Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 липня. Приносимо амбіції в жертву загальному успіху

Середа, 27 липня 2011, 08:56
День не підходить для прояву лідерських якостей, а ось старанність, старанність і миролюбність будуть дуже до речі.
гороскоп

Хоча вплив позитивних тенденцій буде не дуже сильним, домогтися деяких успіхів можна. Головна умова – готовність піти на поступки заради плідної співпраці, принести свої амбіції в жертву загальному успіху.

Нелегко зберегти мир і гармонію в особистих відносинах: доводиться згладжувати гострі кути, десь розряджати ситуацію добрим жартом, спокійно вислуховувати критику. Бажано уникнути сварок, тому що будь-який, навіть самий незначний конфлікт, що виник в цей день, буде мати довгострокові наслідки.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день дещо краще попереднього. Справи йдуть назад, на горизонті маячать ненав'язливо нові надії. Можна починати нові проекти, головне – не шкодувати часу на підготовку, бути готовим неодноразово перевіряти і перевіряти ще раз свої умовиводи, висновки і розрахунки. День краще підходить для самостійних дій, ніж для співробітництва; винятком є ​​спільні проекти з людьми, які дуже близькі вам по духу, зрозумілі не тільки на логічному, але і на інтуїтивному рівні. Можливі незначні розбіжності з близькими. Це не найкращий день для обговорення серйозних питань, що стосуються особистого життя, і з'ясування відносин: ви різкуватий у висловлюваннях і можете образити тих, кого любите.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день принесе неприємні новини. Вам доведеться відмовитися від здійснення планів, на які ви покладали великі надії, перенести зустрічі і пожертвувати комфортним ритмом життя заради досить-таки примарної мети. Незважаючи на всі старання, поліпшити своє фінансове становище не вдасться. Можливі серйозні втрати. Тісні охоче критикують вас, а от хвалити не поспішають, хоча є за що. Ваші заслуги і старання залишаються непоміченими, це здається страшенно образливим і несправедливим, так що навряд чи варто розраховувати на гарний настрій. Тільки одна людина зрозуміє, як вам нелегко – але саме його співчуття буде вас аж ніяк не втішить.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається досить вдало. Перша його половина відмінно підходить для того, щоб довести розпочаті напередодні справи, вирішити якісь юридичні питання, обговорити перспективи співпраці з новими партнерами. Бажано використовувати цей час максимально ефективно, оскільки пізніше життєвий тонус знизиться, ви будете в більш схильні перевтоми, стане складніше опиратися стресу. У другій половині дня можливе отримання приємних новин, що стосуються фінансів. Вечір проведіть у спокійній і комфортній обстановці. Не варто гнатися за новими враженнями, вони навряд чи будуть приємними.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже сприятливий день. Перед вами відкриваються широкі професійні можливості. Ваші ділові якості будуть помічені й належним чином оцінені, день ідеально підходить для спілкування з потенційними роботодавцями та діловими партнерами. Будь-які переговори ведіть впевнено і без поспіху: є шанс добитися найвигідніших умов. Вдається не тільки знайти спільну мову з близькими, а й виробити спільний план з подолання всіх проблем і труднощів, який незабаром буде втілений в життя на радість всіх зацікавлених боку. Ідеальний день для початку нових романтичних відносин, а також вступу в шлюб.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непоганий день для роботи, пов'язаної з точними розрахунками, що вимагає «холодного розуму», чітких логічних суджень. Тут ви майже не помиляєтеся, швидко знаходите оптимальні рішення і показуєте себе з кращого боку. Набагато гірші справи з усім, що вимагає розуміння чужих емоцій, особистого контакту на рівні інтуїції – вам просто не вдається налаштуватися на потрібну волну.К жаль, не тільки з діловим оточенням, але і з близькими людьми не вдається знайти спільної мови. Можливі серйозні розбіжності зі старшими родичами. Будь-які миротворчі місії приречені на невдачу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже напружений день. Перша половина дня принесе неприємності, дбайливо підготовлені вашими недоброзичливцями. Будьте готові до серйозного протистояння, яке забере багато сил і навряд чи завершиться вашої швидкою і повною перемогою. Про вас ходять неприємні чутки, це може вкрай погано відбитися на ході важливих для вас справ. Знайдіть час, щоб побути наодинці з собою, заспокоїтися, послухати приємну музику, позайматися духовними практиками. Так ви зможете відновити сили, які вам сьогодні необхідні. Відвідування світських заходів небажано.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається невдало. Постарайтеся мінімізувати стрес – по можливості відмовтеся від контактів з неприємними людьми, займайтеся тільки тим, до чого лежить душа, не піддавайте організм випробуванням на міцність. І не забудьте побалувати себе чим-небудь: ви можете дозволити собі невеликі приємні покупки. Для особистих контактів день не найсприятливіший, оскільки ви, з одного боку, дуже ранимі і чутливі, а з іншого – неуважні, а часом і відверто байдужі до чужих почуттів. Якщо є людина, готова оточити вас турботою безкорисливої, завітайте йому на життя, і ви отримаєте емоційну підтримку. Якщо ж такої особи у вашому оточенні немає, будьте готові провести час на самоті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде вдалим, якщо ви не злякаєтеся складних справ і завдань, які можуть здатися нерозв'язними. Ентузіазм і впевненість в собі необхідні, щоб подолати труднощі і знову опинитися на коні. Є шанс поліпшити своє фінансове становище, але легких грошей не чекайте – потрудитися доведеться. Близькі підтримують лише деякі ваші починання, а до решти відносяться скептично, дозволяють собі уїдливі зауваження. Але ви все це звертаєте в жарт, і поступово емоційний контакт налагоджується. Вечір підходить для відновлення якихось перерваних раніше відносин.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Готуйтеся до труднощів – так вони хоча б не застануть вас зненацька. Цей день сповнений найрізноманітніших неприємностей, а удачі з'являються в ньому лише зрідка і виявляються вкрай незначними. Але ви не здаєтеся і продовжуєте боротьбу навіть тоді, коли результат її здається очевидним абсолютно всім. І шанс здобути перемогу у вас є! Для цього знадобиться допомога людини, який краще вас розбирається в ситуації, що склалася і володіє деякою інформацією про людей, в неї залучених. Довіряти в цей день слід досвіду, а не інтуїції, і дотримуватися заздалегідь складеного плану, а не намагатися імпровізувати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зірки на вашому боці. День чудово підходить для роботи, причому завдяки своєму високому творчому потенціалу ви швидко справляєтеся з рішенням будь-яких, навіть найскладніших завдань. Можна займатися кількома справами – сил і часу вам вистачить на все. Вірогідні корисні знайомства, можна покласти початок довгостроковим плідній трудовому союзу. Непогано йдуть справи і в особистому житті: ви відчуваєте, що вас розуміють, приймають і люблять, і це діє надзвичайно вдохновляюще. Можливі приємні сюрпризи, подарунки, знаки уваги з боку малознайомих людей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Все не ладиться, рішення навіть найпростіших завдань дається з великими труднощами. Можуть виникнути серйозні розбіжності з колегами та керівництвом, не виключені конфлікти, які завадять вам піднятися службовими сходами або стануть причиною фінансових втрат. Є ризик зазнати невдачі у справі, в яке ви вже вклали багато сил, заради якого пожертвували іншими проектами. Можливі розбіжності з близькими. Ви не підете не поступки, навіть якщо будете розуміти, що помиляєтесь. Будьте готові до різкої критики на свою адресу, намагайтеся звертати увагу не на форму, а на зміст висловлювань.

Риби (20 лютого – 20 березня)
На жаль, цей день вас не порадує. Він приносить погані звістки, та й майбутні зміни змушують хвилюватися, оскільки ви не можете з упевненістю сказати, до чого вони призведуть. Виникають сумніви в правильності обраного шляху. Розмірковуючи, ви тупцюєте на одному місці, ви втрачаєте багатообіцяючі можливості. Близькі не схвалюють ваших вчинків і не приховують цього. Ви даремно витрачаєте час на пояснення і відверті розмови – розраховувати можна лише на формальну згоду з вашим правом на власну життєву позицію, але ніяк не на її підтримку. До всіх питань, які сьогодні здадуться вирішеними, доведеться ще не раз повернутися.