Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 серпня. Проявляємо здоровий скепсис

Четвер, 4 серпня 2011, 08:57
День пов'язаний з розкриттям творчих здібностей, зростанням інтуїції. Він підходить для вирішення нестандартних завдань.
гороскоп

До задумів і ідей, які з'являються сьогодні, досить складно ставитися критично – надто вже привабливими і багатообіцяючими вони здаються. Але трохи скепсису і обгрунтованих сумнівів не зашкодить. Фактично, чим менше ви довіряєте своїм фантазіям і чим міцніше стоїте на землі, тим вищі ваші шанси домогтися успіху.

Неоднозначний емоційний фон дня. Люди сприйнятливі, імпульсивні і не схильні покладатися на логіку, здійснюють дивні, а часом і відверто дурні вчинки. Особи більш холоднокровні і раціональні постійно змушені поспішати комусь на допомогу, когось рятувати і виручати. Часом така ситуація викликає роздратування, спалахує гнів, а в інший час все відбувається може здатися виключно забавним і захоплюючим.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вірогідні проблеми в професійній сфері: тут відбуваються події, які вам ніяк не вдається взяти під контроль, і, незважаючи на численні спроби взяти верх над недоброзичливцями, ви зазнаєте невдачі. Можливі збитки. Не виключений і конфлікт з керівництвом, який змусить вас задуматися про зміну місця роботи – якщо не негайно, то в найближчому майбутньому. У дуже неприємному руслі проходять бесіди з близькими: вам не вдається обгрунтувати свою позицію, пояснити, чим викликані ваші висловлювання і вчинки. Ви незадоволені і оточуючими, і собою – здається, що всі (у тому числі і ви), повинні стати розумнішими і добрішими один до одного, щоб відновлення світу стало можливим.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна розраховувати на позитивне рішення фінансових і майнових питань, грошові надходження. Не виключено збільшення доходів на основному місці роботи або поява додаткового заробітку. Проте навантаження теж зростуть, і ви повинні бути до цього готові. На щастя, сьогодні ваш життєвий потенціал досить високий, тому що перевтоми можна не побоюватися. Доводиться жертвувати якимись особистими планами заради роботи чи комерційного проекту, що виявляється не дуже до смаку вашим друзям і родичам. Про серйозному конфлікті не йдеться, але дрібні образи не виключені.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День відмінно підходить для пошуку нової роботи, зміни орієнтирів і пріоритетів у діловій сфері. Самореалізація – не порожній звук для вас, ви дійсно прагнете знайти гідне застосування своїм талантам, і шанси на успіх високі. Енергія, цілеспрямованість і зосередженість на головному роблять вас серйозним суперником, конкуренти і недоброзичливці чи зважаться вступити з вами в боротьбу. Ви помічаєте дрібниці, звертаєте увагу на деталі і робите правильні висновки зі своїх спостережень – це сприяє вирішенню багатьох особистих проблем. Керуючись швидше логікою, ніж емоціями, ви уникаєте багатьох помилок і пасток.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже гарні професійні перспективи, можливо підвищення по службі або отримання ділової пропозиції, що обіцяє великі доходи. Ви працюєте дуже плідно, домагаєтеся значних результатів, не витрачаючи сил даремно, а тому стаєте хорошим прикладом для оточуючих. Друга половина дня – час яскравого прояву лідерських якостей, які зроблять вас ще більш привабливим і привабливим для представників протилежної статі. Висока ймовірність нових романтичних захоплень. Ви багатьом подобаєтеся, та й вам нові знайомі здаються симпатичними. Але ви не забуваєте про зобов'язання, якими пов'язані і не змушуєте страждати близьких людей.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ви непогано справляєтеся з вирішенням поточних завдань і тим самим зміцнюєте свої професійні позиції. Проте подумайте двічі, перш ніж братися за якийсь значний і складний проект, який потребує вивчення нової інформації і самостійних рішень. Сьогодні ви дуже легко захоплюєтеся, а от правильно розрахувати свої сили і оцінити реальний стан речей можете не завжди. Є ризик просто зірвати справу, занадто захопившись своїми фантазіями і вигадками. Не будьте легковажні, не живіть одним днем. Серйозні роздуми про майбутнє, будівництво обдуманих планів сьогодні як не можна більш доречні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Досить несприятлива фінансова картина цього дня. Можливі втрати, збитки, несподівані витрати. Те, що відбувається мало залежить від вас – навіть якщо ви вирішите берегти кожну копійку, це чи якось відіб'ється на ситуації. А от спробувати збільшити доходи можна. Якщо ви готові трудитися в поті чола, в тому числі – виконуючи чужі обов'язки, незабаром ви зможете претендувати на високу нагороду. Відповідний день для неформального спілкування, можливі цікаві зустрічі, нові знайомства. Значні зміни в особистому житті відбудуться, якщо ви цього захочете. Можуть збутися навіть найсміливіші бажання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День не назвеш відверто поганим, але не можна заперечувати, що він пов'язаний з деякими труднощами в ділових відносинах. Можливі серйозні розбіжності з роботодавцем, буде поставлена ​​під сумнів реалізація важливих для вас проектів. Існує серйозна загроза для вашої репутації. Бажано утриматися від необдуманих витрат, робити покупки слід відповідно до заздалегідь складеним планом. Зростає прагнення до усамітнення, це пов'язано з необхідністю прийняти самостійно важливе рішення, ви підсвідомо прагнете уникнути тиску оточуючих, навіть непрямого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складається досить напружено, але в кінці тунелю яскраво горить світло, так що ви не повинні втрачати оптимізму. Можна займатися реалізацією спільних проектів; знайдуться люди, які підтримають вас навіть у несприятливих обставинах. Хоча сильні світу цього спочатку будуть вами незадоволені, до кінця дня ви зможете проявити себе з кращого боку. Ви уважні до дрібниць, саме це допомагає правильно оцінити поведінку близьких, зрозуміти, які причини їх вчинків. Друга половина дня – час відвертих розмов, обговорення серйозних проблем. Вам вдасться знайти підтримку у людини, яка грає важливу роль у вашому житті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Псуються стосунки зі старими діловими партнерами, і це може створити серйозні перешкоди для вашого кар'єрного зростання. У професійній сфері складається непроста ситуація, в якій вам просто не на кого спертися – недавні союзники не збираються вас підтримувати. Швидко домогтися успіху самотужки не вдається, тому що ви повинні бути готові до довгого важкої праці. Легковажність, властиве вам сьогодні, визначає хід подій в особистому житті: ви робите те, що хочете, мало замислюючись про наслідки. Про багатьох своїх вчинках ви пізніше пошкодуєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже вдалий день у багатьох відношеннях. Він пов'язаний з отриманням допомоги від людей, не підтримували вас раніше, і відкриттям нових професійних горизонтів. Можливо початок співпраці, яка не тільки виявиться вигідним у фінансовому відношенні, але і допоможе вам зайняти більш вагоме становище в суспільстві, значно зміцнити свої професійні позиції. В особистому житті також відбуваються зміни на краще. Поки вони не дуже значні, але саме русло, в якому розвиваються події, сприятливо. Вам вдається тримати ситуацію під контролем, ніхто не чинить на вас шкідливого впливу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні ви повинні бути особливо обережні і уважні в роботі: велика ймовірність різноманітних перевірок, пильного спостереження за вами з боку керівництва або когось із впливових людей. Ваші вчинки піддаються самому ретельному і ненеупередженість аналізу; недоброзичливець постарається виявити і витягти на світло якусь непривабливу правду. І на вашу особисту життя, на жаль, спробують вплинути вельми недоброзичливо налаштовані особи. Будьте готові захищати свої інтереси, зберігайте спокій і не піддавайтеся на провокації.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже вдалий день, який обіцяє благополучну реалізацію тих планів, які представляються вам особливо важливими. Сьогодні ви можете розраховувати не тільки на підтримку колег, а й на повне розуміння і схвалення керівництва, а також на отримання якогось матеріального заохочення. Можливим стає врегулювання ділових розбіжностей, що заважали реалізації багатообіцяючого проекту. Ви прекрасно ладите з людьми – цим пояснюються успіхи не тільки у справах, але і в особистому житті. Найприємніші переживання цей день обіцяє закоханим Рибам.