Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 липня. З палким нетерпінням досягаємо бажаного

П'ятниця, 1 липня 2011, 08:58
День, коли практично всі сповнюються палким нетерпінням і роблять все можливе, щоб негайно отримати бажане. На жаль, робляться кроки часто необдумані, а діяльність – хаотична, так що назвати цей день плідним у жодному разі не можна. Висока ймовірність конфліктів між колегами і діловими партнерами; особливо важко виявляється знайти спільну мову, коли справа стосується фінансів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Намагайтеся якомога частіше демонструвати своє людинолюбство: саме це похвальне якість допоможе вам завоювати симпатії та повагу людей, чия думка для вас важливо. Не давайте волі подразнення, утримуйтеся від жартів, які можуть здатися образливими. Навіть якщо вас дуже розсердило (а це особливо ймовірно в другій половині дня), постарайтеся справитися з гнівом. Гармонії у відносинах з близькими заважають властиві вам сьогодні уразливість і підозрілість. Навіть на безневинні зауваження ви реагуєте як на образи, тим самим провокуючи конфлікти.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Людина, яку ви вважали союзником і однодумцем, проявляє по відношенню до вас дивовижну і огидну жорстокість – і, як ви напевно помітили, вже не в перший раз. Настав час серйозно замислитися про те, чи потрібно зберігати подібні відносини, і прийняти остаточне решеніе.сДень пов'язаний зі змінами в багатьох сферах життя, і змін цих не треба боятися: незабаром стане цілком очевидно, що вони пішли вам на користь. Тому потрібно не опиратися тенденціям цього дня, а намагатися знайти їм гідне застосування.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви повинні бути обережні і спостережливі. Справа в тому, що сьогодні дуже великий ризик стати жертвою людей, які, приховуючи свої справжні наміри, користуються вашою дружбою і довірою в самих низинних цілях. Доведеться зайняти жорстку позицію; в даний момент це чи не єдиний спосіб захистити свої інтереси. Романтичні відносини, що починаються в цей день, неодмінно будуть пов'язані з суперництвом, неприємними переживаннями, болючим почуттям непотрібності. Навіть у найбільш гармонійних парах можливі непорозуміння, розбіжності й образи, розібратися з якими вдасться не відразу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви можете стати жертвою своїх забобонів і сформованих звичок. Саме вони заважають вам дати волю фантазії, прийняти рішення, яке буде настільки ж незвичайним, як і вірним. Не бійтеся порушити звичний хід подій, вийти за рамки повсякденності, проявити ініціативу. Творчий потенціал високий, і треба не намагатися приховати його, а знайти йому гідне застосування. День підходить для неформального спілкування будь-якого роду – від обговорення ділових питань за чашкою чаю до романтичної прогулянки по березі водойми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Навколишні вимагають від вас працьовитості та ентузіазму, як компенсацію пропонуючи лише щедрі обіцянки, що незабаром ви будете винагороджені щедро й різноманітно. Але довіряти сьогодні можна лише тим, хто готовий представити вагомий доказ своїх слів. Частіше згадуйте прислів'я про журавля і синицю і віддавайте перевагу нехай і більш дрібної, але реальної видобутку. День підходить для врегулювання сімейних розбіжностей, залагодження конфліктів між родичами. Домашні справи віднімуть багато часу, але ви будете цілком задоволені результатом своїх турбот.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні вам буде потрібно не тільки спритність, але і здатність видавати себе за когось іншого, виробляти помилкове враження. Ви опиняєтеся в самому центрі киплячих пристрастей, викриваєте інтриги недоброзичливців і плетете власні. Можуть виникнути серйозні конфлікти з близькими, дуже важко буде налагодити відносини з кимось із випадково скривджених вами родичів. Бажано утриматися від незапланованих покупок, мінімізувати витрати. Поїздки не виправдають ваших очікувань, виявляться нудними і нудними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ви напрочуд дратівливі й легко втрачаєте спокій, але й стихає гнів швидко, так що до серйозних конфліктів справа не дійде. Небажано, тим не менш, використовувати цей день для обговорення серйозних питань, важливих зустрічей і переговорів. Самостійна ж робота буде ефективною і плідною. У другій половині дня вас відвідають цікаві ідеї, реалізація яких відкриє перед вами нові горизонти. Не бійтеся нестандартних рішень: вашу оригінальність і винахідливість гідно оцінять.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складеться непогано. Завдяки вдалому збігу обставин ви знову отримаєте те, що втратили через зроблених помилок, зможете відновити свою репутацію або відродити відносини, якими дорожили. Важливо не втрачати часу дарма; покарання за лінь і брак самодисципліни буде серйозним. Можна робити покупки, у тому числі й досить великі. Крім того, день підходить для поїздок, планування сімейного і романтичного відпочинку. Можливі цікаві знайомства, але початок серйозних відносин вони навряд чи покладуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна і треба заводити і підтримувати нові знайомства – незабаром вони виявляться надзвичайно корисними вам. Ділові переговори носять попередній характер, не розраховуйте, що вам вдасться домогтися від партнерів якихось остаточних рішень, і не проявляйте надмірної наполегливості. Вірогідні цікаві пропозиції, що стосуються інвестицій або розширення вашого бізнесу. У фінансових справах вам щастить, а от в любові, на жаль, не дуже: посваритися з близькою людиною легко, а от помиритися – значно складніше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Постарайтеся звільнитися від обтяжливих і зв'язаних з великими витратами справ, перекладіть частину своїх турбот на чужі плечі – перевантаження сьогодні вкрай небажані. Потрібно поберегти себе, спланувати день так, щоб у вас залишалося достатньо часу на відпочинок, прогулянки, приємне спілкування. Вечір – відмінний час для відвідування світських заходів, нових знайомств, спілкування з цікавими людьми. Творчі люди отримають визнання і знайдуть нових шанувальників, прагматичні – зможуть перетворити своє хобі на джерело додаткових доходів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Надзвичайно важлива помірність у всьому – саме ця якість сьогодні допоможе уникнути багатьох труднощів і проблем. Вірогідні розбіжності з керівництвом, не виключено, що хтось із колег поширить неправдиву інформацію про вас. Будьте розбірливі в контактах: сумнівні знайомства надзвичайно погано позначаться на вашій репутації. Знижено життєвий потенціал, велика ймовірність нездужань, не виключені і травми. Особливу обережність слід проявити тим, хто в цей день відправляється в поїздки за кермом автомобіля.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви все ще допускаєте помилки, яких вже не раз намагалися уникнути, знову і знову наступаєте на одні й ті ж граблі. Можна було б говорити про придбання корисного досвіду і важливих життєвих уроків, якби ви хоча б намагалися аналізувати, що відбувається. Але ви просто знаходите все нових і нових винних, не плечі яких перекладаєте відповідальність за власні промахи. Це не найкращий день для спілкування: вам належить вислухати чимало критичних зауважень, а також рад, які здадуться марними і навіть образливими. Згладити гострі ситуації допоможе почуття гумору.