Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 серпня. Зберігаємо верність своїм принципам

Вівторок, 9 серпня 2011, 08:52
Не все складається просто, і навряд чи варто дивуватися тому, що подарунки долі не надто щедрі – прийшов час проявляти цілеспрямованість, витримку і винахідливість.
гороскоп

Напруженість у спілкуванні з оточуючими не буде відчуватися постійно, але дасть про себе знати в самий невідповідний момент; доведеться стримувати роздратування під час важливої ​​зустрічі або бесіди з керівництвом, зображати щирий інтерес до роботи, коли думки зайняті зовсім іншим, вислуховувати необгрунтовані претензії та скарги.

Ступінь комфортності особистих відносин визначається тим, чи готові ви до компромісів і відмови від деяких звичок. У сприйнятливих натур буде надзвичайно сильно прагнення змінитися, щоб справити якнайкраще враження на свого обранця, але результат такого перевтілення може виявитися не дуже вдалим.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна поліпшити своє фінансове становище, домогтися підвищення зарплати або укласти вигідні угоди. Якщо ви плануєте провести переговори або зустрічі з малознайомими людьми, не давайте їм приводу запідозрити вас в меркантильності. Навіть якщо насправді вас сьогодні цікавлять тільки і виключно гроші, намагайтеся цього не показати. Бажано бути обережніше в особистих контактах: зайва відвертість дорого обійдеться. Можливі нові знайомства та романтичні захоплення, але всі вони будуть пофарбовані у вельми легковажні тону.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День несподіваних успіхів, везіння і різноманітних радощів. Насправді ви заслужили всі ті нагороди та подарунки долі, які отримуєте сьогодні, але часом будете думати, що вони дістаються вам просто так. Корисно нагадати про себе давнім знайомим і діловим партнерам – з ними ви будете плідно співпрацювати. В особистому житті все складеться вдало у Тельців, які не лише зроблять вигляд, що взяли до відома чужу думку, а й дійсно прислухаються до нього. Ще одна важлива порада: будьте ввічливі з тими, хто молодший і ранимее вас – таких людей ви сьогодні можете ненароком серйозно образити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки охоче беруться за вирішення складних завдань, розраховуючи тим самим зміцнити свої позиції. Тим часом, шлях до успіху сьогодні простий і зовсім не тернистий: якщо проявляти гнучкість і вміло лавірувати, мети можна досягти досить швидко. Ще одна якість, яка сьогодні дуже важливо – це вміння знаходити нові можливості там, де, на перший погляд, вас чекають лише втрати. Якщо ви сьогодні програєте – то лише з власної волі. Для більшості Близнюків поразка стає своєрідною підказкою, вказівкою на те русло, в яке слід направити свою енергію.

Рак (22 червня – 23 липня)
Якщо ви давно хотіли змінити світ, сьогодні можна цим зайнятися – для вас дійсно мало що є абсолютно неможливим. Там, де досягти поставленої мети не вдається, ви швидко знаходите іншу і прямуєте до неї, причому ніхто (і навіть ви самі) не вважає це непостійністю – подібна поведінка здається абсолютно природним. Ви не тільки швидко завойовує симпатії, але й змушуєте людей мислити саме в тому ключі, який вам потрібен. При цьому в маніпулюванні громадською думкою вас запідозрити неможливо. Чудовий день для публічних виступів, рекламних акцій, а також дебюту в політиці.

Лев (24 липня – 23 серпня)
З ділової точки зору день не найвдаліший. Доводиться багато ставити на карту і трудитися в поті чола, результат ж виявляється вельми скромним. Втім, деяким представникам знака вдасться здобути перемогу над конкурентами, але заплатити за неї доведеться дуже і дуже дорого. Можливі фінансові втрати, конфлікти з керівництвом, події, що створюють перепони для кар'єрного зростання. В особистій сфері ситуація складається більш сприятлива, у вас не буде причин для невдоволення тими, хто вам доріг. Можна знайти спільну мову з близькими, врегулювати розбіжності. Для юних закоханих цей день ознаменується дуже приємною подією.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вам доведеться приймати непопулярні рішення, однак люди, готові їх підтримати, напевно знайдуться. До критики треба ставитися спокійно, навіть якщо висловлюється вона не в самій тактовною і делікатній формі. Багато часу забере рутинна, одноманітна робота. Значна частина дня буде присвячена спогадам і роздумів про минуле. Сьогодні ваш настрій не можна назвати конструктивним, замість того, щоб аналізувати помилки і робити висновки, ви лише лаєте і критикуєте себе. Це заважає комфортному спілкуванню з близькими, позбавляє душевної рівноваги.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Зберігайте вірність своїм принципам: сьогодні це особливо важливо, оскільки часом буде здаватися, що обставини вимагають чогось прямо протилежного. Не намагайтеся впоратися з усіма справами самостійно, доручайте іншим все, що можете доручити, ділите відповідальність там, де її можна розділити. Відносини з близькими складаються досить напружено, однак намагайтеся не надавати значення сварка і непорозумінь. Є шанс пережити цей день «без втрат», для цього потрібні лише обережність і мудрість.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Приклавши зусилля, можна досягти успіхів, проте варто бути готовим до сюрпризів і несподіваних поворотів. Сьогодні життя підносить подарунки, прийняти які не так-то просто, з іншого боку, якщо ви не боїтеся нового, то зможете зробити важливий крок вперед. Можливі фінансові труднощі, не виключені штрафи та інші неприємні витрати. Проблеми в особистих відносинах вирішуються завдяки вашій серйозному підходу, вмінню взяти на себе відповідальність за інших. Не виключені, втім, вчинки, про які ви пізніше пошкодуєте – аж надто багато буде спокус.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Швидкі і заздалегідь обдумані дії приносять відмінні плоди. Сьогодні Стрільці зможуть поліпшити своє фінансове становище і зміцнити позиції, знайти нових партнерів і взяти верх над конкурентами. Менше сумнівайтеся, більше довіряйте своїй інтуїції. У багатьох ситуаціях можна і зовсім діяти інстинктивно, не роздумуючи. З точки зору особистих відносин день також непоганий. Ваше чарівність дуже сильно, воно чарівно діє на навколишніх, причому як на близьких, так і на малознайомих людей. Завтра багато хто буде дивуватися тому, що пішли у вас на поводу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Необхідна обережність у будь-яких спільних діях. Сьогодні дуже важко домовитися навіть з тими, з ким ви зазвичай легко знаходите спільну мову. Доведеться згадати про те, що таке «конфлікт інтересів», зайнятися врегулюванням розбіжностей. Буде привід порадіти за близьких людей. Можливі приємні звістки від старих друзів, не виключені й сюрпризи, підготовлені вашої «половинкою». Однак ви не повинні чекати надто багато – надмірні вимоги до оточуючих можуть стати причиною серйозних проблем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ваш день. Фактично, ви задаєте темп і тон, оточуючим залишається лише пристосовуватися. Саме ваше вміння в будь-яких обставин знаходити правильні рішення сьогодні надзвичайно затребуваним. Цим можна скористатися і на ділових переговорах, і під час особистої зустрічі. Ваше чарівність сьогодні навряд чи когось залишить байдужим. День пов'язаний з великими успіхами, до яких варто привернути увагу оточуючих. Не бійтеся уславитися хвальком: ваші досягнення викликають непідробний інтерес, про них справді варто поговорити. Є шанс відновити раніше перервані відносини, але вже на нових – ваших – умовах.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні Рибам нелегко вибрати вірну тактику: їх природна інтуїція дає збої. Представники знака змушені шукати нових союзників – старі чи то ображені чимось, чи то не можуть оцінити по достоїнству ваші ідеї. Намагайтеся будувати плани, розраховуючи тільки на свої сили: помічники з'являться вже після того, як ви зробите левову частку роботи. Неформальне спілкування буде дуже приємним, ви почуєте масу компліментів і добрих слів. Нагадає про себе людина, за яким ви встигли засумувати. Сприятливий день для романтичного побачення.