Астрологічний прогноз на 23 липня. Задіємо потрібні механізми

Субота, 23 липня 2011, 09:00
22-й/23-й місячний день (розпочнеться о 23.40). «Народження». Місяць у Тельці (з 7.57). День досягнення людиною мети, а також, осягнення свого коріння.
гороскоп

Сьогодні необхідна повна зосередженість на найбільш важливій для вас проблемі і пошук оптимальних механізмів для її вирішення.

цей день вважається невідповідним часом для початку будь-яких справ, особливо серйозних, мають для вас велике значення.

В іншому цей день сприятливий, адже сьогодні підвищуються людські здібності до духовного і творчого оновлення. Можуть раптово з'явитися нові можливості. Швидше за все, використовуючи їх, ви зумієте переосмислити події минулого досвіду і побудувати плани на майбутнє.

Крім того, це хороший день для спілкування і переговорів, тому що люди сьогодні не схильні до брехні, вивертам і удавання. Навпаки, вони готові ділитися думками і допомагати вам безкорисливо. У цей день можна робити різні пропозиції, домагатися згоди.

Він не відноситься до пасивних днях місяця. Якщо сьогодні ви будете лежати на дивані, дивитися в стелю, спати, витрачати час на порожні розмови, одним словом, віддаватися ліні, то енергія Місяця попрямує вже не на вас, а проти вас. А це призводить до погіршення пам'яті і зниженій концентрації уваги.

Сьогодні рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).