Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 липня. Погоджуємося задовольнятися малим

Четвер, 21 липня 2011, 08:35
Найбільш серйозні проблеми виникають у тих, хто звик до плідної співпраці, рівноправним партнерським відносинам: масу часу і сил віднімають битви за лідерство На жаль, ця тенденція переноситься і на особисті відносини, питання про те, хто в домі господар, виявляється актуальним для багатьох родин.
гороскоп

Є лише один спосіб зберегти енергію і уникнути стресу – відмовитися від битв за верховенства, погодитися на другорядну роль і піти в тінь. Саме людей, схильних задовольнятися малим і готових відмовитися від якихось своїх планів заради загальних інтересів, очікують найменші втрати.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День небезнадійний; складається він значно кращий за попередній. Можна по-новому розставити акценти в ділових відносинах, оскільки сьогодні ви абсолютно чітко розумієте, з ким і на яких умовах хотіли б співпрацювати. Не виключені непорозуміння, пов'язані з фінансами; будьте готові відзвітувати у витратах останнього часу, а також серйозно зайнятися плануванням бюджету на найближчі місяці. Є шанс налагодити відносини з людьми, чия думка вам небайдужа. З'являються цікаві ідеї, що стосуються особистих відносин, можливі справжні осяяння. З важких ситуацій вдасться вибратися, якщо ви прислухаєтеся до своєї інтуїції.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Головна особливість цього дня – колосальна, неприборкана енергія, з якою ви беретеся за будь-які справи, навіть за ті, які здаються абсолютно безнадійними. Це сприяє успіху багатьох професійних починань, але не кращим чином позначається на ділових відносинах: на жаль, ви наживає собі ворогів. Можуть зіпсуватися відносини з давніми партнерами, яким ваш ентузіазм здасться надмірним і невиправданим. В особистому житті тактика напору й натиску себе не виправдовує – діяти потрібно легше, м'якше, дипломатичніше. Не вирішуйте зопалу важливі питання, як би не була велика спокуса зробити це: ставши заручником власних емоцій, ви напевно зробите помилку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ще один день, зазначений сильним впливом позитивних тенденцій. Він дуже гарний для нових починань, експериментів. Якщо з'явиться можливість випробувати свої сили в якийсь досі незвіданою сфері, зробіть це неодмінно – навіть якщо ви не зможете негайно здобути блискучу перемогу (а шанси дуже великі), то отримаєте цінний досвід і обзаведетеся корисними знайомствами. Високий творчий потенціал допомагає знайти оригінальне вирішення проблем – і професійних, і особистих. Ви не опускаєтеся до банальності, і це робить вас особливо привабливими для представників протилежної статі, додає вам чарівності.

Рак (22 червня – 23 липня)
На жаль, вплив позитивних тенденцій йде на спад, і те, що вчора давалося легко, сьогодні вимагає великих зусиль. Але це не привід впадати у відчай. Ви можете досягти успіху у вирішенні питань, які потребують блискавичної реакції – після недовгих роздумів ви зробите правильні висновки, зможете виробити оригінальну та ефективну тактику. Можливо плідну співпрацю з новим партнером, що має гарну репутацію в ділових колах. А от тим, про кого ваші знайомі відгукуються погано, краще не довіряти, навіть якщо ваша інтуїція з цим не згодна: є ризик наступити на граблі, про які вас не раз попереджали. Особисті стосунки будуть складатися тим краще, чим більше ініціативи ви виявите.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зверніть увагу на складні завдання – робота над ними стане для вас справою захоплюючим і корисним. День пов'язаний з отриманням нового досвіду, підвищенням професійної кваліфікації. Менше піклуйтеся про те, що думають про вас оточуючі, зауважує ваші успіхи керівництво, і більше – про благополучному результаті тих справ, якими займаєтеся. Бажано віддати перевагу самостійну роботу співробітництва. При вирішенні будь-яких питань особистого характеру намагайтеся врахувати думку всіх зацікавлених сторін. Від вас потрібні певні жертви, але вони не настільки великі, як вам здається, і, чесно кажучи, не заслуговують того трепетного уваги, з яким ви до них ставитеся.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Перший з трьох дуже сприятливих днів. Зараз можна братися за масштабні задачі, приступати до вирішення складних питань. Якщо поки ви знаходитесь на стадії попереднього планування, намагайтеся міркувати і діяти з максимальним розмахом, не ставте собі обмежень. Віра в себе необхідна, щоб досягти і професійних, і особистих успіхів. Вдалий день для романтичного побачення або початку подорожі в компанії коханої людини. Вам вдається вгадувати бажання близьких людей, робити саме те, чого від вас чекають. Підходить цей день і для відновлення перерваних відносин, але перш, ніж зробити перший крок до зближення, ви повинні подумати, чи дійсно цього хочете.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Це невдалий день. Стає абсолютно очевидним, що плани, які ви довго виношували, мають мало спільного з дійсністю і не можуть бути реалізовані в первісному вигляді. Потрібно внести корективи, і ви зможете зробити це, якщо не станете вдаватися до смутку і жалю до себе. Уникайте тісних контактів з людьми, які настирливо демонструють вам своє співчуття – зараз куди корисніше для вас буде кинутий виклик, «чарівний стусан». Розслаблюючу дружелюбність, звичайно, приємно, але воно не дає вам того емоційного заряду, який необхідний для того, щоб боротися з негативними тенденціями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День, за своїм загальним настроєм прямо протилежний попередньому. Мало кому вдається встати з тієї ноги, зберегти хоч скільки-небудь позитивний і конструктивний настрій до кінця дня. Будь-яка невдача сприймається як фатальна катастрофа, будь-яка помилка здається передвістям кінця світу. Женіть геть панічні настрої, і у вас з'явиться шанс провести цей день з мінімальними втратами і деякою користю. Не намагайтеся забезпечити собі легке життя, переклавши всі турботи на чиї-небудь речі підставити плече. Не можна відмовлятися від відповідальності, кидати розпочаті справи, здаватися. Наполегливість і непохитний стоїцизм допоможуть пережити цей день.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день відмінно підходить для реалізації професійних проектів, що вимагають контактів в важливими персонами, впливовими людьми, а також представниками державних органів. Вдало проходять будь-які публічні виступи – ви переконливі і чарівні, справляєте враження людини, якій можна довіритися. Можливе отримання коштів на реалізацію якогось бізнес-проекту або грошові надходження з несподіваних джерел. Емоційна відкритість, непідробний інтерес до оточуючих сприяють змінам на краще в особистому житті. Не так уже й важливо, з чим пов'язані ваші цілі в цій сфері (наприклад, з початком нових відносин або налагодженням вже існуючих), ваші шанси домогтися свого в будь-якому випадку дуже високі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Прекрасний день, що відкриває широкі можливості. Ваша ділова активність дуже висока, та й життєвий потенціал їй анітрохи не поступається, так що можна впоратися з величезною кількістю справ, вирішити масу питань і нітрохи не втомитися. Плідна співпраця, причому як зі старими партнерами, так і з новими. Можна домовитися про співпрацю з іноземцями, а також вирішити питання, що стосуються ділових поїздок або переїзду. Сьогодні ви готові до змін, і це самим позитивним чином позначається не тільки на ділових, а й на особистих відносинах. Нововведення будь-якого роду надзвичайно вдалі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День забарвлений у приємні тони. Події його розвиваються в комфортному для вас ритмі, не доводиться боротися з собою, жертвувати звичками. Ви тримаєтеся осторонь від конкурентної боротьби, але при цьому зберігаєте свої позиції, нападки недоброзичливців для вас безпечні. Можна діяти самостійно, але не варто відмовлятися від допомоги, яку пропонують давні союзники: приймаючи її, ви зміцнюєте відносини. День підходить для поїздок, подорожей. Можна не тільки отримати нові враження, а й навчитися чогось, що здавалося абсолютно недоступним. Якщо у ваших стосунках з коханою людиною є якісь складнощі, сьогодні можна поговорити про це, не боячись сварок і докорів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Успіхи малоймовірні: день складається невдало. Плани, над якими ви довго роздумували, реалізувати не вийде – але, на жаль, відомо про це стане тільки після того, як ви витратите час і сили на підготовчу роботу. У складних ситуаціях, яких протягом дня буде багато, покладатися треба тільки на себе. Поради, які ви отримуєте, слід розглядати через призму розумної критики. Небажано обговорювати свої професійні та творчі труднощі з близькими: швидше за все, вас просто не зрозуміють. Є шанс знайти підтримку у коханої людини, але лише в тому випадку, якщо він теж належить до стихії Води.