Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 червня. Намагайтеся керуватися логікою

Вівторок, 14 червня 2011, 08:57
Уроки, які сьогодні підносить нам життя, дуже неприємні. Корисними ж вони будуть лише в тому випадку, якщо ви задумаєтеся про причини того, що відбувається, постараєтеся проаналізувати ситуацію і не будете перекладати відповідальність на інших.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Немає серйозних причин для занепокоєння, але рухатися до мети все ж таки варто без зайвого поспіху: необережність може мати наслідок не плачевні, але неприємні. Керівництво чекає від вас бездоганного виконання доручень, а ділові партнери – щирого служіння спільній справі, так що розслабитися навряд чи вдасться. З іншого боку, результат вашої праці буде гідним. Оскільки життєвий потенціал високий, перспектива не провести вільний час в неробстві, а присвятити його активної діяльності вас не злякає. Не бійтеся змінити своїм звичкам: нові враження будуть приємними.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День буде досить напруженим. Пам'ятайте про те, що ви потребуєте відновлення сил, і розподіляйте час так, щоб у вас була можливість відпочити між важливими справами. Надмірне напруга може привести до нездужання. Дуже важлива обережність у ділових відносинах, є ризик постраждати від підступів недоброзичливців. Незважаючи на всі труднощі, вам вдається не тільки зберігати непогане настрій, але і ділитися ним із близькими. Сварки з ними малоймовірні, а от розраховувати на підтримку і розуміння ви цілком можете.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день з професійної точки зору: у роботі можна досягти великих успіхів, не прикладаючи для цього значних зусиль. Вам вдається знаходити правильні рішення в складних обставинах, вибирати самий простий і ефективний спосіб досягнення бажаного. Добре складуться відрядження, ділові поїздки. В особистій сфері значні зміни навряд чи відбудуться, але в цілому хід подій буде вас радувати. Прослідкуйте за тим, щоб ваші вчинки і рішення були передбачуваними для близьких: сюрпризи чи виявляться приємними.

Рак (22 червня – 23 липня)
День вдалий – у Раків виходить скористатися сприятливим збігом обставин і добитися свого з мінімальними втратами. Непогано пройдуть зустрічі, причому як з діловими партнерами, так і з представниками органів влади. Вам неважко відстояти свою точку зору, не виявляючи при цьому агресивності і зайвої жорсткості. Можна вирушати в поїздки разом з коханою людиною і членами сім'ї. Ви не тільки добре проведете час, а й отримаєте корисний досвід. Життєвий потенціал високий, самопочуття і настрій будуть хорошими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде досить складним для Львів, чиї основні інтереси зараз лежать у сфері професійної діяльності. Події розвиваються не зовсім так, як вам хотілося б, доводиться відкладати рішення деяких важливих питань і займатися другорядними, але вкрай нудними справами. Зате можна розраховувати на підтримку друзів і близьких: у них знайдуться для вас і добрі слова, і хороші поради, і кумедні жарти. Плануєте романтичне побачення? Не женіться за екзотикою, спілкуватися з коханою людиною краще у звичній вам обом обстановці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можливе поліпшення фінансового становища – ймовірно підвищення по службі, укладення вигідного контракту або вдалої угоди. Ще один плюс дня – шанс значно просунутися вперед на обраному терені і заодно освоїти нове. Енергійні Діви цієї можливості напевно не упустять. Події дня будуть мати сприятливі наслідки, якщо ви не станете поспішати і прагнути вплинути на дії інших людей. Зірки обіцяють масу приємних вражень, особливо тим, хто налаштований не надто серйозно. Зустрічі з друзями пройдуть добре, заплановані розваги піднімуть настрій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези вкрай гостро реагують на будь-які несприятливі події, кожне невдале збіг сприймають як особисту образу. Ваша дратівливість стає причиною конфліктів з колегами, породжує напруженість у відносинах з керівництвом. При цьому ваші професійні досягнення настільки великі, що їх навряд чи хтось зважиться поставити під сумнів. Шукайте підтримку у друзів, але не використовуйте їх як жилет для сліз: вас, звичайно, пошкодують, але на користь відносинам це не піде. Несподівана поїздка дозволить не тільки отримати приємні емоції, але і зміцнити свої фінансові позиції.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хоча вплив негативних тенденцій дає про себе знати, день може бути відносно вдалим. Обов'язковими умовами успіху є серйозне і відповідальне ставлення до будь-якої справи і використання логіки при вирішенні будь-яких, навіть самих нескладних, завдань. Не завжди проявити ці якості легко, але овчинка, безумовно, варта вичинки. Емоційний фон відрізняється стабільністю. Ваш настрій можна назвати середнім, і його складно як зіпсувати, так і поліпшити. Особисті відносини покращаться, якщо ви будете також вимогливі до себе, як і до інших.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День непростою: занадто багато суперечливих бажань виникає у Стрільців, як важко вирішити, яке з них найважливіше. Перш за все, постарайтеся визначитися з тим, яка сфера для вас пріоритетна – здобути і професійні, і особисті перемоги навряд чи вдасться. Ділові зустрічі пройдуть краще романтичних, але зовсім відмовлятися від спілкування з коханою людиною не варто: у вашої «половинки» є гарна новина для вас. У сім'ї можливі розбіжності, причому мова йде про принципові питання, так що просто закликами жити дружно і не сваритися ви світу не досягнете. Намагайтеся керуватися логікою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте уважнішими в роботі. З професійної точки зору цей день дуже складний, і за будь-які допущені помилки вам доведеться дорого заплатити. Пам'ятайте, що сьогодні за всіма вашими діями пильно спостерігають конкуренти, які готові використовувати будь-який ваш промах з користю для себе. Вірогідні фінансові труднощі, доведеться відмовитися від деяких запланованих витрат. Емоційний фон стабільний. Серйозних змін в особистих стосунках не відбувається, і вас це цілком влаштовує. Поїздки пройдуть добре, якщо ви не будете піддаватися на провокації і проявляти зайву довірливість по відношенню до випадкових попутників.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям щастить у дрібних справах, а з рішенням серйозних проблем представники цього знаку справляються завдяки своєму неабиякому розуму і кипучої енергії. День буде вдалим і відкриє нові перспективи, а ви напевно не пропустіть свій шанс. Трудовий ентузіазм не залишиться непоміченим – можливий і кар'єрне зростання, і отримання щедрого фінансової винагороди. Сьогодні ви більше звичайного потребуєте підтримки родичів, їх радах і розумінні. Будьте готові до відкритого діалогу: спроби приховати існуючі проблеми не приведуть ні до чого хорошого.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Настрій Риб мінливий, представникам цього знаку не раз протягом дня доведеться стримувати роздратування і гнів, брати себе в руки. Звична, рутинна робота налаштовує на філософський лад, але не виключені і стресові ситуації, що вимагають негайної реакції, блискавичного прийняття рішень. Справитися з впливом негативних тенденцій допоможуть однодумці. Вони готові взяти на себе вирішення деяких проблем, простягнути руку допомоги та просто розвеселити вас. Порадує відвідування світських заходів.