Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 липня. Зустрічаємося з давніми приятелями

Понеділок, 25 липня 2011, 08:58
Життєвий тонус понижений, тому не вдається ні зосередитися на поточних завданнях, ні всерйоз обміркувати плани на майбутнє.
гороскоп

Сьогодні непогано проходять переговори, проте потрібно мати на увазі, що досягнуті домовленості поки не можна вважати остаточними. А от скласти вірне враження про новому діловому партнері або потенційного роботодавця цілком можна.

Значні зміни в особистих відносинах малоймовірні, тут, навпаки, відзначається тенденція до стабілізації, поступового зміцнення існуючих зв'язків. Нові знайомства приємні, але навряд чи приведуть до чогось більш серйозного, ніж легкий флірт.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День сам по собі нейтральний, проте події його будуть мати неприємні наслідки в найближчому майбутньому. На жаль, дуже велика ймовірність помилок в роботі. Навіть якщо ви займаєтеся рішенням найпростіших і досконально вивчених задач, уникнути промахів буде важко. Не варто вірити обіцянкам, на які зараз так щедрі ваші ділові партнери – те, що говориться в цей день, дуже мало пов'язане з реальністю. Ви швидше звичайного втомлюєтеся, і легко дратуєтеся, якщо вас просять зробити щось, що виходить за межі повсякденних обов'язків. Саме тому навіть самий незначний побутовий питання може стати причиною сварки з кимось із членів сім'ї.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Скористайтеся цим днем, щоб здійснити свої плани, втілити в життя ідеї, що з'явилися в кінці минулого тижні. Якщо ви не впораєтеся з цим у понеділок, то пізніше отримати хоч скільки-небудь помітний результат буде важко. У понеділок позитивні тенденції дають про себе знати, але пізніше вони залишать вас наодинці з негативними впливами. Постарайтеся отримати відповіді на всі ваші запитання як ділового, так і особистого характеру – зараз ви ще можете розраховувати на те, що надходить інформація буде достовірною. І не давайте недоброзичливцям приводів для пліток: навіть сама неправдоподібна історія, що має хоч якусь реальну основу, може затьмарити ваше особисте життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Проявіть трохи наполегливості, і ви будете здивовані результатами, яких вдасться досягти. Сьогодні зірки допомагають вам у всьому, не обмежуючи свій сприятливий вплив якоїсь однієї життєвої сферою. Намагайтеся ставити перед собою різні цілі, не концентруючись на чомусь одному: вам вдається перемикатися між численними завданнями, нічого не випускаючи з уваги. Творчий потенціал дуже високий. Цей день відмінно підходить для будь-якого неформального спілкування, він порадує вас взаєморозумінням з близькими, увагою представників протилежної статі. Зробивши сміливий крок і давши волю фантазії, ви зможете значно змінити на краще своє особисте життя.

Рак (22 червня – 23 липня)
День дуже важкий. Вам не вдається орієнтуватися в бурхливому потоці інформації, що надходить, знаходити правильні рішення в ситуаціях, де інші (в тому числі ваші конкуренти) діють блискавично і правильно. Бажано відкласти підписання документів, а на ділових переговорах обмежитися обговоренням загальних питань і не озвучувати прийнятого рішення. Близькі не схвалюють ваших ідей і планів, що стосуються найближчого майбутнього, і вам буде важко відстояти не тільки свою правоту, але й саме право приймати подібні рішення самостійно. Розпочата сварка переросте у затяжний конфлікт, якщо ви не підете на поступки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день, що дозволяє довіритися інтуїції і діяти за натхненням, прикладати невеликі зусилля і отримувати чудові результати. Ви дбаєте про те, яке враження справляєте на оточуючих, і це позитивно позначається на ході ділових переговорів. Можна досягти успіху у вирішенні завдань, з якими раніше не впоралися ваші союзники чи конкуренти. Відповідний день для будь-яких сімейних заходів і починань, ініціатором, натхненником і керівником яких ви виступите. Кохана людина буде радий піти вам назустріч і не відповість відмовою навіть на саме сміливу пропозицію. Вірогідні подарунки і приємні сюрпризи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хоча цей день не багатий новими ідеями та цікавими пропозиціями, він цілком підходить для роботи. Чудово розуміючи, чого хочете, ви рухаєтеся до своєї мети і нікому не дозволяєте збити вас зі шляху. З'являються помічники і однодумці, з якими ви швидко досягнете порозуміння – не потрібні ні докладні пояснення, ні довгі обговорення. Непоганий день для планування нових починань, але прийматися за них негайно не слід – почекайте кінця тижня. Радісні вісті приходять від старих друзів або далеких родичів. Деяким Дівам чекає поїздка, пов'язана з якимось сімейною справою. Якщо хочете побачитися з давнім приятелем, зробіть це сьогодні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Виберете кілька найважливіших і цікавих справ: саме їм слід присвятити цей та наступний день, решта завдання ви сміливо можете довірити своїм помічникам – вони впораються з рішенням не гірше вас. Не поспішайте підписувати документи, що стосуються фінансів: вам потрібно трохи часу на роздуми. Не виключено, що завтра ви перегляньте своє ставлення до проектів, які сьогодні здаються перспективними і вигідними. Знайдіть час для спілкування з близькими: вони будуть дуже раді вашій увазі. Цей день непогано підходить для активного відпочинку, проте фізичні навантаження повинні бути помірними. Проведіть профілактичні процедури, вони допоможуть вам уникнути нездужань в наступні дні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливо, цей день не виправдає всіх ваших очікувань, а й серйозних розчарувань напевно не принесе. Успіхи в роботі не назвеш видатними, проте перспективи, що відкриваються перед вами, чудо як гарні. Так що варто зберегти сили і підготуватися до штурму нових вершин. Можливі грошові надходження. З'являється шанс знайти спільну мову з людиною, з якою ви нещодавно перервали (або скоротили) спілкування через накопичені розбіжностей. З'ясовується, що всі протиріччя не такі вже й важливі, і можна продовжити ставлення до обопільного задоволення. День вдалий для закоханих, у яких буде можливість ще раз переконатися в глибині і міцності почуттів своєї «половинки».

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День нецікавий, не обіцяє нічого видатного. Серйозних конфліктів не виникає, але невдоволення своїм оточенням (і діловим, і особистим) зростає; сьогодні вам ще вдається стримувати роздратування, але бікфордів шнур вже тліє, так що вибух неминучий. Бажано зосередитися на справах, з якими ви зможете впоратися самостійно. День непогано підходить для навчання, оскільки ви швидко засвоюєте інформацію, але пошук наставника, який би вам сподобався, може виявитися непростим завданням. Утримайтеся від поїздок за кермом – на жаль, дуже велика ймовірність неприємностей у дорозі. Невисокий життєвий потенціал, можливі нездужання.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Це дуже вдалий день. Ваші можливості значно розширюються, перед вами відкриваються нові двері. З'являється шанс не тільки реалізувати свій творчий потенціал, а й збільшити за рахунок цього свої доходи. Ймовірно цікаве і плідне співробітництво з людьми, чий авторитет у діловій сфері дуже високий. Наявність таких союзників буде сприяти вашому швидкого кар'єрного росту. Незважаючи на велику кількість різноманітних справ, у вас залишається достатньо часу для спілкування з друзями, коханою людиною і членами сім'ї. Всі вони будуть щиро раді розділити ваші радості, підтримати ваші ідеї і прийняти ваші пропозиції.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Один з небагатьох відносно спокійних днів на цьому тижні. Не поспішайте розвивати бурхливу діяльність: пауза, яка виникла зараз, не випадкова. Її слід використовувати для відновлення сил і планування подальших дій. Намагайтеся не упускати з уваги дрібні деталі, передбачливість і обережність не будуть зайвими. Родичі (особливо – представники старшого покоління), не скупляться на поради і рекомендації. Проте вам слід покладатися, в першу чергу, на власні судження. Кохана людина готовий підтримати ваше сміливе починання, але, на жаль, лише на словах. На ділі ж і навантаження, і відповідальність ляжуть на ваші плечі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зосередьтеся. Цей день потрібно використовувати максимально плідно, оскільки саме зараз ваші дії визначають характер усього тижня. Без поспіху, але й без зайвого зволікання рухайтеся до мети, намагаючись не втрачати впевненості у собі. Нехай вас не бентежать ні критика керівництва, ні мовчазне засудження колег. Незабаром ви досягнете тих результатів, до яких прагнете, і ніхто не стане згадувати про те, що для цього вам довелося дещо відступити від сформованих традицій. День підходить і для вирішення домашніх проблем: тут ваші методи виявляються надзвичайно ефективними. Підтримка близьких вам практично гарантована.