Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 серпня. Справи сімейні вийдуть на перший план

Понеділок, 8 серпня 2011, 08:56
Цей день добре підходить для початку чогось нового, будь то бізнес-проект або романтичні стосунки.
гороскоп

Стає гостріше інтуїція, людям стає легше зрозуміти один одного, а також помітити й оцінити ті фактори, які можуть вплинути на розвиток подій. Навіть ті, хто зазвичай керується виключно логікою, зараз можуть діяти за натхненням, і діяти зовсім безпомилково.

З цим днем ​​пов'язано багато подій сімейного характеру, а також різноманітних домашніх турбот. Дуже важко порозумітися з дітьми. Далекі родичі далеко не завжди ставляться один до одного так доброзичливо, як слід було б.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для спілкування, зустрічей, дружніх контактів. Висока ймовірність нових знайомств і романтичних захоплень, всі вони, втім, будуть носити характер досить швидкоплинний, хоч і приємний. Вам неважко і опинитися в центрі уваги, і залишатися там – яскраві риси вашої особистості викликають величезний інтерес в оточуючих. Навряд чи ви проведете значну частину цього дня вдома – вже дуже висока ймовірність пропозицій і запрошень, від яких ви не зможете відмовитися. На світських заходах вам не тільки захочеться, а й вдасться затьмарити всіх.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви налаштовані трохи більше легковажно, ніж звичайно, і в першу чергу це позначається на сфері особистих відносин. Ви охоче зав'язуєте знайомства, йдете на контакт, швидко завойовує симпатії (правда, для цього іноді доводиться хитрувати – наприклад, давати обіцянки, які ви не збираєтеся виконувати). Дуже добре цей день підходить для відвідування та проведення різноманітних вечірок, неформальних урочистостей. Можливо, вас запросять на день народження, ювілей або річницю весілля; з цим будуть пов'язані незаплановані витрати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День не виглядає занадто багатообіцяючим і не обіцяє серйозних життєвих змін. Буде досить багато справ і турбот, не надто цікавих і спрямованих не стільки на досягнення якихось потрібних особисто вам результатів, скільки на допомогу оточуючим. Будьте особливо уважні до старших родичів – сьогодні вони можуть більше звичайного потребуватимуть вашої турботи. Можливі візити друзів, як заплановані, так і несподівані. В обох випадках ви проведете час в міру приємно і весело. На якісь особливо яскраві враження розраховувати сьогодні не стоїть.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте уважні, якщо хочете змін в особистому житті. Цей день як не можна краще підходить для прояву ініціативи в цій сфері. Можливо початок відносин, логічним продовженням яких стане укладення шлюбу. Існуючі зв'язку стають більш серйозними, починають грати більш значну роль і у вашому житті, і в житті вашої «половинки». Ваше суспільство буде приємно багатьом, і ви будете вибирати з декількох надійшли запрошень. На жаль, захід, на якому ви давно мріяли побувати, не виправдає ваших очікувань і виявиться досить нудним.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День складається вдало і цікаво. Ви знаєте, чому хочете його присвятити, і навряд чи хтось перешкодить вам втілити ваші плани в життя. Вдається не тільки розібратися з накопиченими за тиждень дрібними справами, але і приступити до чогось дійсно значного, захоплюючого і незвичайного. Відповідний день для того, щоб, блиснувши організаторськими здібностями, здивувати друзів незвичайним розвагою – тематичної вечіркою, захоплюючій поїздкою, запаморочливим пригодою. Ваш творчий потенціал дуже високий і наполегливо вимагає реалізації.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День непростий, але надзвичайно захоплюючий. Він пов'язаний з спокусами і випробуваннями, які ви з гідністю подолаєте, знайшовши нових союзників і шанувальників. Ваші найкращі якості сьогодні проявляються особливо яскраво, тому інтерес представників протилежної статі до вашої персони зростає з кожною годиною. Будьте обачні: необережний вчинок, здійснений під впливом моменту, може заподіяти біль вашої половинки. Цей день відмінно підходить для проведення будь-яких важливих заходів, ініціатором та організатором яких виступите ви. Не бійтеся супутніх труднощів – сьогодні ви відмінно з ними впораєтеся.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Легкий, вдалий і цікавий день – один з тих, які і прожити, і згадати приємно. Ви здатні добитися успіху практично в будь-якому починанні, причому не тільки за рахунок наполегливості і цілеспрямованості, а й завдяки простому везінню, яке виявляється при цьому надзвичайно своєчасним. У вас буде маса приводів для радості, у тому числі – пов'язаних з вашими близькими, подіями їхнього життя. Друзі запропонують щось незвичайне, погоджуйтеся – нові враження будуть приємними. Високий життєвий потенціал, перевтома вам не загрожує.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Непоганий день, що дає масу можливостей приємно провести час. Спілкуйтеся, будьте на виду – вас чекають компліменти нових знайомих, приємні визнання, сюрпризи. Можливі несподівані грошові надходження, подарунки, вдалі покупки. Можна кокетувати і фліртувати, але не варто розраховувати на початок серйозних відносин, момент для цього зараз не найсприятливіший. Будьте уважні до своєї «половинці» – можливо охолодження відносин, пов'язані з цим образи, необдумані вчинки. Докладіть зусиль, щоб зберегти взаємну довіру, взаєморозуміння, справа того варта.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день буде пов'язаний з поверненням до минулого, причому дуже приємним поверненням. Ви зрозумієте, що було дійсно важливо, а що лише здавалося таким, розлучитеся з багатьма помилками, виправите помилки і відкриєте нову сторінку в своєму житті, і в житті людини, яка вам доріг. Мінус цього дня в тому, що вам доведеться багато думати, і думати, на жаль, доведеться про щось неприємне. Ставтеся до цього як до випробування. Подолаєте його – отримайте гідну нагороду. Полінуйтеся – залишитеся ні з чим.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже складний день з точки зору особистих відносин. Ви схильні до необачних вчинків, порушення даних обіцянок. Складно опиратися спокусам, часом ви просто не в силах опиратися своїм бажанням. Своїми діями ви завдаєте біль близьким, але це навряд чи змусить вас зупинитися. Багато вчинки і судження цього дня помилкові. Знижено життєвий потенціал, велика ймовірність нездужань і травм. Ви зневажаєте обережністю і розсудливістю, відмовляєтеся від звичайної поміркованості – усе це буде мати несприятливі наслідки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Незважаючи на те, що ви налаштовані досить недружелюбно по відношенню до людей, які розуміють вас з півслова, цей день проходить дуже вдало. З'являється можливість розширити свій кругозір, познайомитися з цікавими людьми, провести час якимсь незвичним для вас, але дуже захоплюючим чином. Стає можливим врегулювання конфліктів, вам не доводиться проявляти чудеса делікатності і тактовності, щоб налагодити проблемні відносини. Дуже сильна інтуїція, що допомагає швидко знаходити правильні відповіді на всі запитання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ваші вчинки і висловлювання не завжди обдумані, тому досить часто ви завдаєте біль тим, кого любите. Ймовірність конфліктів велика, і саме ви будете їх головним винуватцем. Навіть негайне каяття і визнання помилок не врятує ситуацію – настрій буде безнадійно зіпсовано. Тому бажано утриматися від обговорення складних питань, дотримуватися нейтрального тону, проявляти ініціативу лише там, де це необхідно. Ви поступите мудро, якщо надасте діяти іншим і підете в тінь. Звідти, до речі, дуже зручно спостерігати за представниками протилежної статі, вибираючи того, хто вас зацікавить.