Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 серпня. Розширюємо коло спілкування

Середа, 3 серпня 2011, 08:50
День підходить для творчої діяльності, зміцнення своїх позицій і існуючих зв'язків.
гороскоп

Докладіть зусиль, щоб розширити коло спілкування – знайомства, що почалися в цей день, будуть дуже корисні і з діловою, і з особистої точки зору. День підходить для інвестицій у власний бізнес або в комерційне підприємство, яким керують друзі чи інші близькі вам люди.

Несприятливо впливає на розвиток особистих відносин той факт, що в цей день дуже важко тримати свою фантазію в розумних рамках. Народжуються ілюзії і омани, які негативно позначаться на ваших відносинах з близькими людьми, можуть стати причиною конфлікту і розставання.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Надходить чимало ділових пропозицій, деякі з них обіцяють збільшення доходів, підйом по кар'єрних сходах. Ви морально готові залишити своє місце роботи, вас не лякає ні необхідність влитися в новий колектив, ні зміна сфери діяльності. Фінансове чуття дуже гостро, але ви занадто багато думаєте про гроші, а от про своє психологічному комфорті забуваєте. Таким чином, зараз ви самі можете створити для себе стресову ситуацію, яка пізніше змусить вас страждати. Значні поступки будуть потрібні для того, щоб уникнути сварок з близькими, особливо – з коханою людиною. Але ви виберете вірну лінію поведінки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можливі проблеми на роботі, не виключено, що вас спробують звинуватити в несумлінності, легковажному ставленні до своїх обов'язків. Крім того, можуть бути виявлені колись вчинені вами помилки, що виявиться дуже до речі. Ймовірний конфлікт з керівництвом. Ви доведете, що маєте рацію, але неприємний осад залишиться у всіх учасників історії. В особистій же сфері домінують позитивні тенденції. Можливо врегулювання давніх конфліктів, відновлення відносин з людиною, який колись був вам дуже симпатичний. У відносинах стабільних пар знайдеться місце романтиці і пристрасті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Пам'ятайте, що від вас сьогодні потрібні увага, акуратність і обережність – принаймні, на роботі. Саме ці якості допоможуть не тільки уникнути помилок, а й домогтися значного переваги над конкурентами, яке вам зараз необхідно. Підтримати своїх недавніх союзників, які опинилися у важкій ситуації – їх у відповідь послуги пізніше виявляться дуже до речі. Не випробовуйте терпіння близьких – їм хочеться знати більше про ваших планах і намірах, а відсутність ясності діє гнітюче, ускладнює відносини. Можливі конфлікти з родичами через відмінність у поглядах на фінансові та майнові питання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можливі дуже неприємні новини, що стосуються фінансів, не виключені втрати, зниження зарплати. Ви переоцінюєте свої можливості, беретеся за справи, з якими неможливо справитися поодинці (а допомагати вам ніхто не збирається), і це призводить до нових проблем. Можуть зіпсуватися стосунки з керівництвом і колегами. В особистому житті домінує вплив позитивних тенденцій, тому спілкування з близькими стане однією з радощів цього дня. Вірогідні приємні знайомства, романтичні захоплення, які прикрасять ваше життя.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для вас це день досить складний. Він пов'язаний із зростанням напруженості в ділових відносинах, збільшенням впливу ваших недоброзичливців, виникненням конфліктів на роботі. Ваша репутація отримує серйозний удар, все складніше стає зберегти авторитет і обороняти свої позиції від атак недоброзичливців. Можливі фінансові втрати. Бажано уникати обговорення складних питань з близькими. Зосередьтеся на тому, що приносить задоволення вам і дорогим вам людям – так ви зможете створити ту сприятливу атмосферу, в якій сварки марніють і в'януть, а взаєморозуміння розквітає пишним цвітом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це дуже сприятливий день у багатьох відношеннях. Можливості, які вона відкриває, відповідають вашим бажанням, а перемоги вдається здобувати без праці. Ви грамотно проводите переговори і цілком можете завербувати собі союзників з числа недавніх недоброзичливців. Дуже яскраво проявляються лідерські якості, не залишиться непоміченим ваше вміння врегулювати конфлікти, знаходити спільну мову з різними людьми. Вірогідні приємні зміни в особистому житті, несподіванки, які вас порадують. Не дивуйтеся компліментів і зізнань у коханні – сьогодні ви абсолютно чарівні і здатні викликати у оточуючих найсильніші почуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте готові до рішучих дій – обставини, що складаються в діловій сфері, вимагають саме їх. Не можна відступати і здаватися, піддаватися на провокації; необхідно проявити твердість, навіть якщо це призведе до розриву зі старими партнерами. На ваші плечі лягає серйозний вантаж, але це не валить вас в зневіру, а, значить, і нові перемоги не за горами. Доводиться похвилюватися через близьких людей: їх необдумані вчинки призводять до неприємних наслідків. Сьогодні ви будете займатися більше чужими справами, ніж своїми власними, і до вечора відчуєте, що вибилися з сил.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День неоднозначний. З одного боку, можливі деякі перемоги, не виключена вдала реалізація планів. З іншого – все, чого ви домагаєтеся, вас не радує або виявляється зовсім не тим, на що ви розраховували, або зовсім нікому не потрібно, і вам в тому числі. Можна впасти у зневіру, а можна постаратися з'ясувати, чому це сталося, щоб надалі не повторити своїх помилок. Постарайтеся уникати розбіжностей з близькими – сьогодні суперечка через дрібницю може перерости в конфлікт, який довго буде псувати вам життя. У другій половині дня бажані усамітнення і спокійні заняття.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Якщо ви готові трудитися в поті чола, день складеться непогано. Можна знайти нових союзників, помічників, покровителів і шанувальників, показати себе з кращого боку, блиснути діловими і особистими якостями. Конкуренти залишаться далеко позаду, якщо ви реалізуєте план, над яким роздумували протягом останніх тижнів. Можливе отримання вигідної пропозиції про співпрацю від давнього партнера, останнім часом зацікавився якимось абсолютно новим видом бізнесу. З точки зору особистих відносин день непростий: назріває конфлікт. Якщо ви не встановите справжню причину розбіжностей – сварки не уникнути.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складається дуже добре. Він чудово підходить для початку співпраці з новим діловим партнером, а також зміцнення вже існуючих зв'язків. З'являються відмінні бізнес-ідеї. Реалізувати їх негайно, можливо, і не вдасться, але незабаром ви все ж повернетеся до своїх задумів і з їх допомогою зможете поліпшити своє фінансове становище. Цей день добре підходить для обговорення питань, що стосуються спільної роботи, вашої зарплати та кар'єрного зростання. Нітрохи не гірше йдуть справи і в особистому житті. Людина, яка вам дорога, добре розуміє вас, поділяє ваші бажання і схвалює наміри. Цей день підходить для заручин, вступу в шлюб, початку спільного життя зі своєю «половинкою».

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Здається, що все навколо образилися, більше того – всі навколо образилися на вас. Ви стаєте об'єктом дуже жорсткої критики, не завжди справедливою, а часом і відверто дурною. Особливо прикро те, що сьогодні вам кажуть неприємні речі люди, яким ви допомагали, яких підтримували у важких ситуаціях, заради яких жертвували своїми інтересами. Приходять погані новини, доводиться серйозно замислюватися про те, що ж зробити, щоб убезпечити себе і своїх близьких. Це нервовий і напружений день, який зажадає від вас багато чого і навряд чи буде щедрий на нагороди.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви вправно – і абсолютно несподівано як для оточуючих, так і для себе – здійснюєте спритний маневр, який дозволяє вам взяти верх над конкурентами і зміцнити свої позиції. Мова йде навіть не про хитрощі, а про точно розрахованому і абсолютно своєчасному вчинок, завдяки якому ви опиняєтеся саме там, де і хочете опинитися. Дуже легко і якось по-особливому натхненно ви справляєтеся з особистими труднощами, швидко перетворюючи їх на особисті радості. Незвичайно яскраво проявляється творчий потенціал, і це робить вас ще привабливішою для представників протилежної статі.