Астрологічний прогноз на 10 червня. На порозі – професійний успіх

П'ятниця, 10 червня 2011, 09:00
9-й/10-й місячний день (розпочнеться о 14.44). «Упорядкування». Місяць у Терезах (з 1.30). День буквально наповнений що б'є через край енергією. Добре йдуть і самостійні, і громадські, колективні роботи. Сьогодні на вашому порозі – професійний успіх.
гороскоп

День не підходить для початку нових справ, але зате дуже сприятливий для продовження всього, що ви вже почали робити раніше.

Контакти з протилежною статтю приносять радість, міцні і перевірені зв'язки особливо радують, їх можна ще більше зміцнити. У цілому, сьогодні люди налаштовані на контакт і можна зав'язати нові знайомства, – не тільки любовні, а й дружні, і професійні.

Якщо сьогодні вас щось засмутить – не беріть у голову. Неприємний осад скоро пройде, через деякий час ви і зовсім забудете про те, що трапилося.

У 10-і місячна доба неприпустимо виявляти будинку негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами.

Краще всього присвятити цей день своєї сім'ї, зустрічей з родичами, з друзями родини. Десятий місячний день також називається днем ​​заснування роду. Це період активної чоловічої енергії.

На думку небесних світил, день підходить для активного відпочинку: надлишок сил добре спрямувати на зміцнення здоров'я.

Астрологи європейської школи настійно рекомендують у цей період розпочати оздоровчі програми, які з часом мають стати звичкою. І краще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи принесуть фантастичний ефект і будуть сприяти зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або будь-якими оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

В одязі переважні сіро-зелена та блакитна гама. Відмовтеся від червоного кольору.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).