Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 серпня. Забудьте про легковажність

Вівторок, 2 серпня 2011, 08:56
Відповідний день для продовження того, що було розпочато напередодні. Вірогідне отримання багатообіцяючих пропозицій від далеких партнерів.
гороскоп

Не виникає проблем в оформленні документів, вирішенні юридичних питань, проходження бюрократичних процедур. Можна зустрічатися з представниками державних та громадських організацій, чиновниками.

Проте можливі фінансові труднощі, які можуть перешкодити довести до кінця найзначніші з ваших планів. На жаль, не можна розраховувати на повне розуміння близьких. Ще одна неприємна риса цього дня – властиве багатьом легковажність, яке навіть найбільш відповідальних і серйозних людей змушує забувати про дані обіцянки.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День не позбавлений певного ризику. Ви ходите по лезу ножа, часом зовсім не усвідомлюючи небезпеки, якої піддаєтеся. Надмірна самовпевненість, властива вам сьогодні, вкрай недоречна, але ви проявляєте її знову і знову, замість того, щоб уважніше придивитися до обставин і постаратися зробити хоч якісь висновки. Напруженість у відносинах з близькими зростає. Ви нетерплячі, стрімкі, дратівливі, ладити з вами можуть тільки ті, хто здатний зберігати душевну рівновагу навіть у надзвичайних обставинах.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ситуація змінюється в гірший бік, доводиться приймати радикальні заходи, щоб мінімізувати втрати, уберегти себе від нападок недоброзичливців, уникнути нерівної конкурентної боротьби. Є ризик стати об'єктом глузувань, мішенню образливих жартів. Емоційна обстановка на роботі дуже несприятлива. В особистому житті справи йдуть значно краще, можливі зміни, про які ви давно мріяли. Будьте гнучкіше, не намагайтеся боротися з обставинами, краще подумайте про те, як використовувати їх у своїх інтересах.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день дещо краще і легше попереднього. Він пов'язаний з врегулюванням професійних розбіжностей, початком формування кола однодумців і союзників, на яких ви будете покладатися при вирішенні складних завдань. Можлива поява на вашому горизонті людей, співпраця з якими стане першим етапом підйому кар'єрними і суспільній драбині. Значно простіше, ніж напередодні, виявляється знайти спільну мову з близькими, та й з малознайомими людьми ви сьогодні ладите просто прекрасно. Однак не поспішайте зав'язувати нові знайомства – ви занадто довірливі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можливі труднощі у відносинах з діловими партнерами і керівництвом, суперечки з колегами, розбіжності з однодумцями. Проте все це не перешкодить вам досягти значних професійних успіхів, здійснити свої плани і розширити сферу впливу. У боротьбі з недоброзичливцями ви напевно візьмете верх, для цього доведеться лише застосувати фантазію і скористатися якимись незвичайними методами. У сім'ї складається непроста ситуація, конфлікт інтересів може привести до сварки, значного охолодження відносин. Не варто квапити події, форсувати ситуацію; постарайтеся в міру сил згладити гострі кути.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Пора ставити нові цілі – витрачати час даремно ніяк не можна. Цей день підходить для будь-яких корисних занять, а от за неробство зірки можуть покарати, і покарати досить суворо. Можливою стає реалізація планів, пов'язаних з поїздками, переїздом, зміною обстановки. Ймовірно спілкування з іноземцями. У звичному оточенні ви відчуваєте себе комфортно, а от з новими людьми не дуже-то ладите: їх відлякують ваші уїдливі висловлювання. Віддайте перевагу добрим жартів, і ви безсумнівно завоюєте загальну симпатію.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви критично ставитеся до можливостей, і тим самим вберігає себе від неприємностей. Сьогодні у вас не раз з'явиться причина похвалити себе за обачність і вчасно виявлену обережність; прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже, яких контактів краще уникати. Переговори пройдуть вдало, якщо ви прислухаєтеся до думки людей старшого віку. У розвитку особистих відносин важливу роль відіграє ваша здатність розуміти справжні причини тих вчинків, які здійснюють близькі, не шукати приводу для образи і претензій там, де його немає.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Намагайтеся не брати участь у заходах авантюрного характеру, відмовтеся від поїздок, не підготовлених належним чином. Звичайне везіння вам не змінить, але ви досягнете більшого, якщо будете розраховувати на себе, а не на сприятливий збіг обставин чи допомогу, що була колись запропонована. Настрій буде хорошим, хоча окремі моменти невдоволення тим, що відбувається не виключені. Ви можете зробити відмінне враження на старих і нових знайомих, якщо приймете участь в активних розвагах. Кохана людина напевно буде пишатися вашими успіхами, хоча увагу, яку проявлять по відношенню до вас представники протилежної статі, може його кілька насторожити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сприятливий день для роботи, особливо якщо цілі перед вами стоять чіткі і ясні. Йти вперед легко, можна спиратися на раніше придбаний досвід і напрацьовані зв'язки. Недоброзичливці не становлять серйозної загрози, хоча спроби нашкодити вам можуть робити, причому досить активно. З оптимізмом дивіться в майбутнє, будуйте плани і обговорюйте їх з надійними людьми. Непоганий день для початку нових романтичних стосунків, ступінь серйозності яких буде залежати тільки від вас. Можливі труднощі в спілкуванні з представниками старшого покоління.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ваша ділова активність знижена, але сьогодні це не тягне за собою професійних втрат. Сьогодні ви можете дозволити собі рівним рахунком нічого не робити – все одно події складуться дуже сприятливо. Можливий приємний сюрприз чи несподіваний знак уваги, не виключено несподіване запрошення. Не варто експериментувати з розвагами, краще обмежитися традиційними, перевіреними часом радощами. Деякий консерватизм, притаманний вам сьогодні, не завадить ні вам, ні вашим близьким відмінно провести час.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні ви можете дозволити собі бути легковажними – навколо достатньо людей, готових зайнятися вирішенням всіх проблем. Завдяки вдалому збігу обставин вдасться домогтися успіху в абсолютно нових справах. З'являється багато блискучих ідей, з одного боку, дуже сміливих, з іншого – дають вам можливість повною мірою реалізувати свій потенціал. Все, за що беретеся, ви робите натхненно і весело – навіть домашню рутину вам під силу перетворити в неймовірно захоплююче дійство. З вами весело і цікаво, так що сьогодні ви будете в центрі уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви сьогодні налаштовані не просто на бойовий, а на якийсь практично наполеонівський лад. Що, у вас ще є недоброзичливці і конкуренти? До вечора від їх бастіонів каменя на камені не залишиться, можете не сумніватися. Суперники тащаться далеко позаду, ковтаючи пил і відчайдушно заздрячи вашим успіхам. Вам щастить і в справах, і в любові. Варто скористатися цим, щоб втілити в життя давню мрію. Пам'ятайте, що сьогодні практично ніхто не може вам відмовити, та повідомляйте про свої бажання максимально дохідливо.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Професійні справи складаються не кращим чином, доведеться брати на себе відповідальність, яку ви хотіли б перекласти на чужі плечі. Від вас чекають ідей, які дозволять вирішити всі проблеми разом, геніальних, але простих у виконанні планів, незвичайних пропозицій. Не поспішайте визнаватися у власному безсиллі – незабаром ви зрозумієте, що здатні на дуже і дуже багато чого. Покращаться відносини з коханою людиною, є шанс вирішити багато проблем, уникнути їх повторення в майбутньому. Родичі та друзі проявлять максимум уваги і запопадливості, а ви напевно знайдете спосіб підняти їм настрій. Можлива поява нових знайомих, які не зможуть чинити опір вашому чарівності.