Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 серпня. Пам'ятаємо про дипломатію

Понеділок, 1 серпня 2011, 08:54
Цей день напевно сподобається людям амбіційним, що ставить досягнення професійних цілей вище всього іншого. Ділові зв'язки стають міцнішими, можна обзавестися новими союзниками і розширити коло партнерів, налагодити відносини з інвесторами.
гороскоп

А от з точки зору особистих відносин цей день не настільки сприятливий. Можливі конфлікти навіть в гармонічних парах. Оскільки практично всі схильні висловлювати свою думку, не особливо дбаючи про такті і дипломатії, сьогодні прозвучить чимало образливих слів.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Намагайтеся працювати максимально ефективно: досягнення значних результатів зараз необхідно для зміцнення ваших професійних позицій. Можливі розбіжності з колегами, залагодити які буде нелегко. Ваші успіхи, у тому числі і фінансові, вселяють заздрість, змушують недоброзичливців розпускати неприємні чутки. Ви непогано знаходите спільну мову з близькими людьми, проявляєте непідробний інтерес до їхніх бажань, думок і проблем. Набагато гірші справи з тими, хто входить в категорію випадкових знайомих – такі особи вас не на жарт дратують, псують настрій однією своєю присутністю.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для різноманітних експериментів у професійній сфері – наприклад, початку нового проекту або зміни роботи на кращу. Вашим комерційним інтересам нічого не загрожує, прийняті в цей день рішення позитивно позначаться на вашому професійному житті. Бажано зосередитися на справах, які є для вас своєрідним інтелектуальним викликом, а не виконуються «на автоматі». Ви схильні ризикувати, і це відбивається на вашому особистому житті. Її може змінити на краще своєчасне прояв ініціативи. З іншого боку існує і певна небезпека, пов'язана з вашим небажанням опиратися спокусам, проявляти розсудливість, коли вас спокушають.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вплив позитивних тенденцій дуже слабо і зосереджена, в основному, на фінансовій сфері. Можливе збільшення доходів, підвищення заробітної плати, укладання вигідних угод. На жаль, в іншому справи йдуть не настільки блискуче. Сьогодні вас чекає маса різноманітних турбот, впоратися з якими буде дуже важко. Зростає дратівливість, сприйнятливість до негативного впливу. Дуже важко чинити опір недоброзичливцям, які вважають за можливе втручатися в усі області вашого життя, чинити тиск. На жаль, і близькі люди, чиї наміри виключно благородні, ведуть себе нітрохи не краще.

Рак (22 червня – 23 липня)
День складеться вдало, якщо ви будете енергійні і рішучі в першій його половині. Якщо ранок (а саме воно найбільш сприятливо) буде витрачено даремно, то й частина дня виявиться порожньою і нудною. А ось тих, хто готовий працювати з самого світанку, чекає великий успіх! Дуже хороший день для спілкування, важливих зустрічей: ви подобаєтеся людям, легко завойовуєте їх симпатію і повагу. Крім того, можна відправитися за покупками – сьогодні вам вдається вибирати дійсно гідні речі. Експерименти з іміджем будуть вдалими; Раков-дам порадує візит в салон краси.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вас чекає прекрасний день – сьогодні представники цього знаку можуть дозволити собі все, що завгодно, і їм нічого за це не буде. Жодне завдання не здасться вам занадто складною, жодна мета не виявиться недосяжною. Так що сміливо рухайтеся вперед і вірте у свою щасливу зірку. Не забувайте підбадьорювати близьких – ви цілком можете поділитися з ними і енергією, і оптимізмом. Незважаючи на ваше дивне везіння, число ваших заздрісників не збільшується: всім ясно, що ви заслужили перемоги і успіх.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Прослідкуйте за своєю поведінкою на роботі: сьогодні вам необхідно демонструвати керівництву свою повагу, а також старанність, працьовитість і відданість компанії. Найменший сумнів сильних світу цього у ваших особистих або ділових якостях може спорудити труднопреодолімим перешкоду на вашому шляху до кар'єрних вершин. Якщо ви робите великі покупки, не скупіться. Це той самий день, коли спроба заощадити умовну «копійку» може призвести до серйозних втрат. Витрати можуть бути великими; ваше завдання – простежити за тим, щоб вони були виправданими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Намагайтеся триматися в тіні, не залучайте до себе увагу сильних світу цього. Дуже великий ризик недоречно опинитися на шляху впливової людини і втратити все, що ви довго і старанно створювали. У самому кращому випадку день буде помірно невдалим з професійної точки зору, в гіршому – майже катастрофічним. Непросто знайти спільну мову з близькими, аж надто суперечливі почуття вас долають. Хочеться одночасно і продемонструвати свою перевагу над оточуючими, і домогтися від них поблажливого ставлення до ваших слабкостей. Кохана людина дозволяє собі досить колючі жарти на вашу адресу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
З професійної точки зору день вдалий хоча б тому, що ваші досягнення не залишаться непоміченими, а будуть належним чином оцінені і винагороджені. Є шанс укласти вигідні угоди, а також реалізувати проекти, які в майбутньому принесуть значний прибуток. Гідні плоди принесуть ділові поїздки, можлива поява нових партнерів, з якими ви будете співпрацювати протягом довгого часу. Непогано складаються і особисті відносини: здоровий глузд допомагає вам згладжувати гострі кути. Правда, досягти абсолютної гармонії не вдасться, але порозуміння, принаймні, буде справжнім, а не ілюзорним. Можливі приємні подарунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде приємним і необтяжливим. Він як не можна краще підходить для неформального спілкування, дружніх зустрічей, а також обговорення ділових питань в неофіційній обстановці. Можна знайти людей, разом з якими ви почнете справу, яка всім принесе прибуток. Корисні зміни в будинку, експерименти з іміджем. Знайдіть час для активного відпочинку і занять спортом, більше гуляйте, постарайтеся змінити обстановку. Хороший день для романтичного побачення, вечері в ресторані екзотичної кухні. Дуже високий творчий потенціал.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Проведіть день спокійно, без суєти і поспіху. Не будуйте складних планів і не ставте перед собою питань, на які важко знайти відповідь. Вам потрібно відпочити і відновити сили, причому в першу чергу – емоційні. Тому порадуйте себе приємними враженнями і не дуже напружуйтеся. А ще краще – не напружуйтеся зовсім. Вірогідні несподівані зустрічі, які вас порадують. Настрій, дещо пригнічений в першій половині дня, поступово покращиться, вечір пройде добре. Відповідний день для романтичного побачення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день буде захоплюючим і цікавим. В кінці його можлива втома, але втома цілком приємна, абсолютно позбавлена ​​присмаку розчарування, зате щедро присмачена радістю від здобутих перемог. Дуже сильна ваша інтуїція, завдяки чому вдається швидко приймати правильні рішення, безпомилково діяти в складних ситуаціях. Бажано скоротити витрати, тому що з грошима ви схильні розлучатися легко і необдумано. Втім, зірки нічого не мають проти довгострокових інвестицій, продуманих і запланованих раніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви трохи повільніші, ніж звичайно, і це позначиться на перебігу справ. Труднощі також можуть бути пов'язані з вашою принциповістю, небажанням мати справу з сумнівними особистостями, йти на поступки тим, хто проявив себе не кращим чином. Ваша розбірливість цілком виправдана, проте саме через неї у вашому оточенні знову і знову виникають чвари та конфлікти, які не так-то легко владнати. Близькі люди можуть спробувати маніпулювати вами, однак незабаром зрозуміють, що справа ця марна: ви приймаєте до уваги виключно власні міркування, не піддаєтеся на провокації і зберігаєте спокій у будь-якій ситуації. Кохана людина не зможе не помітити тих ваших достоїнств, на які раніше не звертав уваги.