Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 липня. Обговорюємо питання збільшення зарплати

П'ятниця, 22 липня 2011, 08:48
Цей день складається значно краще попереднього. Можливі вдалі збіги, сприятливий збіг обставин дозволяє довести до кінця починання, які напередодні здавалися безнадійними.
гороскоп

Виникаючі задачі вимагають творчого підходу, але якщо знайти оригінальне рішення не вдається, можна користуватися накопиченим досвідом і використовувати традиційний підхід – деякі результати отримати вдасться і так. Непогано день підходить для обговорення питань, що стосуються збільшення зарплати і перспектив кар'єрного росту, але краще не проявляти надмірної наполегливості; дипломатичність виявляється ефективніше.

Дуже важко утримати в конструктивному ключі бесіду з близькими, коли мова йде про якихось загальних планах: сьогодні кожен схильний тягнути ковдру на себе. Але як тільки хтось один проявить поступливість, його приклад наслідуватимуть й інші.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Плідний день. Особливо добре він підходить для вирішення професійних проблем. У вас є все необхідне для успіху у діловій сфері: ентузіазм, наполегливість, здатність блискавично приймати рішення і змінювати обрану тактику в разі потреби. Ви готові стати лідером у трудовому колективі, але не хочете брати на себе відповідальність за інших, що дещо обмежує ваші можливості. Можуть надійти цікаві пропозиції від потенційних роботодавців. Ваші найкращі якості і достоїнства не залишаються непоміченими, близькі готові розділити радість ваших перемог і не скупляться на компліменти. Можна по-новому розставити акценти у відносинах з коханою людиною, зробивши їх більш приємними і гармонійними.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День складається вдало. З кількох проектів, які заслуговують уваги, ви обираєте найперспективніший, і ваші шанси на успіх значно збільшуються. Перед вами стоять нестандартні задачі; впоравшись з ними, ви заслужите репутацію людини, яка не втрачається ні в яких обставин – це виявиться дуже до речі. Вірогідні грошові надходження, в тому числі незаплановані. Сильно вплив сприятливих тенденцій і у сфері особистих відносин. Домашніх справ і сімейних турбот буде предостатньо, але ви відмінно впораєтеся з ними і знайдете спосіб порадувати близьких. Кохана людина піднесе приємний сюрприз.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День неоднозначний. Ви успішно реалізуєте проекти, на які не покладали великих надій, але зазнаєте невдачі в справах, які здавалися простими і зовсім позбавленими підводних каменів. Дуже важко зберігати душевну рівновагу – ви вразливі, дратівливі, дуже гостро реагуєте на будь-яку критику. Все це робить небажаним проведення ділових переговорів і скільки-небудь важливих зустрічей. Значно краще йдуть справи у сфері особистих відносин. Навіть якщо непорозуміння виникають, з ними вдається впоратися швидко і безболісно. Впевненість у почуттях коханої людини дозволяє зберігати оптимізм і спокій навіть тоді, коли до ваших вух доходять поширювані недоброзичливцями чутки і плітки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Чим складніше завдання, що стоять перед вами, тим з більшим ентузіазмом ви беретеся за їх вирішення. На жаль, це не завжди веде до успіху: велика ймовірність помилкових дій, вчинених під впливом емоційного пориву, переоцінки своїх можливостей. Ви занадто багато ставите на карту, і деколи марно витрачаєте і свої, і чужі ресурси. Це може викликати негативну реакцію керівництва, критику ділових партнерів, невдоволення близьких людей. Ймовірність сімейних сварок невелика – чесно кажучи, на них просто не залишається часу. Існує маса завдань, які ви разом з близькими намагаєтеся вирішити сьогодні, і наслідком цього стає суєта, досить весела й життєрадісна, але не дуже плідна.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День проходить досить спокійно, і значна його частина присвячена вирішенню нескладних рутинних завдань. Навряд чи вам випаде шанс блиснути своїми здібностями та вміннями, але ви не будете засмучені – загальна атмосфера розслабленості, зниження ділової активності вас цілком влаштовує. Можливі дрібні розбіжності з керівництвом, незначні конфлікти з колегами, але ваші позиції досить стійкі, загрози з боку недоброзичливців немає. Стриманість і самоконтроль – найкращі помічники в особистих відносинах. Утримуйтеся від зізнань, яких від вас не чекають, не наполягайте на наданні допомоги, якої не просять. Ваша здатність зберігати нейтральну позицію допомагає врегулювати часом спалахують конфлікти між членами сім'ї.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ще один вдалий день, на цей раз – сприяє розкриттю ваших талантів, а також самопізнання, досягненню душевної рівноваги і гармонії з собою. Ви швидко вчитеся новому, розумно використовуєте всі наявні ресурси, хоча деколи самі сковує свою фантазію, концентруючись на вирішенні виключно практичних питань. Дуже добре цей день підходить для різноманітних зовнішніх змін – можна відвідати салон краси, зробити нову стрижку або незвичайне забарвлення, «приміряти» екстравагантний макіяж. Оновлення гардеробу буде захоплюючим і плідним заняттям. Неважко буде завести нові знайомства, якщо у вас виникне таке бажання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Справи потроху йдуть на лад, і ситуація вже не здається настільки похмурою, як напередодні. З'являється шанс відновити відносини з діловими партнерами, з якими ви колись плідно співпрацювали. Несподівано цікавою і відкриває нові перспективи виявиться зустріч з колишніми колегами. Можливо початок проектів, які дозволять вам освіжити свої знання та навички, підняти професійний рівень. У відносинах з близькими стає більше довіри і щирості, ви можете відкрито розповісти про те, що вас турбує, і навіть покритикувати когось із членів сім'ї (тільки, звичайно, дуже делікатно і конструктивно). Можливі глобальні зміни, але виступати їх ініціатором не варто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вплив позитивних тенденцій буде дуже сильним, вас чекає цікавий і плідний день. Ті, хто береться за нові справи, можуть не боятися невдачі – зірки готові прийти на допомогу, та й серед людей у ​​вас достатньо союзників. Якщо ж ви продовжуєте роботу над раніше започаткованим проектом, то напевно будете здивовані тим, наскільки легко дається все, що раніше здавалося майже неможливим. День пов'язаний зі значними витратами на розваги і відпочинок, але позитивні емоції, які ви отримаєте, покриють все з лишком. Ви чудово проведете час у компанії друзів або членів сім'ї, а якщо підете на романтичне побачення, то воно буде просто незабутнім.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День непоганий. Він, звичайно, пов'язаний з деякими труднощами, але ви ставитеся до них філософськи і не впадаєте в паніку, якщо все йде не зовсім так, як хотілося б. Не виключені суперечки з колегами, розбіжності з керівництвом. Не намагайтеся відстояти свою правоту будь-яку ціну. Обміркуйте протягом декількох днів ідеї, які висловлюєте – у вас буде можливість піднести їх ще раз, під більш апетитним соусом, і зустріти велику зацікавленість. Не виключені труднощі у відносинах з близькими. Від вас чекають більш серйозного підходу до сімейних справах і практичних питань, вам же все це здається досить нудним і, загалом, не вартим такої уваги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Продовжуйте працювати над проектами, які почали напередодні – у вас є всі шанси довести їх до переможного кінця. Особливої ​​серйозності вимагає вирішення фінансових питань: справа в тому, що сьогодні вам дуже важко протистояти численним спокусам, і є ризик залишитися на мілині або витратити даремно гроші, відкладені на важливі покупки. Небажані довгі поїздки, особливо – за кермом. Рівне складаються сімейні відносини, делікатність і такт дозволяють вам уникнути сварок. Обережніше з новими знайомствами: є ризик стати жертвою специфічного чарівності людини порочного, схильного пристрастям і зовсім не збирається виправлятися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сам по собі день складається непогано, але ви повинні бути дуже обережні і уважні. Справа в тому, що сьогоднішні помилки, недоробки і промахи, стануть прямою або непрямою причиною завтрашніх труднощів. Небажано брати понаднормову роботу. Взагалі, будь-які навантаження повинні бути помірними. Фінансова ситуація непогана, і залишиться такою, якщо ви не станете брати на себе важкоздійснюваних зобов'язань – наприклад, купувати дорогі речі в кредит на невигідних умовах. Потрібно мати на увазі, що сьогодні ви не настільки мудрі, як звичайно. Старші родичі спробують вберегти вас від помилок і необдуманих вчинків; будьте вдячні за це.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Спокійний день, своєрідна перепочинок між випробуваннями. Використовувати його потрібно для відновлення сил та виправлення скоєних напередодні помилок, якщо це можливо. Нові ідеї, різноманітні професійні ініціативи краще відкласти до наступного тижня; зараз вони, на жаль, недоречні. Варто поспілкуватися зі старими друзями, людьми, за якими Ви скучили. Не варто розповідати про всі свої труднощі, краще постаратися відволіктися від них, постаратися переключитися на якісь приємні заняття. Дотримуйтесь розумну дієту і обов'язково виспіться – це необхідно, щоб зберегти життєвий тонус на нормальному рівні.