Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 серпня. День розподілу прибутку

П'ятниця, 5 серпня 2011, 08:58
Вплив позитивних тенденцій буде найбільш сильно відчуватися в сфері фінансів. Цей день принесе вигідні угоди, дасть можливість реалізувати прибуткові проекти.
гороскоп

День підходить для вирішення майнових питань, розподілу отриманого прибутку. Ділова активність дещо нижчою від звичайної, багато хто схильний відкладати заплановане, проводити час в неробстві. Однак тим, хто націлений на негайне отримання результату, дана тенденція не завадить домогтися свого.

Гнучкість – якість, незамінна для тих, хто хоче зберегти гарні відносини з близькими, порозумітися з новими знайомими і взагалі приємно провести цей день. Любителі всяку ціну наполягти на своєму ризикують залишитися в повній самоті.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Якщо ви будете не тільки розумні і холоднокровні, а й в міру самокритичні, то зможете, проаналізувавши вчинені в недавньому минулому помилки, виробити тактику, яка відкриє вам шлях до успіху. Звучить чимало компліментів на вашу адресу, але слід мати на увазі, що особливо щедрі на схвальні слова ваші недоброзичливці. День підходить для відвідування світських заходів і обіцяє цікаві знайомства. Ви з задоволенням кокетуєте і фліртуєте, але ставитеся до подій як до легковажному розваги, тому початок серйозних відносин малоймовірно.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день пов'язаний з серйозними неприємностями в професійній сфері, несподіваними труднощами. Можуть виникнути проблеми при реалізації проектів, які здавалися вам дуже простими, з'ясується, що очевидні відповіді на багато питань не завжди правильні. Але найгірше те, що вам доведеться нести відповідальність за чужі помилки, і навряд чи хтось визнає, що вашій провини у трагедії немає. На ваші скарги та прохання про допомогу близькі реагують негативно – у вас бачать сильну особистість, не потребує підтримки. Для багатьох Тельців це стане великим розчаруванням, оскільки «міцний тил» представникам знаку сьогодні не завадив би.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Утримайтеся від експериментів, намагайтеся дотримуватися перевіреного способу дій. Ваше чуття, не раз дивує оточуючих, зараз притуплено, і керуватися ви можете тільки логікою і здоровим глуздом. Можливо розчарування в ділових партнерах, а також і в проектах, над якими ви разом працювали. Не виключені фінансові труднощі. Ви повинні бути дуже розбірливі в знайомствах, оскільки ваша привабливість сьогодні не залишає байдужими людей безчесних і егоїстичних, керуються самими низинними спонуканнями.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непростий день. Реалізація планів, які ви довго виношували, з незрозумілих причин відкладається на невизначений термін. Замість того, щоб займатися справами, до яких лежить душа, ви займаєтеся занурюєтеся в рішення чужих проблем, хоча і розумієте, що заняття це досить безглузде. Не вдається знайти спільну мову з людиною, на розсудливість і розсудливість якого ви покладали великі надії. Затримка очікуваних грошових надходжень може зруйнувати ваші плани, і це стане ще одним неприємним подією дня. Не дивуйтеся критики на свою адресу – зробити вам зауваження сьогодні хоче чи не кожен.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День принесе приємні звістки, що стосуються фінансів – наприклад, повідомлення про збільшення ваших доходів, отримання прибутку або присудження вам премії. Ділова активність знаходиться на високому рівні, ви працюєте з задоволенням і непідробним ентузіазмом, випереджаєте конкурентів і рухаєтеся до мети, навіть не помічаючи труднощів, які змушують відступати інших. Особливу переможне настрій, властиве вам сьогодні, робить вас невідпорним для представників протилежної статі. Це день цікавих і багатообіцяючих знайомств, доленосних зустрічей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це несприятливий день, що приносить безліч труднощів і турбот. Ви прагнете до спокою і гармонії, але, на жаль, сьогодні про них можна тільки мріяти. Вашої уваги вимагають численні справи і різноманітні завдання, але жодна з яких вам по-справжньому не цікава. Більш того, протягом всього дня вам доводиться мати справу з неприємними людьми, і це теж не сприяє гарному настрою. На жаль, жертвами вашого роздратування можуть стати найближчі люди, зовсім не винуваті в ваших сьогоднішніх невдачах. Намагайтеся стримувати свої емоції, щоб справа не дійшла до конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День пройде непогано, якщо ви не станете чекати від оточуючих неможливого. Настав момент, коли розраховувати потрібно, в першу чергу, на власні сили. Успішна самостійна робота набагато більш ймовірна, ніж благополучна реалізація спільного проекту. Ви делікатні, поступливі і готові подбати про інших. Це виявляється дуже до речі в особистому житті, але може серйозно стати причиною проблем на ділових переговорах. Тому, якщо планується обговорення серйозних питань, візьміть з собою більш жорстко налаштованого союзника – він захистить ваші інтереси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний зі значними змінами в діловому оточенні, причому ініціатором цих змін будете ви самі. Не завжди ви можете знайти логічне пояснення своїм рішенням припинити співпрацю з однією людиною і почати спільний проект з іншим, але інтуїція не помиляється, і про вчинені вчинках не доведеться шкодувати. Вірогідні вдалі інвестиції, можна починати власний бізнес або укладати угоди купівлі-продажу. Потрібно відзначити, що до вирішення будь-яких проблем ви підходите дуже прагматично, це може викликати негативну реакцію у людей, які поки не знають, що насправді ви не чужі високих почуттів і благородних поривів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День ознаменується великим успіхом, заради досягнення якого вам не доведеться робити нічого особливого. Досить чинити по-своєму, зберігати вірність своїм принципам і прислухатися до думки людей, що заслужили вашу довіру. Можливо, сьогодні у вас стане трохи менше помічників та однодумців, але навряд чи ви будете шкодувати про такі втрати. День чудово підходить для відпочинку, почала великої подорожі або милою романтичної прогулянці. Вам вдається відкрити щось нове в давно знайомих предметах і явищах, зробити приємні сюрпризи близьким.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День досить вдалий, що дозволяє реалізувати багато планів. Зосередьтеся на своїй взаємодії з оточуючими – якщо вийде знайти спільну мову, багато проблем вирішаться самі собою. Багато справ, які здаються вам складними і вимагають великих зусиль, насправді прості і немудрі, ви зрозумієте це, коли візьметеся за них разом з хорошим помічником. Спілкуючись з друзями та родичами, намагайтеся не давати обіцянок, навіть якщо справа стосується сущих дрібниць. Незабаром обставини змусять вас скорегувати плани, і буде дуже прикро, якщо в очах оточуючих ви опинитеся необов'язковим людиною, яка не тримає слова.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Неприємна подія особистого характеру може затьмарити цей день. Звістка, що стосується близької людини, змусить вас зрозуміти, що ви помилялися у своїх судженнях і очікуваннях, керувалися невірною інформацією і, можливо, стали жертвою обману. Ситуація небезнадійна, але зберегти гарний настрій навряд чи вдасться. Ви здатні впоратися з вирішенням найскладніших професійних завдань, оскільки вам вдається зосередитися, врахувати всі важливі фактори і відкинути незначні. Але для ділового спілкування це день не самий підходящий – ви не розумієте натяків, вірите сумнівним обіцянкам.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви діяльні, енергійні, допитливі і відкриті для всього нового. Так що день буде дуже цікавим. Але, на жаль, ви не можете похвалитися розбірливістю і обережністю, тому не виключені небажані контакти, сумнівні проекти, які завершаться невдачею. Уберегти себе від хвилювань можна, прислухавшись до поради досвідчених людей або наслідуючи приклад людини, відомого своєю передбачливістю і розсудливістю. Дуже сильні романтичні настрої, і іноді їм піддаються навіть ті, хто вже пов'язаний подружніми або іншими узами. Втім, сьогодні мова може йти скоріше про скороминущому захоплення, ніж про початок серйозних відносин.