Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 липня. Якщо дорожите відносинами, поступіться

Четвер, 28 липня 2011, 08:50
На професійні успіхи можуть розраховувати тільки ті, хто в цей день завершує раніше розпочаті справи.
гороскоп

Зростає нервозність, можливий стан тривоги. Дуже важко зосередитися навіть на самих простих справах, ще складніше займатися тим, що вимагає творчого підходу, інтелектуальних зусиль. Виникають конфлікти з колегами, важко виправдати очікування керівництва.

Вдається не допускати сімейних сварок, але це вимагає серйозних зусиль і обопільної готовності піти на поступки. Люди, нестримані у прояві емоцій, можуть зробити серйозні помилки, зруйнувати відносини, якими дорожать.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пройде спокійно. Всупереч звичаю, ви повільні, замислені і неквапливі, але це стає вашим перевагою. Навіть якщо навколишні намагаються змусити вас поспішити, ви дієте в комфортному для себе ритмі, а тому не допускаєте серйозних помилок. Всюди, де ви з'являєтеся, гаснуть сварки, припиняються розбіжності, а гострі кути згладжуються самі собою. Якимись запаморочливими розвагами зірки вас сьогодні навряд чи порадують. Втім, можливі цікаві поїздки, у тому числі і заплановані. Намагайтеся більше гуляти – це йде вам на користь, піднімає настрій і обіцяє цікаві зустрічі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Чудовий день для спілкування, особливо – на дружній ноті. Ви легко завойовує симпатії і довіру нових знайомих, починаєте відносини, які надалі можуть розвиватися як у діловому, так і в романтичному ключі. Нове захоплення буде дуже несподіваним і сильним, але зажадає дій, що суперечать вашим принципам. Ви з оптимізмом дивіться в майбутнє і навіть зустріч з людиною, колись володіли вашими думками і почуттями, не стане причиною дискомфорту. Гармонійні стосунки зі старшими родичами, можна розраховувати на їхні поради та підтримку. День підходить для проведення сімейних заходів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
В особистій сфері склалася ситуація, що вимагає рішучих дій. Так не відкладайте вчинки, необхідність яких ви давно усвідомили. Впевненість у своїх силах вас тільки прикрашає. Закохані будуть сваритися, але шанс зберегти стосунки у них є. Правда, для цього доведеться взяти тайм-аут, можливо, навіть на якийсь час розлучитися. Вірогідні цікаві зустрічі, корисне спілкування в неформальній обстановці. Пам'ятайте, відвідування багатолюдних зборів зірки радять уникати – на них ви, швидше за все, швидко занудьгуєте.

Рак (22 червня – 23 липня)
День з числа неспокійних і напружених. Так, можливості перед вами відкриваються привабливі, але для того, щоб скористатися ними, потрібно не тільки змінити звичну тактику, але і відмовитися від якихось планів, проектів і цілей. Важливою стає розстановка пріоритетів: встигнути все не вдасться. Близькі визначено захоплюються вашими успіхами, талантами і досягненнями, проте запропонувати реальну допомогу не поспішають. Сьогодні вам всі труднощі доведеться приймати самостійно; у цієї тенденції є й приємна сторона – свобода дій, яка вам так потрібна.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День не буде важким, навіть якщо завдання перед вами стоять серйозні. Сьогодні ви відносно легко знаходите вихід із ситуації, оскільки охоче користуєтеся нестандартними методами, знаєте, до кого і коли можна звернутися за допомогою. Відповідний день для налагодження ділових відносин, підписання угод і договорів. Можливі зміни в особистому житті. Ви проявляєте ініціативу і робите це у найсприятливіший момент: інтуїція вас сьогодні не подводет. Можна приймати гостей, організовувати вечірки і розваги для друзів – все відмінно проведуть час, а ви будете раді, що намагалися не даремно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Розбіжності, що виникають у сім'ї, на перший погляд здаються дуже серйозними, але насправді всі суперечки – ніщо інше, як спосіб згаяти час. Знайдіть більше приємне заняття для себе і своїх близьких, і ви проведете день просто відмінно. І не бійтеся відкрито висловити свою думку: навіть найсміливіші погляди будуть зустрінуті з розумінням. Сьогодні ви маєте повне право порадувати себе, більше того, зірки настійно рекомендують вам це зробити. Розважайтеся, отримуйте позитивні емоції – цьому варто присвятити значну частину дня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде досить складним для вас, в основному – через нестабільність емоційного фону. Настрій мінливий, через підвищеної тривожності будь-яка дрібна неприємність може стати причиною серйозного стресу. Тримати свої переживання під контролем непросто, однак впоратися з ними все ж можна – наприклад, за допомогою медитації. А ось вживати заспокійливі препарати, які не рекомендовані лікарем, не можна. Небажано експериментувати, відмовлятися від звичних способів провести вільний час. День не підходить для занять екстремальними видами спорту, особливо – в компанії малознайомих людей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вас очікує дуже сприятливий день. Впевненість у собі, властива багатьом представникам даного знаку, сьогодні не тільки непохитна, а й зовсім обгрунтована. Все, що ви робите, вдається легко; нові ідеї зустрічають розуміння і підтримку оточуючих, а своєчасне прояв ініціативи сприяє зміцненню вашого авторитету. Дуже сприятливий емоційний фон, ваше чарівність не залишить байдужими ні старих, ні нових знайомих. День обіцяє масу приємних переживань закоханим Скорпіонам і тим, хто шукає свою «половинку», проте зірки радять пам'ятати про те, що зайва довірливість ще нікому не полегшувала життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Прекрасний день для реалізації планів. Будь-яких, навіть самих неймовірних, немислимих і фантастичних. У вас все ладиться, все виходить, все збувається – можна тільки позаздрити. На жаль, серед заздрісників знайдуться ті, хто спробує вам нашкодити. Якщо вони почнуть бойові дії сьогодні – не біда, ви за дві секунди отримаєте перемогу. А от якщо недоброзичливець виявиться настільки підступним, що відкладе реалізацію свого задуму, неприємності можуть виникнути в самий невідповідний момент. Дуже хороший день для безкорисливої ​​допомоги тим, хто її потребує. У вас достатньо енергії, позитивного настрою, удачі – всім цим можна поділитися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День, який слід було б присвятити відпочинку: життєвий потенціал знижений, велика ймовірність безсоння, нездужання, головного болю. Уникайте довгих поїздок, особливо незапланованих, обдумуйте всі пропозиції перш, ніж прийняти їх. Великий буде спокуса довірити іншим справи, результат яких для вас важливий, або прийняти допомогу людей, які пропонують її знову і знову, але зірки рекомендують самостійність як у прийнятті рішень, так і в роботі. Відмовившись від ролі лідера, ви змушені будете змиритися з тим, що реалізація багатьох ідей відкладається на невизначений термін. Назрівають зміни в романтичних стосунках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Проявіть максимум ділової активності – цей день дуже добре підходить для прояву амбіцій, реалізації сміливих професійних планів. Можна розраховувати якщо не на негайне підвищення по службі, то на цікаве пропонування або одержання гарантій швидкого кар'єрного росту. Не варто занадто зациклюватися на грошах: сьогодні ви працюєте, в першу чергу, на перспективу. Близькі розуміють вас і роблять все можливе, щоб підтримати і надихнути на нові подвиги. Водолії-дами будуть оточені увагою чоловіків, але навряд чи захочуть зробити вибір на користь когось одного.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вам доведеться приймати непопулярні рішення, однак люди, готові їх підтримати, напевно знайдуться. До критики треба ставитися спокійно, навіть якщо висловлюється вона не в самій тактовною і делікатній формі. Багато часу забере рутинна, одноманітна робота. Значна частина дня буде присвячена спогадам і роздумів про минуле. Сьогодні ваш настрій не можна назвати конструктивним, замість того, щоб аналізувати помилки і робити висновки, ви лише лаєте і критикуєте себе. Це заважає комфортному спілкуванню з близькими, позбавляє душевної рівноваги.