Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 червня. Із зізнаннями поки не поспішаємо

Середа, 8 червня 2011, 08:53
Складається досить багато складних ситуацій, і знайти найкращий вихід з них вкрай важко. День здається сприятливим для спілкування, багато пускаються в одкровення, забуваючи про те, що далеко не завжди це обачно. Про визнання, зроблених в цей день, ще не раз доведеться пошкодувати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам несподівано важко впоратися з вирішенням професійних завдань. Представники знаку, що звикли, що не одна перешкода не може встояти перед їх натиском, несподівано стикаються з дуже потужною протидіє силою. Доводиться спішно шукати помічників, але, на жаль, вам раз у раз трапляються люди, які багато обіцяють, але не збираються тримати слово. Багато Овни страждають від браку уваги, відчувають себе скривдженими, тому що оточуючі скупляться на слова підтримки і схвалення. Закоханих представників знаку засмучує недолік «романтики» у відносинах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Для вас цей день буде пов'язаний зі складною роботою, не обіцяє якихось серйозних результатів. Кинути почату справу не можна, але ентузіазм ваш згасає з кожною годиною, оскільки ви чудово розумієте, що на гідну нагороду розраховувати не доводиться. Дуже важливо зберегти свою репутацію, причому не тільки професійну, а й «людську». Уникайте пліток і пліткарів, не кажіть поганого про інших людей, утримайтеся від негідних вчинків. Неприємний сюрприз може піднести людина, яка вам дуже дорогий. З'являється привід серйозно задуматися про те, чи потрібні вам дані відносини в тому вигляді, в якому вони існують зараз.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам сьогодні буде досить важко зберігати спокій, оскільки день цей пов'язаний з серйозними потрясіннями і несподіваними неприємностями. Представники знаку змушені вдаватися до хитрощів, щоб зберегти рівні відносини зі своїми недавніми союзниками, і миритися з зростаючим впливом недоброзичливців. Вірогідні незаплановані витрати, в тому числі – невиправдані, пов'язані з виконанням швидкоплинних бажань. Зберігати оптимізм і віру в себе допомагають близькі люди. У них є для вас і слова підтримки, і компліменти, і веселі жарти, і цікаві пропозиції.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам слід братися за справи якомога раніше: саме ранок як не можна краще підходить для вирішення складних завдань. Вірогідні цікаві ділові пропозиції, однак ви не повинні поспішати з відповіддю: тягніть час, і вам запропонують ще більш вигідні умови. Можливо відновлення ділових відносин з колишніми партнерами, повернення на старе місце роботи. Дуже добре цей день підходить для романтичних побачень і дружніх зустрічей: вам вдається зробити їх такими, що запам'ятовуються. Несподіване любовне визнання не на жарт здивує вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Якщо діяти швидко, можна досягти значних результатів. Однак кожна хвилина, витрачена даремно, знижує ваші шанси на успіх. Тому бажано відмовитися від будь-яких занять, що не мають конкретного результату, а також відкласти сумнівні починання, і зосередитися на найбільш реальних проектах. Можливі розбіжності в сім'ї, особливо важко виявляється порозумітися зі старшими родичами, які без праці знаходять, у чому вас дорікнути. У другій половині дня можливі цікаві знайомства, однак не варто покладати великі надії на романтичні захоплення цього дня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ваші цілі дуже суперечливі, тому ви не можете добитися гідного результату ні в одній із справ, за які беретеся сьогодні. Необхідні продуманий план і чітка розстановка пріоритетів – без цього ви будете тупцювати на місці, і конкуренти зможуть вас випередити. Будьте готові до неприємних зіткнень з представниками органів влади або впливовими людьми. Наскільки цей день складний з точки зору роботи, настільки ж він сприятливий в точки зору особистих відносин. Ви прекрасно ладите з людьми, які вам дорогі. Відносини, що починаються в цей день, будуть розвиватися дуже гармонійно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вірогідні проблеми в діловій сфері, доводиться миритися з тим, що не всі ваші плани здійсненні. Як не дивно, найбільш багатообіцяючими виявляються ті починання, які представлялися вам самими сумнівними і важкореалізовувана. Не бійтеся нестандартних завдань, саме вирішуючи їх, ви виявите себе з кращого боку. В особистих відносинах панує стабільність, серйозні зміни малоймовірні. Для знайомств день не підходить: сьогодні вам буде дуже важко скласти вірне уявлення про людей, яких ви бачите вперше. Можливі розбіжності з давніми друзями, але до сварки справа не дійде.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам належить насичений день. Вас чекають складні завдання, що суперечать один одному розпорядження керівництва, неприємні зустрічі. Дуже важко виявляється знайти спільну мову з людьми, яких ви зовсім недавно вважали своїми союзниками. Старі ділові партнери не виправдовують ваших очікувань, а нові не квапляться вносити свою лепту у спільну справу. Не радують і події особистого життя: ви страждаєте через те, що ніхто не розуміє і не схвалює ваших прагнень. Прагнення до негайних і кардинальних змін штовхає вас на необачні вчинки. Багато Скорпіони в цей день вступлять у відносини, які пізніше принесуть їм чимало клопоту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відповідний день для вирішення нестандартних завдань. Творчий потенціал Стрільців дуже високий, представники знаку щедро діляться відмінними ідеями, будують прекрасні плани. З вам цікаво співпрацювати, так що не варто дивуватися численним діловим пропозиціям, які надходять у цей день. Ймовірно врегулювання давнього конфлікту з керівництвом. Стосунки з близькими складаються рівно, але ви не поспішаєте ділитися переживаннями й хвилюваннями, вважаючи за краще утримуватися в рамках звичайної ввічливості. Що ж, це непоганий спосіб уникнути сварок і взаємних образ.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Відповідний день для реалізації спільних проектів: вам вдається отримати підтримку, знайти людей, що поділяють ваші інтереси, зібрати відмінну команду. Недоброзичливці серйозної загрози не представляють, навряд чи хтось спробує встати у вас на шляху. Можна вирушати в поїздки – як ділові, так і розважальні. З точки зору особистих відносин день не настільки сприятливий. Вам важко розділити турботи й турботи близьких, тому деколи вам дорікають в бездушності та егоїзмі. Вкрай складно прийти до єдиної думки з питань, що стосуються сімейного майна і фінансів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У вас буде досить багато справ – нудних, неприємних та одноманітних. Але якщо з ними все ж таки вдасться впоратися, нагорода не змусить себе чекати. Тому ухилятися від роботи не варто! Непоганий день для проведення ділових переговорів, у тому числі – обговорення питань, що стосуються зміни місця роботи або початку власного бізнесу. Знайдеться людина, яка погодиться підтримати ваші ідеї інвестиціями. У сім'ї виникають проблеми, вирішення яких неможливе без вашої участі. Не намагайтеся триматися осторонь – для близьких ваше байдужість буде важким ударом. Можливі серйозні розбіжності з коханою людиною.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День порадує приємними новинами, що стосуються майна та фінансів. З витратами будьте обережніше: сьогодні краще збирати і берегти, ніж витрачати. Заплановані покупки бажано робити у другій половині дня. Ранок підходить для вирішення складних питань, проведення переговорів, обговорення питань, що мають відношення до вашого кар'єрного зростання. Порадує звістка, що стосується далеких родичів і старих друзів. В особистих справах Риби сьогодні можуть керуватися виключно інтуїцією: вона дуже гостра і дає виключно вірні підказки.