Астрологічний прогноз на 15 серпня. Даємо повне навантаження організму

Понеділок, 15 серпня 2011, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться о 20.26). «Накопичення». Місяць у Рибах. Основна умова дня – постійно перебуваєте в стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.
гороскоп

Сьогодні багато хто відчуває надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злоби, заздрості. Не можна підвищувати голос, сердитися, зловживати активними діями. Порушення рівноваги і гармонії, напруга у відносинах з ким би то не було. Занадто сильні переживання і пристрасті можуть згубно позначитися на здоров'ї.

Слід уникати конфліктів, силового вирішення проблем, проявляти миролюбність і спокій, прагнути до помірності і рівноваги в усьому.

У 16-й місячний день день Місяць підсилює ауру більшості людей, через що люди ідейні здатні в цей час зробити максимум задуманого і виявити свої здібності на самому високому рівні.

Однак це працює тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки націлені на дію, творчість, створення чогось.

І пам'ятайте, що чверть – колосальний стрес для організму. Воно висуває підвищені вимоги до поведінки та світосприйняття.

Допоможіть собі в ці дні: прагніть налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, відкладіть всі справи, які потребують нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

У медичному відношенні з поточними місячними добами пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

Зараз у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це найкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем. Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Бо далі – до молодика – сили будуть зменшуватися.

У повню не рекомендується вживати продукти рослинного походження (крім риби) і гриби.

В одязі рекомендується сіро-зелена та блакитна гама. Уникайте червоного і яскравих кольорів.

Камінь дня – перли (піднімає настрій), шпінель (розвиває темперамент).