Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 серпня. День передбачуваних подій

П'ятниця, 12 серпня 2011, 08:56
Події цього дня навряд чи стануть для вас справжньою несподіванкою – всі вони більш-менш передбачувані, так чи інакше пов'язані з вашими раніше зробленими вчинками.
гороскоп

Можна очікувати врегулювання конфліктів і спірних ситуацій, що існували протягом попередніх днів, але запропоноване рішення буде компромісним і жодну із зацікавлених сторін не влаштує повністю.

Хоча в цілому фінансова ситуація досить сприятлива, саме гроші та їх застосування стають причиною більшості сімейних сварок, розбіжностей між близькими людьми. Бажано відкласти великі покупки і інвестиції, але це, на жаль, не завжди можливо: сьогодні багато зіткнуться з ситуаціями, які вимагають негайного остаточного рішення.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Доведеться зайнятися вирішенням задачі, яка не викликає у вас ні інтересу, ні натхнення. Трудіться ви старанно, але без того ентузіазму, який міг би перетворити нейтральний день у вдалий. Можливо благополучне врегулювання робочих конфліктів, але неприємний осад від них залишиться і буде досить довго позначатися на ваших відносинах з колегами. Стосунки з близькими людьми складаються рівно, але лише тому, що ви намагаєтеся уникати конфліктів, тримати емоції під контролем і взагалі поводитися настільки коректно, наскільки це можливо в обставинах, що склалися. Варто тільки дати волю почуттям, і крихкий Імру буде зруйнований.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ймовірність того, що вам вдасться самостійно впоратися з вартими перед вами завданнями, невелика. Не соромтеся просити про допомогу, в тому числі – і людей, які вам вже колись відмовили: на цей раз результат буде іншим. Можна підписувати довгострокові угоди про співпрацю, але тільки в тому випадку, якщо вас дійсно влаштовують абсолютно всі умови. Не варто розраховувати на те, що вам вдасться переглянути їх пізніше. Ви напевно отримаєте підтримку близьких, якщо відкрито розповісте про те, що вас турбує і непокоїть. А от замовчування існуючих проблем не призведе ні до чого хорошого.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вплив позитивних тенденцій йде на спад, але все ще відчувається. День проходить непогано, але буде швидше спокійним, ніж плідним. Небажано братися за нові справи, експериментувати, приступати до реалізації великих проектів. Краще взяти рішенням рутинних завдань. Будьте готові розділити турботи близьких: взаємодопомога та взаємовиручка сьогодні абсолютно необхідні. У другій половині дня можуть надійти хвилюючі вісті здалеку; постарайтеся не тривожиться, поки не отримаєте повної інформації.

Рак (22 червня – 23 липня)
Для вас це дуже вдалий день, що відкриває масу шансів і можливостей. Не губіться, дійте швидко, рішуче і енергійно. Ваша доля зараз у ваших руках. Це сприятливий день для спілкування з представниками старшого покоління, керівництвом, сильними світу цього. Можна розраховувати на допомогу, підтримку і заступництво. Якщо ви плануєте робити покупки, звернути особливу увагу варто на дорогі речі – наприклад, ювелірні прикраси, антикваріат. Можна робити подарунки близьким, вам неважко буде вгадати їхні таємні бажання.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День принесе невдачу, причому, що особливо прикро, саме в тій справі, на яку ви покладали великі надії. Зіткнення з недоброзичливцями стає початком напруженої безжальної боротьби, з якої у вас немає шансів вийти переможцем. Не розраховуйте на підтримку союзників: зараз вони надто стурбовані своїми власними справами. Ставлення до вас оточуючих можна описати як переважно критичне і негативне. Якщо ви робите помилку, її помічають все, якщо ви все робите правильно, цього не бачить ніхто. Будь-які ваші спроби привернути увагу до своїх достоїнств сприймаються як недоречне хвастощі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Труднощі не виключені, але назвати їх серйозними можна. Навпаки, сьогодні вам багато в чому щастить, ви швидко справляєтеся з будь-якими завданнями, ефективно наводите порядок не тільки у своїх, а й у чужих справах. Правда, можуть виникнути дуже неприємні розбіжності з партнерами, і доведеться серйозно замислитися про те, чим ви готові пожертвувати заради продовження співпраці. Серйозні проблеми в особистому житті малоймовірні. Ви інтуїтивно розумієте, що сьогодні не варто обговорювати з близькими серйозні питання, стосуватися тих, які можуть бути для когось хворобливими. Ваша делікатність допомагає уникнути сварок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Перш ніж зосередитися на вирішенні поточних завдань, згадайте про своїх довгострокових планах. Те, що ви робите сьогодні, може перешкодити вам досягти потрібного результату у віддаленому майбутньому. Можливо, має сенс пожертвувати локальними перемогами заради глобальних – але вирішувати це, зрозуміло, тільки вам. Навколо дуже багато людей, які бажають дати вам рада, запропонувати допомогу і підтримку. Проте їх втручання у ваше особисте життя змушує вас хвилюватися, і не дарма – будь-який тиск, який чиниться навіть з найкращих спонукань, небажано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день буде складатися найсприятливішим для вас спосіб. У першій його половині ви отримаєте приємну звістку від людини, яка вже зіграв одного разу важливу роль у вашому житті. Зараз можна відновити відносини, розпочати спільну роботу над якимось новим проектом. Межі ваших можливостей розсуваються дуже широко, постарайтеся скористатися сприятливим моментом. День пов'язаний зі значним загостренням інтуїції, що позитивно позначиться на ваших стосунках з близькими людьми. Сьогодні ви не тільки розумієте тих, кого любите, з півслова, а й надаєте їм допомогу саме тоді, коли вона необхідна.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ймовірний значний прогрес у справі, над яким ви не покладаючи рук трудилися в останні дні. Здатність до концентрації зростає, що стає вашим значною перевагою над конкурентами і недоброзичливцями. Ви вправно обходите розставлені пастки недругами, інтуїтивно знаходите єдино вірний шлях до мети. Цей день дуже добре підходить для неформального спілкування, відпочинку в колі друзів, нанесення візитів родичам. Люди, яких ви любите, будуть раді провести з вами вільний час. Поїздки складуться добре.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Уникайте перевантажень: сьогодні вони вкрай небажані і можуть негативно позначитися на самопочутті. Постарайтеся скласти комфортний графік, який дозволить вам без поспіху і суєти займатися тими справами, які дійсно заслуговують уваги. Можуть виникнути труднощі, пов'язані з несподіваним і небажаним втручанням у ваші справи людини, якій ви не раз допомагали. Доведеться серйозно поставитися до домашніх справ: вони не такі прості й одноманітні, як здається на перший погляд. Не виключені дрібні побутові неприємності, прикрі події, які не зіпсують день остаточно, але і не прикрасять його.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Навряд чи цей день буде якимось особливим: зірки повідомляють про неспішному, навіює нудьгу перебігу справ. Не вдається втілити в життя задум, який відкрив би перед вами нові горизонти; звинувачувати в цьому нікого, вся справа в не найсприятливішого збігу обставин та вашої нерозторопності, яка перешкодила скористатися наданою можливістю. Але мова йде не про повну невдачу, а лише про необхідність відкласти реалізацію своїх планів, і ви прекрасно це розумієте. Просто треба трохи почекати – а це, погодьтеся, не саме захоплююча справа.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Відповідний день для завершення справ і спокійного аналізу отриманих результатів. Вам вдається долати дрібні труднощі, а до серйозних перешкод ви вважаєте за краще не наближатися. Така тактика має право на існування, оскільки дозволяє економити сили, які стануть в нагоді вам пізніше. Можливі суперечки і розбіжності з близькими, але всі дискусії конструктивні, не одна з них не виллється в справжню сварку чи конфлікт. Можна розібратися в своїх почуттях і переживаннях, розставити пріоритети так, щоб вони і вашому світогляду відповідали, і дорогого вам людини не кривдили.