виявляти передбачливість, тому роблять менше помилок і промахів. З'являється можливість довести до кінця якесь раніше почату справу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає дуже сприятливий день. Представники знаку проявляють неабияку ділову хватку, завдяки якій можуть впоратися з будь-якої складної ситуації на роботі. Зростає ваш авторитет, навряд чи хтось засумнівається у вашому досвіді та професіоналізмі. Конкуренти нічого не роблять: їм абсолютно ясно, що зараз отримати над вами верх неможливо. Не виникає проблем і в особистому житті – тут вам допомагають гостра інтуїція і прекрасне почуття гумору. Завдяки першій ви приймаєте виключно правильні рішення, а друге дозволяє побачити будь-яку проблему у смішному світлі, позбавивши себе та близьких від марних переживань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для продовження роботи над проектами, розпочатими на наступному тижні, реалізації задумів, що з'явилися у вихідні. Творчий потенціал знижений, навряд чи вас відвідають блискучі ідеї. Не назвеш високою і ділову активність: ентузіазму у вас обмаль, і керівництво може це помітити. Партнери не виконують своїх зобов'язань, що ставить під сумнів доцільність подальшого співробітництва. Близькі люди підтримують вас, і підтримка ця виявляється дуже своєчасною. Можливо врегулювання якихось сімейних розбіжностей. День підходить для прояву ініціативи в романтичних стосунках.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Серйозних проблем не з'являється, але і шанси досягти великих успіхів невеликі. Хід важливих справ сповільнюється через помилки, допущені іншими людьми, причому виправляти ці помилки доводиться вам. Ділові зустрічі проходять приємно, але не приносять очікуваних результатів: люди, з якими ви ведете переговори, поки не готові прийняти остаточне рішення. Старші родичі сьогодні з особливим інтересом ставляться до Ваших справах і часом задають нетактовні питання. Намагайтеся не давати волі подразнення: якщо спалахне сварка, то помиритися буде важче, ніж ви думаєте.

Рак (22 червня – 23 липня)
Важкий день. Ракам належить вирішити кілька складних проблем, кожна з яких вже не одну людину поставила у глухий кут. Ви знаєте, які надії покладають на вас оточуючі, і нервуєте, боячись не виправдати їх очікування. Можуть виникнути серйозні розбіжності з керівництвом або діловими партнерами. Для ділових переговорів цей день не підходить. Знайти спільну мову з близькими не вдається, всі ваші вчинки тлумачаться неправильно і засуджуються. Важко розібратися з власними переживаннями, впоратися з поганим настроєм, який змушує вас міняти плани, відмовлятися від запланованих зустрічей і розваг.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день дуже складний. З самого ранку всі валитися з рук, вам не вдається впоратися навіть з найпростішими справами. Вірогідні ускладнення при оформленні документів, не виключені неприємні контакти з представниками органів влади. Будьте готові до того, що вашу роботу оцінять критично, знайдуть у ній недоліки. Можливі фінансові втрати. Леви дратівливі, схильні до уїдливим жартів і образливим висловлюванням. В особистих стосунках присутній елемент суперництва, і це позбавляє вас спокою. У прагненні довести свою перевагу ви забуваєте про делікатності і раните почуття близьких.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Спокійний і плідний день, приносить остаточні відповіді на багато питань. Ситуація складається не зовсім так, як вам хотілося б, але радує вже те, що ви розумієте, що і чому відбувається, у що це може вилитися. Плани, які ви сьогодні будуєте, цілком реальні; приступити до їх втілення в життя вдасться найближчим часом. Зростає ваш авторитет у родині, ніхто не ставить під сумнів ваше право приймати самостійні рішення, давати поради оточуючим, розпоряджатися фінансами. Але і на пропозиції близьких варто звернути увагу: гарні ідеї відвідують не тільки вас.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День приносить масу неприємних несподіванок. Труднощі будуть виникати навіть там, де, як вам зовсім недавно здавалося, вони просто не можуть з'явитися. Виникають серйозні розбіжності з керівництвом та колегами, з'явиться бажання змінити рід діяльності або місце роботи. Можуть підвести ділові партнери, на підтримку яких ви розраховували. Вірогідні проблеми в сім'ї. У колі близьких ви відчуваєте себе дискомфортно, страждаєте від нерозуміння і браку уваги. Друзі несподівано міняють плани, змушуючи і вас робити те саме.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні вам доведеться займатися не найприємнішими справами; на вас лягає відповідальність за вирішення багатьох складних завдань. Навколишні налаштовані критично і не приховують своїх поглядів. Ви будете практично позбавлені підтримки і змушені діяти самостійно, в яких допомога була б не зайвою. Ваші бажання суперечливі і не завжди розумні, і ви йдете у них на поводу і тому часом потрапляєте в неприємні і безглузді ситуації. Непорозуміння може зруйнувати гармонію у стосунках закоханих; доведеться потрудитися, щоб повернути взаєморозуміння.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Труднощі можуть виникнути, але всі вони будуть благополучно подолані. Потрібно приділити особливу увагу спілкуванню з партнерами, колегами та однодумцями. Поки вас не бентежить деяка прохолода у відносинах, адже з усіма завданнями ви можете впоратися самостійно, але якщо не зруйнувати «стіну» зараз, пізніше ви опинитеся на самоті в дійсно важкий момент. Корисними будуть поради старших родичів, хоча ви не сприймете їх буквально. Взагалі, цей день пов'язаний з переосмисленням чужого досвіду і формуванням на його основі власних суджень, на які ви і будете орієнтуватися надалі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складний і неприємний, несе чимало хвилювань. Козероги, зазвичай дуже серйозно і відповідально підходять до вирішення будь-яких завдань, сьогодні виявляють дивну легковажність, багато не беруть до уваги. Представникам знака не вдається знайти спільну мову з оточуючими, і вони віддають усамітнення, хоча і воно не приносить радості. Дуже висока сприйнятливість, а оскільки сьогодні особливо сильні негативні тенденції, то ви опиняєтеся у владі негативних емоцій. Можлива безпричинна тривога, яка в деяких випадках буде настільки сильною, що призведе навіть до погіршення самопочуття.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День виснажливий, складний і суперечливий. Дуже нестабільний емоційний фон, настрій Водоліїв коливається, і представникам знака доводиться буквально вибиватися з сил, щоб зберегти подобу душевної рівноваги. Волю емоціям давати ніяк не можна – якщо ви будете керуватися ними, ситуація вийде з-під контролю негайно, остаточно і безповоротно. Потрібні розбірливість і стриманість у спілкуванні, навіть коли мова йде про найближчих людей. Не кажіть зайвого, не поспішайте засуджувати чи підтримувати когось: дуже велика вірогідність помилки, хибного кроку, який дорого обійдеться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Намагайтеся поводитися стримано й коректно. Сьогодні дуже легко піти на поводу в емоцій, зробити те, про що ви пізніше будете шкодувати. Імовірність помилок – і в справах, і в особистій сфері – вельми велика. Якщо перед вами стоять складні, але не дуже термінові, завдання, краще на якийсь час відкласти їх рішення. Дуже важко розібратися у стосунках з оточуючими, з'ясувати, що вони насправді думають про вас і чого від вас чекають. Небажано давати поради, як-то коментувати події чужого життя: слова, сказані вами сьогодні, будуть використані в інтересах ваших недоброзичливців.