Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 липня. Везіння зростає з кожною годиною

Понеділок, 4 липня 2011, 08:52
Вдалий день. Позитивні тенденції набирають чинності з кожною годиною, і те, що починається як невелике везіння, може обернутися грандіозною вдачею. Є маса причин радіти, і тільки самі неспостережливі їх не помічають.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для прояви ділової активності це не найкращий день: чим більше ви стараєтеся, тим гірше виявляється результат. Якщо працювати все ж таки необхідно, постарайтеся, принаймні, не робити нічого незвичайного, видатного. Нехай нуднувата, але спокійна рутина – це саме те, що вам сьогодні потрібно. Дуже непросто складаються особисті відносини; ви вкрай неохоче йдете на поступки, які здаються вашої «половинці» абсолютно необхідними. На вашому шляху виникає багато спокус, легко зробити фатальну помилку.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви щасливі у фінансових справах, можна укладати угоди, робити інвестиції і покупки. Незважаючи на те, що деякі ваші дії викликають у оточуючих подив і роздратування, ви зберігаєте спокій і дотримуєтеся обраної лінії поведінки; це дуже вірна тактика, яка обов'язково приведе вас до успеху.cПрагматізм, властивий вам сьогодні, може виявитися неприємним людині, чия думка для вас важливо. Не приховуйте кращих сторін своєї натури: ви адже вам властиві і безкорисливість, і щедрість, і альтруїзм.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День підходить для проведення ділових переговорів, спільної роботи, формування команди однодумців. Зараз вам неважко порозумітися з потрібними людьми, заручитися заступництвом впливових осіб. Можна займатися оформленням документів, звертатися до державних організацій, вступати в контакт з чиновниками. Хоча вплив позитивних тенденцій поширюється і на сферу особистих відносин, у ній ви відчуваєте себе не настільки впевнено. Справа в тому, що ви не зможете рухатися вперед перш, ніж розберетеся в причинах давніх непорозумінь.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вам належить вступити в нелегку боротьбу з негативними тенденціями. На щастя, ви непогано озброєні: у вас є стійкість, передбачливість і впевненість у своїх силах. Не варто забувати і про друзів, які готові поспішити на допомогу. Небажано проводити багато часу в розмовах, тривалих обговореннях планів на майбутнє. Намагайтеся частіше нагадувати собі про те, що передбачити все неможливо, а також неможливо і заздалегідь обговорити всі варіанти розвитку ситуації. Імпровізувати все одно доведеться – але ж ви можете похвалитися неабиякими здібностями в цій справі!

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже хороший день для складання планів, причому стосуються як роботи, так і особистого життя. Ваші далекоглядність і передбачливість гідні похвали – представники знака легко здогадуються про те, які наслідки матимуть ті або інші їхні вчинки, і враховують всі, навіть самі малозначні, деталі. Дещо псує загальну сприятливу картину дня стан фінансових справ: Ви розумієте, що непогано було б збільшити доходи, та от можливість заробити чи випаде. Не ризикуйте – потрібно проявляти обережність і обачність у справах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Настав сприятливий день для важливих справ, реалізації планів, втілення в життя сміливих і масштабних задумів. Поєднання високого життєвого потенціалу і непохитного оптимізму допомагає домагатися свого, зберігаючи гарний настрій і чудові стосунки зі своїми союзниками. Більше того, у вас буде шанс зробити сприятливе враження на сильних світу цього і знайти впливових покровителів. Значні зміни можуть статися в особистому житті – сприяють цьому нові знайомства та інтереси. Випадкове знайомство може стати початком серйозних відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваші вчинки викликають непідробний інтерес у людей, від яких ви воліли б триматися подалі, а допомога вам дуже і дуже наполегливо пропонують саме ті, у кого ви воліли б не позичати без крайньої потреби. Доведеться серйозно задуматися про те, як і ворогів не нажити, і вірність своїм принципам зберегти. Будьте обережнішими у висловлюваннях, сьогодні випадкове слово може образити людину, яка вам дуже дорогий. Потрібно скоригувати свою поведінку, щоб зберегти важливі для вас стосунки, не сприймайте це як жертву – зміни підуть вам на користь.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Якщо ви займаєтеся комерційною діяльністю або іншим підприємництвом, не розраховуйте на легкий день. Цей день пов'язаний з серйозними випробуваннями, перевіркою ваших ідей в обставинах, наближених до бойових. Ви легко беретеся за нові проекти, але не можете правильно оцінити їх перспективу, тому багато сил витрачаєте даремно. Якщо ви не самотні і пов'язані зобов'язаннями, будьте обережні: день принесе спокуси і провокації, які перевірять ваші почуття на міцність. Бережіть близьких людей – саме ви сьогодні відповідаєте за їхній спокій і гарний настрій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День сприятливий для спілкування, можна планувати будь-які зустрічі. У товаристві друзів ви відчуваєте себе комфортно, вони ж не втрачають можливості порадувати вас, піднести приємний сюрприз. Вірогідні приємні зміни в особистому житті, можливо радісна подія інтимного характеру. Будьте уважні при вирішенні фінансових питань: дуже велика вірогідність невиправданих витрат, втрат, невдалих покупок. По магазинах краще вирушати разом з надійним компаньйоном і порадником – поодинці ви навряд чи зробите правильний вибір.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Напружений, складний день. Оточуючі чекають від вас дуже багато чого, і ви буквально зі шкіри геть лізете, щоб нікого не розчарувати. Але толку від цього мало – вас все одно критикують і лають. Не дивуйтеся, якщо вам нагадають про раніше дані обіцянки: це той самий день, коли доводиться відповідати за побіжно кинуті слова. Вірогідні приємні несподіванки. Можна скористатися вдалим збігом, але не варто всерйоз розраховувати на те, що воно покладе початок кардинальних змін на краще, які відбудуться зовсім без вашої участі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День відкриває великі можливості. Настав підходящий момент для того, щоб оцінити свої професійні перспективи, розглянути надходять пропозиції про співробітництво або подумати про початок якогось власного бізнес-проекту. Непогано проходять переговори, проте варто насторожитися, якщо вам обіцяють дуже багато: не виключено, що це робиться зі злим умислом. Ви налаштовані досить легковажно, готові кокетувати і фліртувати, легко зав'язуєте нові знайомства. Сформовані відносини гармонійні, вдається уникати суперечок і конфліктів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже висока ділова активність, але не завжди ви замислюєтеся про наслідки своїх починань, тому часом потрапляєте в дурні й незручні ситуації. Часом важкувато знайти спільну мову з керівництвом, ваші ідеї не зустрічають підтримки, а виконана робота аналізується критично. Але навіть у таких обставинах вам вдається довести свою правоту, продемонструвати знання, досвід і професіоналізм. В особистому житті відбуваються зміни, які не можуть не радувати. Якостями, які сьогодні допомагають вам «притягати» удачу, щастя і гармонію, є щирість і готовність поділитися з партнером своєю радістю.