Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 липня. Спілкуємося з близькими та призначаємо побачення

Вівторок, 5 липня 2011, 08:56
День складається рівно і спокійно, проте відсутність скільки-небудь значущих подій для багатьох стає дратівливим фактором. Виникає чимало цікавих ідей, а от можливостей реалізувати їх не надається. Особливо незатишно почуваються люди, які звикли швидко домагатися свого.
гороскоп

При цьому день добре підходить для відпочинку, спілкування з близькими, а також відвідування розважальних закладів. Закохані радують один одного приємними сюрпризами, сімейні відносини не приносять занепокоєння. День підходить для романтичних зізнань, кокетства і флірту.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви схильні переоцінювати складність проблем, що виникають, і саме це заважає вам успішно вирішувати їх. Навколишні в вас вірять, якщо ви підете їхній приклад, ситуація в діловій сфері різко зміниться в кращу сторону. Перш, ніж проводити будь-які переговори, переконайтеся в тому, що ви точно знаєте, чого хочете, і зможете відстояти свою точку зору, навіть якщо співрозмовник її не поділяє. Напористість і впевненість у собі будуть корисні при вирішенні особистих проблем. Вітається прояв ініціативи, особливо – якщо романтичні відносини тільки починаються.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день складається дуже вдало. Не бійтеся братися за складні справи: сьогодні ваші шанси швидко довести їх до переможного кінця дуже великі. Можливе поліпшення фінансового становища, не виключені вигідні інвестиції. День підходить для укладання угод, підписання договорів та угод про співпрацю. Особистих проблем не виникає: ви легко знаходите спільну мову з близькими, розумієте кохану людину з півслова. Можлива незапланована зустріч зі старими друзями або іншими людьми, яких ви будете дуже раді бачити. Життєвий потенціал високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
У діловій сфері переважає вплив позитивних тенденцій, тому день відмінно підходить для роботи та вирішення практичних питань. За будь-які справи ви беретеся з непідробним натхненням і ентузіазмом, не проявляєте ліні і легковажності, не кидаєте розпочаті проекти на півдорозі. На важливих зустрічах ви покажете себе з кращого боку. Дещо гірше складається картина особистих відносин: близькі не схвалюють вашої поведінки, критикують ваші вчинки, часом втручаються у ваші справи. Все це буде неабияк дратувати, однак ви не дасте волі негативним емоціям.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день відкриє перед вами нові можливості, дозволить домогтися певних успіхів у професійній сфері. У вас з'явиться шанс зміцнити свої позиції, повернути собі репутацію хорошого фахівця і сумлінного працівника. Критично оцініть своє ділове оточення: в ньому напевно виявляться люди, яким не варто довіряти. В особистій сфері не відбувається серйозних змін, і це швидше засмучує вас, ніж радує. Однак проявити ініціативу ви поки не готові, і віддаєте перевагу чекати, поки перший крок назустріч щасливого майбутнього зробить хтось інший. Потрібно запастися терпінням: навряд чи це станеться скоро.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдається вирішити деякі питання, що турбували вас в останні дні. Однак потрібно мати на увазі, що це один з тих малоприємних днів, коли досягнення будь-якого результату вимагає неабияких зусиль, і ви повинні бути готові працювати, якщо не хочете, щоб всі успіхи дісталися вашим конкурентам. Несприятлива фінансова картина, можливі значні втрати. Небажано планувати на цей день світські розваги, відвідування багатолюдних зборів; набагато краще провести час вдома. Не пропустіть можливість обговорити з близькою людиною проблеми, які хвилюють вас обох – сьогодні буде не так вже важко знайти компроміс.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День гарний у багатьох відношеннях. Вам вдається практично все, за що ви беретеся, нові ідеї виявляються напрочуд вдалими, а починаються в цей день відносини виглядають дуже багатообіцяючими. Дуже високий творчий потенціал. Вам вдається, з одного боку, давати волю фантазії і знаходити нестандартні рішення, а з іншого – зберігати свій звичайний практичний погляд на речі, не витрачати час на порожні розмови і будівництво повітряних замків. День сприятливий для укладання угод, започаткування власної справи, великих придбань. Ділова інтуїція гостра.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Позитивні тенденції набирають силу поступово, і треба бути готовим до того, що успіхи і перемоги не будуть легкими. Запасіться терпінням, не лінуйтеся перевіряти виконану роботу: є шанс помітити помилки, зроблені вами і вашими помічниками. Не поспішайте довіряти новим знайомим – велика ймовірність, що вони не такі гарні, як здається вам сьогодні. Можливі розбіжності з близькими, суперечки через дрібниці. Ви дуже турбуєтеся, що вас не розуміють найдорожчі люди, проте не замислюєтеся про те, що є причиною цього.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не ризикуйте – цей день настійно вимагає прояву обережності у будь-яких справах, навіть самих нескладних. Вірогідні провокації недоброзичливців і конкурентів, хтось спробує зіпсувати вашу репутацію, поширюючи неправдиву інформацію. До всього цього слід ставитися з філософським спокоєм, не втрачаючи голови і впевненості в собі. Близькі люди з розумінням поставляться до ваших ускладнень, знайдуть слова підтримки, допоможуть справою. Однак не слід розповідати про всі свої проблеми – спочатку необхідно самостійно вибрати спосіб, яким ви будете їх вирішувати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День складається чудово. Немає справи, з яким ви не змогли б впоратися, немає завдання, вирішення якої ви б не знайшли. Недоброзичливці спостерігають за вами з тихою заздрістю; перешкодити вам вони не в силах. Дуже добре цей день підходить для спілкування із сильними світу цього, потенційними спонсорами, інвесторами і діловими партнерами. Ви виробляєте найкраще враження на всіх, з ким маєте справу. Однак будьте обачні, якщо ви пов'язані узами шлюбу або іншими подібними зобов'язаннями: не варто давати вашої «половинці» приводів для ревнощів. Самотніх очікують цікаві знайомства.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганий, але не дуже багатообіцяючий день. Дечого домогтися можна, але дуже багато чого чекати не варто. Деякі ваші ідеї виявляться не такі хороші, як можна було припустити, реалізації інших завадить втручання недоброзичливців або лінь ваших союзників. Можна спробувати діяти самостійно, але це суттєво обмежить ваші можливості. Будьте делікатні з коханою людиною: велика ймовірність, що ваші невинні жарти і нешкідливі, на перший погляд, зауваження будуть зрозумілі неправильно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже хороший день для реалізації сміливих задумів: чим грандіозніше ваші плани, тим успішніше ви втілюєте їх у життя. Відмінно проходять ділові переговори, на яких вам вдається не тільки переконати співрозмовників у вашій правоті, а й домогтися повної підтримки своїх ідей. Можна знайти нових інвесторів і покровителів, змінити роботу на більш високооплачувану і престижну. Не виникає конфліктів з близькими. Навіть якщо з якихось питань ви не можете прийти до єдиної думки, вдається знайти рішення, яке влаштовує всі зацікавлені сторони.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Від самих сміливих планів доводиться відмовитися: втручання недоброзичливців і критична оцінка недавніх союзників змушують вас змиритися з тим, що реалізувати найкращі ідеї поки неможливо. Задовольняйтеся малим, продовжуйте роботу над проектами, розпочатими раніше. На дрібні невдачі дивіться філософськи – тільки так можна зберегти гарний настрій. Можлива сварка з коханою людиною. Вам обом стає ясно, наскільки несхожі ваші погляди на багато предмети і явища. Компроміс знайти можна, але вам варто подумати про те, чи хочете ви цього.