Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 серпня. Викладаємося інтелектуально і фізично

Понеділок, 15 серпня 2011, 08:58
День складається цілком вдало. Для досягнення найкращих результатів бажано зосередитися на справах, що вимагають найбільших зусиль, інтелектуальних і фізичних витрат.
гороскоп

Не бійтеся приймати виклики, які кидає вам доля. Надмірна обережність, звичайно, допомагає вам мінімізувати втрати, але, з іншого боку, саме вона і стає найголовнішою перешкодою на шляху до успіху.

День обіцяє масу особистих контактів, у тому числі дуже приємних і багатообіцяючих. Потрібно пам'ятати, що сьогодні багато хто схильний впадати в нові відносини як у вир головою, і в результаті пов'язаними між собою виявляються зовсім не підходять один одному люди.

Овен (21 березня – 20 квітня)
День проходить не так цікаво, як хотілося б, але цілком плідно. На жаль, доводиться займатися справою, яка ви найменше любите – чекати. Терпіння стає тією чеснотою, за яку можна отримати найціннішу нагороду. Небажано приймати рішення, що стосуються покупок та інвестицій, взагалі з грошима справи краще не мати. Відносини з близькими гармонійні і засновані на взаєморозумінні, а от нові знайомства навряд чи здадуться цікавими. Друга половина дня підходить для інтелектуальної праці і обіцяє успіх у вирішенні складних завдань з безліччю суперечливих, на перший погляд, умов.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зосередьтеся – без цього хоч скільки-небудь помітних результатів не досягти. Якщо вам вдасться в першій половині дня не розслабитися ні на хвилину, не упустити жодного м'яча, який посилає у ваші ворота доля, то ви уникнете багатьох проблем не тільки в цей день, а й у найближчому майбутньому. З іншого боку, ліниво-благодушний настрій, яке так важко перемогти, забезпечує вам приємне спілкування з колегами та друзями, а також дозволяє зав'язати цікаві знайомства. Але потрібно проявити завбачливість – те, що сьогодні здається маленькою недбалістю або милим непорозумінням, матиме серйозні наслідки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день не викличе у вас ні натхнення, ні обурення – він настільки нейтральний, що проходить непомітно і нічим не запам'ятовується. Ви, звичайно, знайдете собі якісь справи, але вони будуть настільки одноманітні і рутини, а результати вашої діяльності – настільки природні й передбачувані, що навряд чи все це викличе хоч якісь емоції. Ви ладите з людьми, не прикладаючи для цього ніяких зусиль і не відчуваючи особливої ​​радості з цього приводу. Так, вас розуміють, цінують і люблять, але хіба в цьому є щось незвичайне? Єдине, на що дійсно потрібно звернути увагу, це ваше здоров'я: у другій половині дня можливі нездужання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для роботи і творчої діяльності. Ділова активність дуже висока, ви дієте точно і безпомилково, не залишаючи конкурентам жодного шансу на успіх. Можна налагодити відносини з проблемними партнерами, відновити важливі для вас зв'язку. Добре проходять будь-які переговори. Стан сімейних справ не залишає бажати кращого, у вашому домі панують мир та взаєморозуміння. Вірогідні приємні подарунки і сюрпризи, знаки уваги від представників протилежної статі. Самопочуття буде хорошим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день складається для вас досить невдало, змушуючи серйозно задуматися, чи правильний шлях ви вибрали. Причому сумніви можуть бути пов'язані навіть з тими аспектами життя, які ви раніше вважали чи не бездоганними. Необхідність щось міняти назріває стрімко, штовхаючи на необдумані вчинки. Тим, хто зайнятий реалізацією якихось спільних проектів, доведеться продиратися через низку розбіжностей, з скрутному знаходячи спільну мову з людьми, з якими зовсім недавно було так легко і приємно ладити. Несприятливе враження на вас справляють навіть ті, хто дуже прагне вам сподобатися, так що ймовірність нових знайомств мінімальна.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це ваш день. Різноманітні перемоги з нетерпінням чекають моменту, коли ви їх отримаєте. Значно розширюється кругозір, що дозволяє досягати успіху в принципово нових для вас справах, братися за проекти, що вимагають спеціальних знань. Яскраво проявляються лідерські якості, ви надихаєте і ведете за собою. Навряд чи знайдеться хтось, хто захоче і зможе опиратися вашому впливу. Нітрохи не гірше йдуть справи і у сфері особистих відносин. Вам вдається не тільки зрозуміти, чого хоче близька людина, але і розділити його прагнення, що, звичайно, сприяє взаєморозумінню.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День проходить відносно спокійно і не приносить серйозних проблем. Однак ви відчуваєте, що негативні тенденції набирають силу і незабаром дадуть про себе знати. Використовуйте цей день для того, щоб підготуватися навести порядок у своїх справах, підготуватися до складних ситуацій. Справитися з труднощами буде простіше, якщо ви зустрінете їх у всеозброєнні. Прислухайтеся до порад: вони не завжди приємні, але вельми корисні. Є шанс врегулювати давній конфлікт, знайти в недавньому недоброзичливців союзника, допомога якого в наступні дні вам дуже знадобиться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Не самий багатообіцяючий, але цілком справедливий день. Якщо ви багато і наполегливо працюєте, серйозно ставитеся до виконання своїх обов'язків, не намагаєтеся звалити відповідальність на інших, то напевно отримаєте ту нагороду, до якої прагнете. Можна зміцнити свої професійні позиції, а от обговорювати питання, що стосуються кар'єрного зростання, поки зарано. У другій половині дня можливо нездужання; відмовтеся від серйозних навантажень, використовуйте вільний час для спокійного відпочинку. Небажано дивитися телевізор, проводити багато часу за комп'ютером.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Проблеми, вирішення яких вам доведеться присвятити значну частину тижня, намічаються сьогодні. Не варто їх недооцінювати – від того, складете ви зараз правильне уявлення про ситуації, що склалася, залежить подальший розвиток подій. Покваптеся з вибором союзників, вони стануть в нагоді вам вже дуже скоро. Особисті відносини – не та сфера життя, яка сьогодні буде приносити тільки радість. Чесно кажучи, вас багато чого не влаштовує, але поки ви не знаєте, що можна зробити у зв'язку з цим. Так не робіть нічого; наслідки необачних вчинків, здійснених у цей день, будуть серйозними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вплив позитивних тенденцій сильно, ви можете добитися численних і різноманітних цілей – якщо, звичайно, вони були поставлені правильно і своєчасно. Дуже сильна інтуїція, і це позитивно позначається на всіх сферах життя. Ви випереджаєте конкурентів, укладаєте найвигідніші угоди, знайомитеся з цікавими людьми і робите свій день яскравим і насиченим. Дуже високий життєвий потенціал, ви повні сил і абсолютно невтомні. Крім іншого, ви чарівні і чудово виглядаєте, так що представники протилежної статі не залишать вас без уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не дуже цікавий день. Ваші плани порушує людина, від якої ви цього ніяк не очікували. Ви дратівливі, нетерплячі, а деколи майже агресивні; досить дрібниці, щоб вивести вас з рівноваги. Під впливом емоцій ви можете образити навіть того, кого дуже любите, а потім будете мучитися почуттям провини. Фінансова картина неоднозначна: вірогідні та грошові надходження, і досить значні витрати. Виникають труднощі із плануванням бюджету, хоча ви прекрасно розумієте, що легковажне ставлення до грошей призведе до проблем. До своїх слабкостей, втім, ви куди більш поблажливі, ніж до чужих.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вас чекає удача. День прекрасно підходить для творчої роботи, пошуку союзників, взаємодії з людьми, хоча б частково розділяють ваші інтереси. Ви здатні захопити і зацікавити будь-кого, але перш, ніж впустити в хід свою чарівливість, подумайте, чи цікавий вам саме ця людина – сьогодні ви можете дозволити собі вибирати кращих. Якщо ви запланували на цей день поїздки, будьте готові до того, що вони затягнуться. Але результат вас не розчарує, та й зав'язані у дорозі знайомства будуть досить приємними. Вечір – відмінний час для покупок і відвідування світських заходів.