Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 червня. Прямолінійність сьогодні не в пошані

Четвер, 9 червня 2011, 08:57
День складається дуже нерівно, приносячи труднощі в спілкуванні й проблеми у реалізації планів. Протиріччя заважають прийти до згоди, багато спільних проектів виявляються під загрозою зриву. Це один з тих днів, коли по-справжньому важливим є не те, що говориться, а те, що мається на увазі під сказаним.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вам важко зорієнтуватися в ситуації, що склалася і прийняти вірне рішення. Відкладати ж немає ніякої можливості – діяти потрібно саме зараз. На щастя, ви можете покладатися на своїх перевірених союзників: навіть якщо вони не поспішають вам допомогти, то дають непогані поради та рекомендації. Деякі труднощі будуть подолані несподівано швидко завдяки своєчасному втручанню впливової особи. Вірогідні розбіжності зі старшими родичами, які не приховують свого негативного ставлення до багатьох вашим починанням. Утримайтеся від суперечок – ніщо не доведе вашої правоти краще, ніж досягнутий результат.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ваші безрозсудні спроби будь-що-будь наполягти на своєму приречені на невдачу. Зараз не час проявляти непохитне упертість, намагатися якщо не подолати, то проломити перепони, що стоять на вашому шляху. Ситуація вимагає гнучкості, тому намагайтеся адаптуватися до обставин, вносьте зміни у свої плани, якщо це необхідно. Вашу зговірливість і поступливість оцінять близькі люди. Можна планувати на вечір сімейні заходи, але лише в тому випадку, якщо ви готові врахувати інтереси всіх їх учасників. Романтичні побачення не виправдають очікувань.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки повинні постаратися привернути до себе увагу. Настав той момент, коли не тільки можна, але і потрібно вийти з тіні і невідомості, потиснути плоди своїх праць, отримати заслужену нагороду. Не соромтеся говорити про свої досягнення: чим більше людей про них дізнається, тим більше цікавих пропозицій ви отримаєте. Можливим стає плідну співпрацю з новими партнерами. Запозичуючи один у одного все найкраще, ви і загального успіху досягнете, і кілька особистих перемог отримаєте. Деяким Близнюкам несподівано випаде шанс вирішити свої фінансові проблеми.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не потрібні підступні плани й задуми, щоб домогтися успіху: сьогодні дуже багато дається вам просто і майже без зусиль. До речі надається допомога перевірених союзників, про яку навіть просити не доводиться – люди самі здогадуються про ваші бажання і прагненнях. Можливо сприятливе для вас рішення складного юридичного або майнового питання. Можна планувати на цей день поїздки: вони пройдуть легко і приємно, ви не втомитеся в дорозі і досягнете того, до чого прагнете. Якщо хочете змін в особистому житті, необхідно проявити ініціативу.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам належить досить неприємний день. Представники знаку змушені боротися зі стереотипами і забобонами, доводити консервативно налаштованим людям, що нові ідеї не завжди погані. Намагайтеся стримувати роздратування: ваше завдання сьогодні полягає в тому, щоб виробляти настільки сприятливе враження, наскільки це можливо. Непросто складаються особисті відносини: у них дуже багато підозр і занадто мало довіри. Можливі сварки закоханих, конфлікти в сім'ї. Будьте мудрі – тільки так можна протистояти безладу, наполегливо вторгающегося у ваше життя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам потрібно навести лад у ділових відносинах. Ви занадто довго намагалися співробітничати з людьми, абсолютно не зацікавлені в реалізації спільних проектів, протегували тим, хто не виявляв і тіні подяки. Настав час обрати нових союзників – тих, хто готовий з вами розділити не тільки радість перемог, але і всі тяготи шляху до них. Більш серйозними стають романтичні прихильності. Зараз ви не схильні до легкого флірту і скороминущим захоплень; день приносить справжні почуття. Вдається знайти спільну мову зі старшими родичами, так і з дітьми ви ладите просто відмінно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже складний день. Ви й самі розумієте, що стоїте на досить хитких позиціях, але переглянути їх можливості немає – доводиться відбивати атаки конкурентів. Можливі серйозні розбіжності з керівництвом, деяким представникам знаку доведеться подумати про зміну місця роботи. Небажано укладати великі угоди, продавати цінне майно. Надзвичайно важко зберігати мир у відносинах з близькими: як би доброзичливі й терплячі ви не були, кому-небудь неодмінно вдасться (ну, або майже вдасться) вивести вас з рівноваги. Небажано будувати довгострокові плани – швидше за все, їх ще неодноразово доведеться переглядати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День суперечок і гострих дискусій – саме вони забирають значну частину часу, заважаючи вам зосередитися на справах. Недавні союзники і нинішні ділові партнери втілюють в життя небезпечні плани, незважаючи на самі вагомі ваші заперечення. Важко зберігати спокій, спостерігаючи за тим, як з-за чужий необачності зазнають краху ваші найкращі починання. Проте знайдеться людина, яка поставиться до вас з розумінням, підтримає добрим словом, піднесе приємний сюрприз. Радійте дрібниць – саме завдяки їм цей напружений день стає більш-менш стерпним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Це дуже важливий день. Відкривається доступ до тих можливостей, про які ви раніше могли тільки мріяти, і зараз потрібно докласти старання, щоб ними скористатися. Будьте готові до вимушеної співпраці з людьми, які не викликають у вас особливої ​​симпатії – як не дивно, саме за допомогою таких осіб можна домогтися успіху. Вірогідні значні витрати. Зосередженість на власних проблемах заважає вам зрозуміти близьких, розділити їх інтереси і турботи. У результаті можуть виникнути взаємні образи, які довго ще будуть нагадувати про себе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сам по собі день не так уже й поганий, але життєвий тонус знижений, та й коливання емоційного фону підточують ваші сили. У результаті виявляється зненацька важко зосередитися на вирішенні актуальних завдань, ви раз у раз спрямовуєтеся думками то в далеке минуле, то в не менш далеке будущее.Трудно уникнути сварок з близькими людьми: ви страждаєте від нестачі уваги і розуміння, засмучуєтеся через неделікатні зауважень , неконструктивної критики. Набагато простіше виявляється знайти спільну мову з тими, кого ви бачите вперше.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У вашу адресу лунає маса докорів і претензій, явно висловлених або дуже слабко замаскованих. Спочатку ви приймаєте все це дуже близько до серця – засмучуєтеся, ображаєтеся, часом огризається. Але поступово виробляється імунітет, і вам вдається спокійно відокремлювати здорове зерно (якщо, звичайно, таке є) від емоційної лушпиння. Саме в цей момент характер дня змінюється, вплив позитивних тенденцій посилюється. Вечір підходить для завершення старих справ, вчинення давно запланованих покупок, організації якихось сімейних заходів. На цей час можна також планувати відвідування розважальних закладів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Все важче стає тягар відповідальності, яку несуть Риби. Сьогодні представники знаку схильні накладати її на себе добровільно, перебуваючи в абсолютній впевненості, що їм під силу впоратися з коханим проблемами і труднощами, своїми і чужими. До вечора ви відчуєте, що, мабуть, перестаралися – але до цього часу шляхи до відступу вже будуть закриті. Вам не вистачає тієї легкості, яка необхідна для приємного флірту, грайливого кокетування, тому будь-які відносини, що починаються сьогодні, будуть носити швидше серйозний характер. Проблема в тому, що вам дуже важко зробити правильний вибір – інтуїція, зазвичай не скупляться на підказки, зараз вкрай мовчазна.