Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 серпня. Делікатність згладить гострі кути

Середа, 10 серпня 2011, 08:57
День пройде успішно для тих, кому вже в першій його половині вдасться зосередитися на ділі, дійсно заслуговує уваги. Другорядні завдання можуть почекати до вечора, навіть якщо оточуючі будуть переконувати вас у зворотному.
гороскоп

Будьте готові до негативної реакції на будь-які свої висловлювання: критичність по відношенню до інших людей зростає, кожен з нас судить строго про інших, та й інші не виявляють поблажливості.

День, зазначений впливом таких тенденцій, навряд чи можна вважати сприятливим для розвитку особистих відносин. Навпаки, загострюються конфлікти і давні розбіжності, а згладжувати новоутворені гострі кути вдається лише самим делікатним.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для вас цей день буде досить вдалий, якщо з самого його початку ви вирішите діяти самостійно, не чекати схвалення оточуючих і не розраховувати на їх підтримку. Звичайно, становище «один проти всіх» не можна назвати завидною і навіть комфортним, але воно, принаймні, дозволяє вам рухатися вперед і відстоювати свої інтереси. Бажано на цей день відмовитися від шкідливих звичок, не потурати слабкостям, які можуть представляти загрозу для здоров'я: ваш життєвий потенціал не настільки високий, як хотілося б. Можливі розбіжності з коханою людиною. Нові знайомства будуть сприятливі лише в тому випадку, якщо ви виступите їх ініціатором.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День проблемний, напружений і виснажливий. Багато ваші починання закінчуються невдачами. Якщо ж ви зовсім не проявляєте ініціативи, то недоброзичливці і конкуренти випереджають вас, так що бездіяльність теж небажано. Ви можете отримати допомогу якогось дуже важливого і впливової людини, але для цього доведеться досить багато часу і сил витратити на прохання, пояснення і вмовляння. На жаль, і в особистих відносинах справи йдуть трохи краще. Ви можете розраховувати на прояв дружній симпатії, але й тільки. Кохана людина веде себе настільки стримано і відсторонено, що впору засумніватися в його почуттях.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте готові відступити, відмовитися від якихось своїх планів: завзятість і наполегливість сьогодні вам мало чим допоможуть. Дуже багато сил буде витрачено марно. Особливо це справедливо для тих, хто зайнятий врегулюванням конфліктів з державними організаціями або намагається отримати підтримку органів влади. Бажано переглянути своє ставлення до домашніх справ і сімейних обов'язків – сьогодні вони вимагають самого серйозного підходу. Прояви легковажності і необгрунтованою самовпевненості дуже небезпечні і можуть стати причиною серйозного конфлікту з дорогим вам людиною.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не чекайте легкого дня: обставини будуть складатися несприятливим чином. Вам доведеться переглянути свої відносини з діловими партнерами – надходить інформація покаже, що вони аж ніяк не завжди виконували свої зобов'язання. Можливі фінансові втрати, невдалі капіталовкладення. Небажано робити великі покупки, особливо – вимагають великої передоплати. Хоча близькі люди підтримують вас, ви відчуваєте себе невпевнено, сумніваєтеся в щирості їхніх добрих слів. А ось незнайомцям ви чомусь вірите, а це загрожує серйозними проблемами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Справи могли б йти і трохи краще, але в цілому склалися обставини вас цілком влаштовують. Сьогодні ви можете дозволити собі не напружуватися, робити те, що подобається, уникати контактів з неприємними людьми – це не спричинить за собою ні втрат, ні проблем. Можна присвятити цей день своїм хобі, побувати на тематичній виставці або зустрітися з людьми, які поділяють ваші інтереси. Цей день підходить скоріше для пошуку однодумців, ніж для романтичних знайомств і побачень з претендентами на ваше гаряче серце. Крім того, спостерігається наступна тенденція: чим у більш формальній обстановці проходить зустріч, тим вона більш вдалими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доводиться попрацювати – легких успіхів цей день не обіцяє. Досить багато часу забере виправлення раніше зроблених помилок, врегулювання конфліктів, відновлення мостів, які ви під впливом емоцій спалили за собою. Важко дається робота, що вимагає високої концентрації уваги, точності, акуратності. Ви неуважні до деталей, багато чого не помічаєте. Цим можуть скористатися ваші недоброзичливці. Крім того, ви занадто довірливі, що відкриває широкі можливості перед людьми, охочими вас обдурити. Будьте пильні, це вбереже вас від багатьох неприємностей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день не можна назвати безумовно вдалим, але в цілому він проходить непогано, дозволяючи вам, хоч і не відразу, домогтися свого і реалізувати свої плани. Він непогано підходить для переговорів з людьми, які займають високе положення в суспільстві. Готуючись до важливої ​​зустрічі, зверніть особливу увагу на свій зовнішній вигляд – йому належить зіграти важливу роль. Легко зароджуються симпатії і романтичні захоплення, але жодна з них не буде по-справжньому серйозною. Можливі відверті провокації з боку представників протилежної статі, не піддатися на які зможуть лише самі розсудливі представники знака.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день буде пов'язаний з хвилюваннями, тривогами і випробуваннями. Доводиться прикладати масу зусиль, щоб добитися хоч якогось результату, але і він не виправдовує ваших очікувань. Можливо розчарування у власних здібностях і професійних якостях. Критика на вашу адресу, якій звучить досить багато, падає на родючий грунт, змушуючи вас все більше і більше сумніватися в собі. Негативні емоції накопичуються – лише для того, щоб потім вилитися на голови ваших близьких. Тримайте себе в руках, не звинувачуйте у своїх невдачах людей, не мають до них відношення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Доведеться змиритися з несподіваною і прикрою невдачею. Не можна сказати, що вона стане перешкодою на обраному вами шляху, але подальший рух вперед все ж буде серйозно ускладнено. Можлива поява сильних і винахідливих суперників, взяти верх над якими вам вдасться лише після довгої виснажливої ​​боротьби. Вплив негативних тенденцій на сферу особистих відносин не буде таким сильним: тут справа обмежиться дрібними розбіжностями, випадковими спорами. Ви не дозволяєте собі по-справжньому образливих висловлювань, і оточуючі поводяться також.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непростий день. З'ясовується, що ваші розрахунки невірні, і тому ті плани, які ви довго і ретельно обмірковували, не можуть бути реалізовані у своєму первісному вигляді. Міняти їх потрібно швидко, оскільки ритм цього дня дуже насичений, але вам, на жаль, ніяк не вдається пристосуватися до нього. Не завадить надійний помічник і порадник, але навряд чи знайдеться людина, якій в таких обставинах ви зможете по-справжньому довіряти. Важко знайти заняття, яке допомогло б вам відволіктися від проблем, налаштуватися на більш позитивний лад – ваші думки знову і знову повертаються до актуальних проблем. Близькі можуть образитися на брак уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Один з невдалих днів, що вимагають терпіння, помірності і стриманості. Не чекайте занадто багато, не давайте ні іншим людям, ні собі якихось обіцянок – сьогодні стримати їх буде надзвичайно важко. Бажано уникати розбіжностей з керівництвом, оскільки навіть сама незначна відмінність у поглядах може зашкодити вашому кар'єрному росту. Життєвий потенціал знижений, важко зосередитися, ви швидко втомлюєтеся. Не рекомендуються довгі поїздки за кермом, заняття екстремальними видами спорту. Будьте розбірливі в знайомствах, не поспішайте вступати у близькі відносини з людиною, яка прагне завоювати вашу симпатію.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вам потрібно подолати низку внутрішніх суперечностей, лише після цього ви зможете приступити до вирішення «зовнішніх» проблем. Сьогодні вам буде дійсно важко зрозуміти, чого ви хочете і до чого прагнете; вами легко маніпулювати, і цим можуть скористатися недоброзичливо налаштовані люди. Відкладіть нові справи, важливі переговори і серйозні поїздки. Для спілкування вибирайте людей, поруч з якими ви не відчуваєте ніякої напруги, не намагаєтеся здаватися краще, ніж ви є, виробляти виграшне враження. Потрібно побути собою – це саме те, що допоможе вам вибрати правильний шлях.