Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 червня. Будьте уважні до деталей

Четвер, 16 червня 2011, 08:56
Цей день пов'язаний більшою мірою не з прагненням вперед і старанням досягти найкращих результатів, а з намаганням не розгубити того, що далося ціною великих зусиль. Навіть самі щедрі сьогодні воліють зберігати, а не ділитися, і наслідком цієї тенденції стає розлад у спілках, зовсім недавно здавалися надзвичайно гармонійними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає неспокійний день. Неприборкана фантазія представників знаку веде їх по стежках сумнівів і помилок. Вторований шлях, що дозволяє швидко досягти поставленої мети, здається занадто нудним, щоб йти по ньому; так що ви дієте по-своєму, часто порушуєте загальноприйняті правила, а іноді навіть робите відверті дурниці і ображаєтеся на всіх, хто намагається вас напоумити. Сьогодні ви більше звичайного схильні вередувати, ображатися, відмовлятися від компромісів, а також наполягати на своєму «з принципу», хоча в чому полягає цей самий «принцип», ви навряд чи зможете пояснити. У результаті непорозуміння виникають дещо частіше, ніж хотілося б і вашим близьким, і вам самим.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Виключне завзяття, увага до деталей і рідкісна старанність роблять Тельців незамінними виконавцями, надійними помічниками, яким Ви довіряєте співробітниками. Куди гірше справи у представників знаку справу з власними ідеями – хороших практично немає, а ті, які все ж таки з'являються, надзвичайно важкі для втілення. І в особистих відносинах зірки сьогодні відводять вам роль веденого. Тому прояв ініціативи небажано. Якщо воно все ж здається вам необхідним і виправданим, намагайтеся залишати собі шляхи до відступу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте дуже уважні, особливо – до дрібниць і другорядним деталям. Тільки так ви зможете вчасно розпізнати суміш обману з помилкою, яку підносять вам під виглядом загальновідомих фактів, і уникнути тих пасток, в які недоброзичливці намагаються вас заманити. Можна і треба використовувати досвід старших друзів і родичів, який може позбавити вас від необхідності вчитися на власних помилках. Вірогідні фінансові втрати; відмовтеся від незапланованих покупок та інвестицій в сумнівні проекти.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків, готових почати день з найскладніших і неприємних справ, очікує швидкий і всеосяжний успіх. Не витрачайте час на розмови та роздуми про те, чи справедливо влаштований світ – сьогодні необхідно діяти, навіть якщо цього зовсім не хочеться. Ділові переговори проходять дуже напружено, але вам все ж вдається домогтися свого. У спілкуванні з близькими ви даремно намагаєтеся знайти джерело позитивних емоцій – сьогодні вас більше критикують і засуджують, ніж хвалять і підтримують. Винятком є ​​кохана людина, якому зрозумілі ваші пориви, сумніви і розчарування. Саме від нього ви отримаєте поради, яким варто слідувати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви можуть скористатися своїми природними чарівністю, щоб перетворити на союзників навіть самих заклятих ворогів. Здатність представників знаку отримувати підтримку навіть від тих, хто зовсім не хоче допомагати, воістину феноменальна. Заслуговує згадки і те, що люди, яких ви сьогодні привернете на свій бік, не кинуть вас після перших же труднощів, а протягом довгого часу будуть плідно і самовіддано працювати у ваших інтересах. Наскільки цей день гарний для формування ділових та творчих об'єднань, настільки ж він поганий для формування романтичних і дружніх спілок. Велика ймовірність того, що людина, бурхливо виявляє найкращі почуття до вас, керується винятково прагматичними міркуваннями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Навряд чи сьогодні ви зможете досягти значних успіхів: надто ретельно ваші недоброзичливці перешкоджають цьому, до того ж доводиться безперервно відбиватися від тих, хто зазіхає на плоди ваших колишніх праць. У результаті день виявляється надзвичайно виснажливим і складним з емоційної точки зору. До вечора стане очевидно, що вас може вивести з себе будь-яка дрібниця, і ви віддасте перевагу скоротити контакти, щоб уникнути сварок. Другу половину дня можна використовувати для навчання, творчості чи інших занять, що дозволяють знайти гідне застосування вашого непересічній інтелекту. Розумова робота приносить не тільки радість, але і цілком відчутні результати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде пов'язаний з серйозним емоційним потрясінням. Справа в тому, що сьогодні людина, яку ви вважали мало не ангелом во плоті, постане перед вами в найгіршому вигляді. Розчарування буде сильним, але нітрохи йому не поступиться і хвилювання: ви розумієте, що занадто багато довірили тієї особі, яка сьогодні надходить настільки негідним чином. Важливе для вас справа може завершитися сприятливо лише в тому випадку, якщо в хід його втрутиться впливова особа. Терези, що не мають відповідного заступника, повинні спробувати мінімізувати втрати – це, можливо, і не єдиний, але найкраще, що можна зробити в даній ситуації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте уважні: недоброзичливці, що оточують вас, готові використовувати в своїх інтересах ваші природні схильності і найблагородніші поривання. Відносини з оточуючими складаються так заплутано, що навіть ваша інтуїція, зазвичай дуже гостра, виявляється безсилою. Середина дня незвичайно щедра на сварки, конфлікти, з'ясування відносин. Якщо ви хочете зберегти мир, постарайтеся в цей час мінімізувати контакти. Не пропускайте повз вуха поради та настанови старших: з того, що вам кажуть, можна витягти деяку користь. Але нічого не приймайте на віру, не лінуйтеся перевіряти будь-яку інформацію, що надходить.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям випаде можливість звести рахунки з недоброзичливцями, задовольнити своє марнославство і спрагу помсти, якщо така є. Однак перш ніж братися за справу, подумайте, чи варто витрачати на це час і енергію: того й іншого можна знайти більш гідне застосування. Можна, наприклад, починати нові справи, які відкриють перед вами привабливі кар'єрні та фінансові перспективи. Увага оточуючих до вашої персони не слабшає ні на хвилину, і часом вас буде відвідувати бажання сховатися, сховатися від цікавих поглядів. Не поспішайте! Серед тих, хто виявляє інтерес до вашого життя, є людина, яка незабаром зіграє в ній важливу роль.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День стомлюючий і складний. Ви гідно несете тягар відповідальності, який звалив на ваші плечі хтось інший, але помічаєте, що він стає все важче. Люди, недавно запевняли вас у своїй самої щирої прихильності, схоже, змінили точку зору: тепер вони набагато більше нагадують недоброзичливців, ніж друзів. Небажано планувати важливі зустрічі на другу половину дня: до цього часу нервове перенапруження досягне тієї стадії, коли будь-яка дрібниця буде виводити вас з рівноваги. Можливі серйозні розбіжності з коханою людиною.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви насолоджуєтеся спілкуванням з цікавими людьми, з удаваним небажанням погоджуючись на пропозиції, які для вас насправді цікаві і приємні. Весь цей день проникнуть кокетством і фліртом, вони присутні навіть там, де, на перший погляд, абсолютно недоречні і небажані. Можливо початок службового роману. Не виключено, на жаль, і захоплення людиною невільною або просто не бажають ставитися до вас серйозно. День пов'язаний з великими витратами і досить невдалими покупками. Ви схильні купувати речі красиві, але непрактичні або, принаймні, не сумісні з тим способом життя, який ви зараз ведете.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День дуже складний і настільки ж цікавий. Небезпеки й спокуси підстерігають вас на кожному кроці. Про обережність не можна забувати ні на хвилину навіть у найбільш сприятливих, на перший погляд, обставини. З іншого боку, дуже швидко стає очевидним, що ваші турботи і праці не марні, а нагорода за пройдені випробування буде дуже високою. Чуйність, виявлена ​​по відношенню до близьких, повертається сторицею. Сьогодні ви будете оточені увагою і турботою, знайдете і зацікавлених слухачів, і добрих порадників, і надійних помічників.