Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 червня. Нові проекти краще відкласти

Понеділок, 20 червня 2011, 08:59
Досягнення будь-якої мети пов'язане з труднощами, яких не можна було ні передбачити, ні уникнути. На жаль, швидко знайти ключ до вирішення проблем навряд чи вдасться: надто мізерна і сумнівна інформація надходить, правильних висновків з неї не зробиш. Небажано поспішати з новими починаннями і проектами.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам важко порозумітися з оточуючими. Ви занадто різкі у своїх висловлюваннях, часто вказуєте на недоліки виконаної на ваше прохання роботи там, де розумніше було б просто виявити подяку. Намагайтеся бути більш поблажливими з тими, кого любите – якщо це вдасться, у вас з'явиться шанс уникнути серйозного конфлікту. Критику на свою адресу ви слухати не бажаєте, і в кожному, хто наважується вас не схвалити, негайно починаєте бачити ворога. У зв'язку з цим висока ймовірність розриву дружніх відносин, у тому числі і тих, якими ви дорожите.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Справитися з впливом негативних тенденцій можна, але для цього потрібно задатися питанням не про те, що призвело до ситуації, що склалася, а про те, як з неї вийти. Чим більше ви думаєте про майбутнє і чим менше зраджуєте сумним спогадам, тим більше плідним буде цей день. Не проводьте його в неробстві, якщо важливих і корисних справ не заплановано, знайдіть справу до душі. Високий творчий потенціал, і йому можна знайти не тільки приємне, але і вельми вигідне застосування. Якщо ви виявите наполегливість і працьовитість, ваші таланти, досі нікому не відомі, незабаром почнуть приносити гроші.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для Близнюків цей день пов'язаний з розчаруванням, відчуттям власної безпорадності, розгубленістю. Ви наївно вірите всьому, що вам кажуть, а опинившись у складній ситуації, дивуєтеся байдужості людей, які багато разів обіцяли вам підтримку. Це день, коли потрібно засвоювати уроки і робити висновки – на нескладних і порівняно безболісних прикладах доля роз'яснює вам загальні правила та закономірності, які ще не раз дадуть про себе знати. На щастя, ви не будете почувати себе абсолютно втраченими: поруч є люди, на яких можна покластися. Можливо зародження найсильнішої романтичної прихильності.

Рак (22 червня – 23 липня)
На Раків, сьогодні найбільше потребують відпочинку та спокої, обрушується цілий ряд випробувань. Представники знака розриваються на частини в марно сподіваючись встигнути всюди, але потім все ж виявляються вимушені визнати своє безсилля, змиритися з тим, що вплинути на розвиток подій не вдалося. Вам буде легше, якщо ви не станете витрачати сили на спроби зробити неможливе і зосередитеся на тому, чого все ж можна досягти. Успіхи в будь-якому випадку будуть скромними, але от те, скільки енергії буде витрачено на їх досягнення, залежить від вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви дуже вразливі і налаштовані дуже песимістично. В усьому, що відбувається в цей день, представники знаку бачать, у кращому випадку, попередження про наближення проблемах, а в гіршому – ознака прийдешньої катастрофи. Саме через вашого настрою день стає важким і виснажливим; з подієвої ж точки зору він цілком нейтральний. Потрібно поберегти своє здоров'я, по можливості скоротити навантаження. Не можна переїдати і зловживати алкоголем – вашому організму сьогодні особливо важко впоратися з такими випробуваннями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви більше звичайного схильні до імпульсивних вчинків, і саме тому роблять масу помилок, створюють проблеми і самим собі, і оточуючим. Підкоряючись швидкоплинному подразнення, ви можете розірвати узи багаторічної дружби, зруйнувати союз, яким дорожите. Корисно відкласти на потім прийняття будь-яких остаточних рішень, по можливості потягнути час. Поспіх протипоказана категорично. День не підходить для поїздок, тому що ймовірність неприємностей у дорозі дуже висока. Якщо вирушити в дорогу все ж таки необхідно, шукайте хорошого компаньйона.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези часто надходять всупереч здоровому глузду і, на подив оточуючих, добиваються великих успіхів. Це день, коли імпровізації не тільки допустимі, але і бажані. Ви орієнтуєтеся в мінливих обставин блискавично, швидко приймаєте правильні рішення. Можна знайти масу гідних застосувань своїм талантам і творчим здібностям, вас чекає успіх практично в будь-яких справах, що вимагають фантазії та нестандартного підходу. Доречні заняття спортом і інший активний відпочинок, а також відвідування вечірок та інших світських заходів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонів чекає чимало турбот. Ви змушені втручатися в чужі справи, оскільки щиро жалкуєте про те, що дорогим вам людям загрожують небезпеки, і марно намагаєтеся застерегти близьких від помилкових кроків. На жаль, ваші клопоти викликають лише роздратування і можуть призвести до серйозних конфліктів. Доведеться зайнятися вирішенням фінансових проблем, що виявляються несподівано серйозними. Подумати стоїть не тільки про те, як скоротити витрати, але і про те, як збільшити доходи. У другій половині дня у деяких представників знаку з'являться відмінні бізнес-ідеї.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День неоднозначний, пов'язаний і з загальним захопленням, і з загальним же осудом. Таланти, які ви собі приписуєте, справляють сильне враження на оточуючих, але коли приходить час справою підтвердити свої претензії, ви потрапляєте в незручне становище. Виручають, як це часто буває, почуття гумору, чарівність і оптимізм. Саме завдяки їм Стрільці не тільки не втрачають старих друзів і шанувальників, а й обзаводяться новими. Люди, з якими ви знайомитеся сьогодні, будуть опікати і захищати вас, а також потурати вашим примхам.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Бажання досягти найкращих результатів у мінімальний термін призводить до того, що Козероги втрачають почуття самозбереження. У результаті ймовірність неприємних пригод зростає, а день виявляється неспокійним і виснажливим. Можна уникнути проблем, якщо зберігати звичайну обережність, керуватися здоровим глуздом, а не скороминущими поривами. Нехай комусь ви здастеся занудою і педантом – подальший розвиток подій стане вагомим доказом правильності саме вашої позиції. У другій половині дня з'явиться шанс налагодити відносини з людиною, з якою ви нещодавно посварилися через дурниці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії діють дуже рішуче, наводячи у своєму житті порядок, і часом виявляються несподівано жорстокими до тих, хто якимось чином завинив перед ними. Ви не тільки швидко розправляється з ворогами, але і без коливань прирікаєте на страждання тих, хто опинився іграшкою в руках ваших недоброзичливців. Ви готові значно звузити своє коло спілкування, зберігши відносини лише з тими, хто був абсолютно бездоганний. А ось по відношенню до нових знайомих ви такий розбірливості не проявляєте – і абсолютно марно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ваш явний успіх стає безперечним доказом істинності тих поглядів, які ще зовсім недавно піддавалися сумніву і навіть осуд. Недавні критики йдуть до вас з повинною, сподіваючись зайняти місце в ряду ваших союзників. Але ви не поспішайте проявляти прихильність до тих, хто не підтримав вас у важкий момент; що ж, і ця позиція заслуговує на повагу. Дуже непоганий цей день для нових починань, спрямованих на отримання якихось реальних, «практичних» благ. Абстрактні, абстрактні ідеї почекають більш сприятливого моменту, а ось для земних турбот кращого дня не знайти.