Астрологічний прогноз на 13 серпня. Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається

Субота, 13 серпня 2011, 09:00
14-й/15-й місячний день (розпочнеться о 19.48). «Народження». Місяць у Водолії. Проживіть сьогоднішній день так, яким ви хотіли б бачити своє подальше існування.
гороскоп

Зараз йде перевірка, наскільки ви і ваша діяльність відповідаєте реально накопиченим досвідом, знанням і іншому потенціалу.

На думку зірок, нинішні добу виключно вдалі для початку будь-якого важливої ​​справи. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць.

Велика частина дня знаходиться під впливом 14-х місячної доби. У цей час відмінно проходить спілкування на всіх рівнях – з друзями, близькими, коханими, родичами, колегами, партнерами, начальниками, підлеглими, знайомими, незнайомими.

Добре об'єднувати можливості і активно діяти. Місяць у цей день сприяє приведенню у відповідність бажань і можливостей.

Однак існує небезпека потрапити в круговорот зайвих справ і чужих проблем. У результаті ви лише втратите час і сили, що зашкодить вашому здоров'ю.

Вечір можна присвятити простим справах, які не вимагають титанічних зусиль і довгого часу. Сьогодні удача на боці тих, чия робота пов'язана з торгівлею.

Врахуйте: у цей період в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціям інших людей.

Однак це триватиме недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити все почате і вдатися відпочинку в колі улюблених людей.

Сон, прівідевшейся на п'ятнадцятий місячний день, – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

В силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Колір дня – помаранчевий, сріблястий. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).