Астрологічний прогноз на 26 липня. Скорочуємо навантаження перед молодиком

Вівторок, 26 липня 2011, 09:00
25-й місячний день (розпочнеться о 0.47). «Аналіз». Місяць у Близнюках. Ця лунна доба дасть можливість пізнати мудрість земного життя не за рахунок зовнішнього прояву сил, а за рахунок роботи всередині себе, зі своєю підсвідомістю.
гороскоп

Це пасивний, споглядальний день, коли всяка поспішність – в рішеннях і діях – карається, необхідні зосередженість і уважність, а найкраще на самоті вдаватися до роздумів про життя.

Бажано займатися справами неквапливо, планомірно. Не рекомендується проявляти зайву активність. Це день зосередження, самозаглиблення, очищення від фізичних і духовних шлаків. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу – і ви знайдете нові сили.

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами ангел-охоронець, і в 25-е місячна доба його голос особливо сильний.

Головна умова для його розуміння – тверда віра в постійну еволюцію своєї душі, свого призначення в цьому земному житті.

Навряд чи ви почуєте голос світлих сил, загрузнувши в постійних розбірках з сусідами, друзями або товаришами по службі. На зв'язок з вами в цей день вийде не ангел-охоронець, а ваш особистий біс-спокусник, а його поради ще більше заплутають ваше життя.

Навантаження повинна бути помірною, аж до її зменшення перед молодиком. Зовні період характеризується наростанням пасивності, закінченням шлаків і рідин з організму, його природним очищенням. Зараз не треба зловживати силами, витрачати їх даремно. Людина втрачає активність, починає втомлюватися. Побережіть себе. У цей період ми як би підводимо підсумки прожитого.

Зі здоров'ям у двадцять п'ятий місячний день нічого не відбувається. Якщо ви хворіли, то ваше самопочуття залишиться колишнім, болю не посиляться, але й не підуть. Хоча, треба сказати, для нетрадиційних цілющих практик це найвдаліший і сприятливий час, особливо тих, які активно використовують воду, наприклад, водолікування. Деякі астрологічні школи попереджають про те, щоб не починати цього дня приймати нові ліки.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).