Астрологічний прогноз на 18 червня. Сьогодні – самий радісний день місяця

Субота, 18 червня 2011, 09:00
17-й/18-й місячний день (розпочнеться о 22.56). «Упорядкування». Місяць у Водолії. Намагайтеся не концентруватися на досягненні визначених цілей, не завантажувати черепну коробку установками.
гороскоп

Настав час спілкування, радості і дружніх зустрічей, яскравих знайомств і запам'ятовуються побачень.

Можна виявляти авантюризм, здійснювати непередбачувані вчинки, але при цьому не можна доходити до нахабства і цинізму.

Особливо сприятлива перша половина цього дня. Вона дає можливість максимально ефективно використовувати внутрішню енергію. Будь творча справа йде на підйом, поліпшуються подружні відносини, сексуальна енергія на підйомі.

Інтуїція в ці години працює безперебійно, приводячи до одкровень і осяянь. І вже зовсім добре всім людям творчості та мистецтва: у них сьогодні справжнє свято натхнення.

Менш зручною здається друга половина 17-го місячного дня. У цей час можуть проявитися проблеми, складнощі в реалізації планів, здійсненні проектів.

Дійсно, і у цього дня є мінус. Його енергетика настільки вільна і невимушено, що не сприяє ніяким робочим справам.

Проведіть цей день у веселій дружній компанії: знайдіть час, сплануйте місяць таким чином, щоб цей день залишився вільним. Відпочивши і навіть, більше того, погулявши сьогодні, ви будете бадьорі весь місяць.

Забудьте на сьогодні про проблеми, неприємності і обтяжливих турботах. Ніяких нудьги і зневіри – і ви відчуєте вчинене задоволення від зробленої роботи, від усього, над чим працювали в останні тижні!

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Уразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).